Ποιος μαλάκας έγραψε αυτό το κείμενο;


Στην αναμονή του ραντεβού του Ζοτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ,κάποιοι απο το περιβάλλον του δεύτερου και με την συγκατάθεση του ,έχουν ξεκινήσει τις "επιθέσεις" προς τον κόουτς. Ένα κείμενο ,που προφανώς κάποιος Γιαννακοπουλικός και όχι Παναθηναϊκός θα το έγραψε ,έρχεται να ολοκληρώσει το κλείσιμο μιας εβδομάδας δειλών εκβιασμών και τακτικών να στρέψουν τον κόσμο κατά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ε θα στε πολύ μαλάκες ,αν νομίζετε ότι θα θεωρήσουμε έστω και 1% υπεύθυνο για αυτό που γίνεται ή αυτό που μπορεί να γίνει ,το Ζοτς. Πολύ μαλάκες όμως...

Αυτές είναι τακτικές Τζίγγερ ,που έβαζε την Derby ,τον Γκόντζο και τον Ζαραμακούπη να κάνουν προπαγάνδα σε όλους όσους δεν τασσόντουσαν μαζί τους. Δεύτερη φορά ομως ,το ίδιο παραμύθι δεν θα παίξει... είτε μείνει ,είτε όχι ο Ζοτς.

YΣ: Διαβάστε το κείμενο-ντροπή...



Λίγες ώρες απομένουν πριν από το ραντεβού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μετά την εξομολόγηση του Σέρβου τεχνικού στους οπαδούς, για μη ύπαρξη οικονομικού θέματος ως προς την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, η αγωνία στις τάξεις του κόσμου κορυφώνεται.
Και δικαιολογημένα, καθώς οι οπαδοί που στήριξαν όσο κανένας άλλος στην πολυετή καριέρα του τον Σέρβο τεχνικό, εκείνοι που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούν μέλη της οικογένειάς του έχουν πλέον μπερδευτεί. Μπερδεύτηκαν μετά τη διάψευση, στην οποία προέβη ο Ζοτς, των δημοσιευμάτων του συνόλου των ελληνικών ΜΜΕ για διαφορά ως προς το ύψος του μπάτζετ που αποτελούσε και αποτελεί το μοναδικό λόγο διαφωνίας του στην πρώτη διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς οφείλει να δώσει άμεσα μια μεγάλη εξήγηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το οφείλει και στον Παναθηναϊκό, το οφείλει -κυρίως- στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά ακόμα και στον εαυτό του, αφού δεν είναι άνθρωπος που μας έχει συνηθίσει να κρύβει τα λόγια του.

Οφείλει να αποκαλύψει άμεσα τον πραγματικό λόγο, εφόσον δεν υπάρχει διαφορά στο ύψος του μπάτζετ και το οικονομικό, που τον υποχρεώνει να κρατά αυτή τη στάση.

Οφείλει να μιλήσει ευθέως για την έλλειψη σεβασμού που επικαλέστηκε στο αεροδρόμιο και να δώσει διευκρινίσεις.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να ξέρει όλη την αλήθεια γι' αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και που εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με δημόσια και γραπτή τοποθέτησή της έφτασε μέχρι σημείου δωρεάν παραχώρησης της ΚΑΕ, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του Σέρβου.

Μένει, λοιπόν, αυτή η απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει τους οπαδούς του εξάστερου και ο μόνος αρμόδιος για να τη δώσει και να πείσει τον κόσμο είναι ένας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

Σχόλια

  1. τί ποιός το έγραψε. Κάποιος λακαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ13/12/12 3:47 μ.μ.

    ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το onsports δεν γνωριζεις σε ποιον ανηκει φιλτατε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι βαθια νυχτωμενοι αν νομιζουν οτι τετοιες τακτικες πιανουν στους Παναθηναικους. Δεν θα τα παμε καλα με τον Τρακη μου φαινεται. Παντως μαγκες μας προετοιμαζουν σιγα σιγα και πλαγιως για τον Πεδουλακη.Και οπου Πεδουλακης, βαλτε το Χ,Ψ αντιστοιχου βεληνεκους ονομα. Δηλαδη μετα τον ΤΙΤΑΝΑ Ζοτς, να βλεπεις στον παγκο σου τον καθε πικραμενο. Μην καταντησει σαν την μπαλα και το μπασκετ μας ρε παιδια,κριμα θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OPOIOS KAI NA EINAI TOY GA......ETE TO SPITI PATOKORFA.O VLAKAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου