Ένα γράμμα προς τον κ. Δ.Γιαννακόπουλο


Απλό, λιτό και ξεκάθαρο.


Όταν κάποιοι γραφικοί απο τον χώρο των οργανωμένων λέγανε πριν 2 χρόνια πως αρχικός στόχος είναι η απαξίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και απώτερος σκοπός ,η αποδόμηση του αντρικού μπάσκετ ,κάποιοι άλλοι τους λέγανε τρελούς και στημένους.


Επειδή έγινε ό,τι έγινε ανάμεσα στον Δ.Γιαννακόπουλο και τον Α.Βγενόπουλο και μεγάλη μερίδα του κόσμου πήρε καλώς ή κακώς το μέρος του δεύτερου ,ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και στο μπάσκετ να πληρώνει τους εγωισμούς προσώπων.


Αν πραγματικά ήθελε να κρατήσει τον Ζοτς ο Δ.Γιαννακόπουλος ,θα το έκανε. Όταν τον καλεί μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος και ενώ ο κόουτς "παρακαλάει" απο τον Μάρτη να του ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει στην ομάδα και ενώ πέρυσι το καλοκαίρι του έδιωξαν παίκτες χωρίς την ενημέρωση του ,τότε δεν δείχνεις πως τον θες και τον σέβεσαι.


Ο κόσμος το 2008 έκανε μια μεγάλη επανάσταση απέναντι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτή η επανάσταση φέρνει απώλειες ιστορικές και στο τμήμα του μπάσκετ. Όσοι αρνείστε ακόμη να καταλάβετε πως τα πάντα λειτούργησαν ως domino ,ρίξτε τις αιτίες ,στο budget και στην οικονομική κρίση.


ΥΣ: Αν βάψουμε και τοίχους βρίζοντας τον Βγενόπουλο ,θα βρεις και τα 3 μύρια που υποτίθεται πως ήταν ο λόγος του διαζυγίου;

Σχόλια

  1. ένα γράμμα από εμένα προς τον Βγενόπουλο..και τον κ. Πατέρα. με ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο..(αυτοί που πήρανε το μέρος αυτών και διχάσαν τον Παναθηναικό..τις έχουνε χρησιμοποιήσει κάποιες από αυτές..αλλές είναι υπερβολικές..)

    Σε παρακαλώ μεγάλε τεράστιε Ανδρέα πραγματικέ Αμπράμοβιτς σε παρακαλώ κύριε Πατέρα καπετάνιο των ονείρων μας διώξε τον Γιαννακόπουλο από το μπάσκετ γιατι τα 36 εκατομμύρια που υποσχέθηκε σε μια τριετία είναι πολύ λίγα για εμάς !!

    Εμείς θέλουμε τους πραγματικούς Αμπράμοβιτς και αυτοί είστε μόνοι εσείς ! Φέρατε τους τρεις Πιζάρο στη μπάλα και θα έρθουνε και άλλοι !!!
    Σώσατε τον Ερασιτέχνη από τους Γιαννακόπουλος που παίρνανε κάτι τιτλάκια στο γυναικείο βόλλευ αλλά πλεον ο Εραισιτέχνης μεγαλουργεί ! Στη μπάλα ναι πήραμε αδειοδότηση και ΝΑΙ κρατήσαμε τον Τάσο Λάγο !Τώρα κάνουμε και λαική βάση και ποιος μας πιάνει και στη μπάλα..

    Φτιάξτε τεράστιοι ομάδα και στο μπάσκετ..γιατι μέχρι τώρα σφαλιάρες τρώγαμε !!

    Ντάξει προφανώς κάνω μαύρο χιούμορ...αλλά δε πάμε πουθενά έτσι..
    Άμα συνεχίσει το κλίμα να είναι έτσι μόνοι μας θα καταστρέψουμε το μπάσκετ όπως φέραμε στο χείλος της καταστροφής το ποδόσφαιρο .

    Γι αυτο χρειάζεται προσοχή και ηρεμία ειδικότερα δε για κάποιους που έχουνε προσφέρει τόσα πολλά στον Παναθηναικό .
    Εντάξει μπορεί κάποιους να μη τους ενδιαφέρει η συνέχεια και να λένε οκ χωρίς Ομπράντοβιτς δε υποστηρίζουμε πλεον τον Παναθηναικό .Εντάξει ρε μάγκες από εδώ πάν και άλλοι ..Δε πειράζει κάποιοι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα είτε έτσι είτε αλλιώς.Το να φωνάζεις στις χαρές και τις λύπες μαζί ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..και οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και εννοώ τους Γιαννακόπουλους στο σύνολο τους . Η εσύ πιστεύεις δηλαδή οτι ο Παυλος και ο Θανάσης λέγανε εμείς θα βάλουμε 20 εκατομμύρια μπάτζετ και θα κρατήσουμε τον Ζοτς και πετάχτηκε ο Δημήτρης και είπε ώπα..εγώ αποφασίζω τώρα και δε γουστάρω Ομπράντοβιτς και μεγάλο μπάτζετ...Αυτά είναι παραμυθακια της Χαλιμάς..
    Η απόφαση ήταν συνολική από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τώρα εντάξει προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί η καταστροφολογία πριν καν αρχίσει η χρονιά . Αλλά μπορεί να είμαι και λάθος.. θα δείξει στη πραξη.

    Ελα ρε εσύ τώρα..20.000 στα ντερμπυ με τον γαύρο και στα υπόλοιπα ματς 3000 για αυτή την ομάδαρα με Ομπράντοβιτς..Αυτή ηταν η στήριξη στις χαρές..

    Κάτσε να δεις τι θα γίνει αμα η ομάδα δε πηγαινει καλά. Δυστυχώς είμαστε πανηγυρτζήδες να μη κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.

    Οι ίδιοι που πηγαίνουν γήπεδο σταθερά και στηρίζουν την ομάδα πάνω από όλα και δε της κάνουν πόλεμο προφανώς δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς που διχάζουν τον κόσμο( αυτούς που περιέγραψα παραπάνω.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάποιοι γραφικοί απο τον χώρο των οργανωμένων λέγανε πριν 2
    χρόνια πως αρχικός στόχος είναι η απαξίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος
    και απώτερος σκοπός ,η αποδόμηση του αντρικού μπάσκετ ,κάποιοι άλλοι
    τους λέγανε τρελούς και στημένους.KAI NA POY DIKEOTIKAME.ALLA TOTE APO TO ENA AYTI EMPENE AP TO ALLO EBGENE.KAI EPEIDI FETOS PROTATHLIMA DEN PEIRAME POYTHENA TA EIDIA KAI XEIROTERA THA PATHOYME KAI TOY XRONOY.TO MENOY THA EXEI KAI YPOVIVASMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου κανω υπόθεση απο τις δηλωσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και απο ενα αρθρο στο sentragoal που διαβασα και μου φανηκε λογικο.

    Eλλειψη σεβασμου μπορει να θεωρησε τις πολύ συχνές αναφορές από Παύλο και Θανάση οτι φεύγουνε απο την ομάδα. Και σε αυτό έχει δικιο γιατι τελικά αποφάσισαν να μεινουνε οποτε ολο αυτο το μπρος πισω δικαιωματικά το θεωρησε άδικο μετά από τοσα χρόνια συνεργασίας. Και για μενα αυτο ηταν μαζι με το μπατζετ ισως το μεγαλυτερο προβλημα που και ο ιδιος σου λεει κατω απο αυτες τις συνθηκες δε θα μεινω..Μαλλον ηταν αργα για αυτον οτι ο Δημητρης του ανακοινωσε πλανο τριετιας..τον Ιουνιο.

    Οτι περυσι οπως ο Ομπραντοβις δηλωσε άργησε πολύ να γίνει ο σχεδιασμός επειδή πάλι οι Γιαννακόπουλοι είχαν δηλώσει οτι θέλουνε να φύγουνε.. έτσι γίνανε καθυστερημένες μεταγραφές κ κτλ..

    Απο αλλη δηλωση του σχετικα με Φωτση Ντρου πρεπει να ηταν επιθυμια του να μεινουνε οι δυο παικτες . Αυτο το βγάζω ως συμπέρασμα επειδή ειχε δηλωσει αρκετες φορες δεν τους εχουμε μαζι μας και κατι τετοια..Και ο Λογκαν μαλλον ηταν λυση αναγκης αφου ποτε δε τον πιστεψε. ( μαλλον δεν ηταν δικη του επιλογη και αποδειχθει οτι ειχει δικιο για Λογκαν γιατι δε βοηθησε )

    Και τελικά μαλλον ήταν πολύ αργά οτι οι Γιαννακουλοι τελικα καναν τα αδυνατα δυνατα να τον κρατησουν.Γιατι εγω πιστευω 100% οτι το προσπαθησαν πολύ .Και ο Δημητρης .

    Αν δε γουσταρε ο Δημητρης θα εκανε κο κο κο θα περιμενε να φυγει ο Ομπραντοβιτς και θα εμφανιζοταν του χρονου ..Η αν δεν ηθελαν οι Γιαννακοπουλοι γενικά δε θα μπαινανε σ ολες αυτες τις διαδικασιες για να μεινει. Θα βρισκανε και οι ιδιοι πάτημα αφου το δηλωναν και απο περυσι να αποχωρησουν..μετα τη φυγη Ομπραντοβιτς.Και ομως ειναι μαγκια τους για εμενα που μενουν στα δυσκολα και ακομα μεγαλυτερη μαγκια του Δημητρη που αποφασιζει να βγει μπροστα τωρα.Εγώ ετσι το βλέπω. Τώρα μπορει να τα κάνει σαλατά στο σχεδιασμό της νεας ομάδας θα περιμενω να δω όμως του αναγνωριζω οτι βγαινει μπροστα .

    Καλώς κακώς αυτός είναι η λύση . Και με τα λεφτα που υποσχεται να βαλει προσωπικα πιστεύω οτι θα φτιαξουμε καλη ομαδα. Δε ξερω αν θα σαρωνουμε την Ευρωπη αλλα σε καμια περιπτωση δε θα φτασουμε στη καταντια της μπαλας.

    Καταστροφολογια ειναι οταν τα ριχνεις ολα στο Δημητρη λεγοντας ποιος αντικαταστατης ολα μαυρα κτλ.
    Ενταξει τεραστια απωλεια αλλα αμα διαβαζει κανεις ξενος θα νομίζει οτι ο Παναθηναικός θα πάει του χρονου με προπονητή τον Λιναρδο και παιχτες βασικης 5 αδας τον Ζουμπο τον Μπογρη και κτλ..
    Όπως επισης αυτη η συνδεση που κανεις οτι καταστρεψε το ποδοσφαιρο ..τώρα θεέλει να καταστρεψει και το μπασκετ..ε αυτο και αν ειναι η μεγα καταστροφολογια.. Χαρακτηριστικα λες " αποδομηση του αντρικου μπασκετ"..και αλλα τετοια..

    Αυτο που ειπα και στην αρχη ..όλοι ειμαστε στεναχωρημενοι ο Ομπραντοβιτς ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αλλα ψυχραιμια..και να μη χανουμε λυσεις για το μελλον που περα απο μοναδικες ..να μη τις κρινουμε πριν δουμε καποια πραμματακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανως και εγιναν λαθη απο τη πλευρα Γιαννακοπουλων .
    Η γνωμη μου ειναι παντως οπως αντιστοιχα λες οτι αν θελανε οι Γιανανακοπουλοι θα εμενε..Ε οταν αποφασισαν να κινηθουν σωστα έστω και πολυ αργα φανηκε πως ΚΑΙ ο Ομπραντοβιτς ΔΕΝ ηθελε να μεινει και να βαλει νερο στο κρασι του.

    Και οπως οι Γιαννακοπουλοι εκαναν λαθος ολα τα παραπανω που εγραψα ε αντιστοιχα και ο Ομπραντοβιτς δε μπορει να δηλωνει το μελλον μου ειναι μαζι σας..και μετα να φευγει..

    Γενικα στην ολη ιστορια παιχτηκαν πολλα unfair ..και σε συνδιασμο με τη μειωση του μπατζετ και το γεγονος οτι και ο Ομπραντοβιτς ειναι αυτος που ειναι και εχει προτασεις απο παντου οδηγησε τη κατασταση εδω που ήρθε.

    Για μενα παντως οπως εχω ξαναπει και το κλεινω εδω...ο Ομπραντοβιτς εχει απεριοριστο σεβασμο οπως και οι Γιαννακοπουλοι αλλα τι να κανουμε καποιες σχεσεις τελειωνουνε..ειδικοτερα δε οι επαγγελματικες.

    Το θεμα ειναι τι κινησεις θα γινουν τις επομενες μερες εφοσον τα πραμματα με τον Ομπραντοβιτς ΔΥΣΤΥΧΩΣ πηγαν οπως πηγαν..

    Θα μεινει ο βασικος κορμος ? Θα ενισχυθουμε ωστε να φτιαξουμε σοβαρη και δυνατη ομάδα ?
    Η θα κανουμε παλι βιαστικες κινησεις τυπου Σμιθ Λογκαν...?
    Ποιον θα φερει αντικαταστατη του Ομπραντοβιτς ? Θα φερει εναν τυπου Μεσινα ? Η θα φερει κανεναν..Ζουρο ?

    Εκει θα δουμε πραγματικες προθεσεις..Ας περιμενουμε να δούμε..Kαι ας πιεσουμε για το καλυτερο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου