Ο Ιτούδης νέος προπονητής. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση!


Επειδή διαβάζω (όσο άχαρο κι αν μου φαίνεται ή ασυνήθιστο) την προπονητολογία ενόψει της απόφασης για το όνομα που θα διαδεχθεί τον Ζοτς στον πάγκο της ομάδας ,εμένα η λύση μου φαίνεται πολύ απλά. Δημήτρης Ιτούδης!

Είναι τόσα χρόνια κάτι παραπάνω απο βοηθός προπονητή όλα αυτά τα χρόνια και το έχουν παραδεχτεί όλοι μέσα στην ομάδα. Είναι και νέος και έμπειρος και Παναθηναϊκός και θα κρατήσει στην ομάδα την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο κλίμα στα αποδυτήρια.

Επίσης ,για να μην γελιόμαστε ,θα είναι και ο μόνος που θα αντιμετωπίσει την πιο ήπια κριτική. Όποιος άλλος κι αν έρθει ,είναι δεδομένο πως θα υπάρξει γκρίνια στα πρώτα στραβά αποτελέσματα και θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με τον μεγάλο.

Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο έξυπνος της υπόθεσης και στην ΚΑΕ ,θα έχουν αυτήν την ιδέα ως προτεραιότητα και θαρρώ πως θα είναι θέμα περισσότερο του Ιτούδη ,επειδή θα διαδεχθεί τον Ζοτς.

Μακάρι να είναι αυτός ο νέος μας προπονητής ,γιατί εκτός όλων των άλλων ,το αξίζει κιόλας. Να θυμίσω μόνο πως το καλοκαίρι του 2007 ,η Ταουγκρές που έπαιζε σε κάθε final 4 του έκανε πρόταση να αναλάβει την ομάδα διαδεχόμενος τον Μάλκοβιτς ,με ετήσιες απολαβές κάτι παραπάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ. Και αρνήθηκε ,για να μην κρεμάσει την ομάδα...

Σχόλια

  1. γιωργος 1313/12/12 3:48 μ.μ.

    μακαρι φιλε, εχεις απολυτο δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν προκειται να δεχθει ο ιτουδης ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ADERFE APO TO STOMA SOY KAI STO AFTY TIS KAE.MAKARI NA GINEI.MAKARI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιτουδης coach και βοηθος Αλβερτης η Σαρας, αν σταματησει ο τελευταιος να παιζει. Αν και ειναι λιγο δυσκολο να δεχθει ο Ιτουδης, ειναι ρισκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fighting irish13/12/12 3:48 μ.μ.

    όχι μόνο δεν θα δεχθεί ο ιτούδης που λογικά κλείνει πακετο με ζοτς στην εφες,αλλά απο οτι διαβασα δύσκολο να μείνει ο σάρας χωρίς τον ζοτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. coach saras suzitane stin kae........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθωντας να ξεπερασω την καταθλιψη που εχω για τη φυγη του Ζελικο και συμφωνοντας απολυτα μαζι σου για Ιτουδη (αν και δε το βλεπω να γινεται) επεσε το ματι μου στο παρακατω αρθρο του Παπαδογιαννη:
    http://www.sday.gr/Articles/Nikos-Papadogiannis/EKDIKISI.aspx

    Στο οποιο αρθρο αναφερει εμεσως πλην σαφως οτι το περιφημο πρωτοσελιδο καθημερινο χτυπημα της Πρασινης "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" αναφεροταν στον Ομπραντοβιτς!!!!!!

    Τοτε ειχε προκαλεσει πολλες συζητησεις στα Παναθηναικα στεκια και αλλοι ελεγαν οτι εννοουσε το Σπανουλη, αλλοι το Φωτση (αποκλειεται) κλπ. Εγω πιστευα οτι πηγαινε στο Βασιλαρα για να σου την αποψη μου! Για τον Ζοτς ομως ουτε το χα ξανακουσει ουτε καν ειχε παει το μυαλο μου και εχω πεσει απο τα συννεφα...

    Θα ηθελα την αποψη σου ή και τα φωτα σου αν ξερεις κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι τάνα που τα έκανε ο καταστροφέρας ο Δημητράκης τα πράγματα πρέπει να πάνε κάπως έτσι :

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Ο Δημήτρης Ιτούδης πάσει θυσία . Ξέρει την όμαδα όσο κανένας και είχε δάσκαλο τον Ζέλικο .ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ : Φράνκι για να τρελαθώ .Επίσης τον ρόλο του προέδρου της ΚΑΕ, να αναλάβει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ αντιπρόεδρος θα είνα ιδανικάι ο Μάνος Παπαδόπουλος , και θα είμαστε πιστέυω μια χαρά θεσμικά και με δυνατά χαρτιά ώστε να μην ξεσαλώσουν οι αυγουλομάτιδες .Τώρα όσον αφορά το ρόστερ :Στα πλαίσια των γενικότερων περικοπών που είπαν τα αδέρφια εγώ θα πρότεινα :Point guard : Διαμαντίδης , Σάρας , ΝικShooting Guard : Ας φύγουν όλοι , και ο Σάτο με το υπέρογκο για τα τωρινά δεδομένα συμβόαλαιο και ο λίγος Λόγκαν και ο Κυρίτσης που έτσι και αλλώς δεν παίζει σχεδόν καθόλου . Ας κρατήσουμε όμως τον Ζούμπο .
    Small Forward : Είμαστε κομπλέ με Καιμάκ και Στράτο ίσως και άλλον έναPower Forward : Πατ , Τσάρτσα ( αν θέλει να μείνει και δεν αποσυρθεί ) + ένας βασικός
    Center : ΜΑΙΚ 1000000% + Ιάν σίγουρα . Διώξτε Μάριτς που παίρνει και πολύ χρήμα .

    Αν συνυπολογίσουμε ότι και με την φυγή του Ζοτς ( ηλίθιε Δημήτρακη ) , 'εξοικονομήσαμε χρήματα ( ντρέπομαι που διαπράττω ύβρι και λέω τέτοια πράγματα ) + φυγή Σάτο + φυγή Λόγκαν + φυγή Κυρίτση + φυγή Άλεξ + φυγή Σμίθ δεν νομίζω πώς θα έχουμε πρόβλημα ιδιαίτερα οκονομικά .Ε ας βάλει λεφτά και ο άλλος ο Δημητράκης .Και 'χτυπάμε' Μπράμο , έναν καλό PF + παίκτες που θα φέρει ο Ιτούδης και ο Φράνκι για ''2''-''3''-''4''+''5'' (;) .ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΦΥΓΗ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΚ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ !Αυτή είναι η γνώμη μου για τον ΠΑΟ του 2012-2013 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά δε θα μου άρεζε να κάτσει στον πάγκο . Ενταξει εξαιρετικός βοηθός αλλά πρώτος προπονητής μεγάλο ρίσκο. Και για τον ίδιο και την καριέρα του πόσο μάλλον για την ομάδα μας. Kαι δε νομίζω οτι το σκέφτονται καν στη ΚΑΕ αν ήταν θα το είχαν κανει ήδη.

    Καλύτερα να πάμε σε λύση έμπειρου προπονητή και νομίζω εκεί θα πάμε .Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες στην αγόρα..καποιοι και ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σκοπος μας πλεον ειναι να φτιαξουμε απο την αρχή ομαδα ικανη, με αυτο το μπατζετ να γινει πρωταθλητρια ελλαδας κ ευρωπης. ο πολυ καλος κοουτς ιτουδης δεν εχει αναλογη εμπειρια απο αυτη τη διαδικασια δηλαδη κρισιμο νεας ομαδας με πολλους νεους. προσωπικα θα ηθελα καποιον με παραστασεις απο το ισπανικο πρωταθλημα, για να αλλαξει ο ρυθμοςτου παιχνιδιου μας προς το γρηγοροτερο. δεν ειμαι αρνητικος για κατσικαρη που ειναι και ελληνας με οτι αυτο σημαινει για τουν νεους ελληνες παιχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρεπορταζ onsports:
    "Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα
    έχουν ξεκαθαρίσει όλα όσον αφορά τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

    Ετσι ώστε αμέσως μετά τις εκλογές να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας."
    Ιδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου