Ο Μπουρούσης στον Παναθηναϊκό ,ούτε για πλάκα!


Επειδή μετά την φυγή του Ζοτς ,σαν να άνοιξε ένα κουτί γεμάτο παπαρολογίες ,μόνο έτσι μπορούμε να σχολιάσουμε μια φήμη που ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι ο Μπουρούσης είναι κλεισμένος απο την ΚΑΕ και απλά περιμένουμε την έλευση του νέου προπονητή: Σαν παπαριά!

Κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητης και διαχρονικής αξίας. Ένα απο αυτά είναι η αξιοπρέπεια. Και όπως κάποιοι το καλοκαίρι του 2003 δεν συμβιβάστηκαν με την μεταγραφή του Παπανικολάου στην ομάδα μας και δεν ξέχασαν ...έτσι θα ισχύει και τώρα. Μόνο που πλέον οι 200-300 τότε ,θα είναι 2.000-3.000 τώρα ...

ΑΝ ισχύει αυτή η φήμη γιατί μου φαίνεται παρατραβηγμένη...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/6/12 4:44 μ.μ.

    Γτ ρε μαγκα τι σε χαλαει ;Καλος παιχτης ειναι οτι εγινε εγινε κι ανηκει στο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/12 10:50 μ.μ.

    Μπηκα στο site τις eurolegua και στο ρπστερ του παο εχει το μπουρουση πειτε μου πως ειναι ψεμααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως ακριβώς το είπες.. μετά τη φυγή του ζοτς εμφανίστηκαν οι παπάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει..τώρα..Ο Παπανικολάου πρόσφερε στην ομάδα ένα πρωτάθλημα ( τρομερή εμφάνιση στα play-off )να μη ξεχνάνε αυτοί που δεν ξεχνάνε...
    Ο Σπανούλης πήγε στον Ολυμπιακό και τους πήρε Ευρωλιγκα και πρωτάθλημα( 25 ποντους στο τελευταιο κρισιμο ματς)..

    Ετσι ειναι αυτά..

    Αυτό δε σημαίνει πως θέλω τον βλάχο αλλά καλό παίκτη Μπορούση στην ομάδα αλλά οκ ! Ο Μπορούσης είχε ακουστεί και με Ομπράντοβιτς αν θυμασαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα άρχιζα ν' ασχολούμαι με τον παίκτη, αφου ξεκαθάριζε το θέμα με τον πεθερό και τις ... βιταμίνες του. Έλεος δηλαδή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν αντιλέγει ότι ο Μπουρούσης είναι καλός παίκτης και σίγουρα εάν το εξετάσεις απο αγωνιστικής άποψης μια χαρά θα ήταν για τον Παναθηναικό. Καλώς η κακώς όμως εξωαγωνιστικά το δέκα μέρες έμεινε και αυτό δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις.
    Όπως και για την περίπτωση του Παπανικολάου το ότι έπαιξε καλά στον τελευταίο τελικό δεν άλλαξε την άποψη που είχαν οι περισσότεροι άλλωστε αυτό θα αποτελούσε μια τεράστια κολοτούμπα σαν αυτές που κάνουν και οι εκάστοτε αθλητές όταν αλλάζουν ομάδες.
    Για εμένα προσωπικά δύο είναι οι λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είτε δεν πηγαίνεις στο γήπεδο για να μην κάνεις κακό στην ομάδα, είτε αποφασίζεις ούτε να τον αποδοκιμάσεις ούτε να τον επιδοκιμάσεις να σου είναι εντελώς αδιάφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου