Πρώτη μεταγραφή ο Μπαρμπαρούσης!





Ανακοινώθηκε απο την ΠΑΕ ,ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ,ο οποίος αγώνιζεται στην επίθεση και τον δανειστήκαμε για ένα χρόνο απο την Ρώσικη Αλάνια Βλαντικαφκαζ.

Σχόλιο για τον 22χρονο δεν θα κάνω μιας και δεν έχω άποψη για τις δυνατότητες του. Μπορεί να βγει κάτι καλό ,μπορεί να καταλήξει και Ρούντολφ.

Σίγουρα ,οι φετινές κινήσεις της ομάδας κατά 95% δεν θα εντυπωσιάσουν και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ,δεν θα κάνω κριτική ,μέχρι να δω τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Το καλό είναι ότι ο Φερέϊρα ,όπως τουλάχιστον λέγεται ,κινεί τις διαδικαςσίες των μεταγραφών και αυτός έχει τον πρώτο λόγο.

Σχόλια

  1. Καλή τύχη στον παίκτη μακάρι να βοηθήσει..και να βγει κάτι σαν τον Δημήτρη τον Παπαδόπουλο..( που ήρθε από Burnly..και έβαλε πάνω από 20 γκολ τη πρώτη του χρονιά..) .. Το πρόβλημα είναι οτι προέρχεται από τη Νεα Ζηλανδία..και από Ρωσική ομάδα Β ' κατηγορίας στην οποία και δεν έπαιξε..Ελπίζω να μη μας βγει σαν τον Μπερνς της ΑΕΚ..

    Αυτό πάντως που λένε οτι την μεταγραφή την εκανε ο Φερειρα αδυνατώ να πιστέψω οτι ο Φερέιρα παρακολουθεί πρωτάθλημα Ζηλανδίας..και Β Ρωσσίας..Προφανώς από κάποιον μάνατζερ ήρθε το παλικάρι στην Ελλάδα..

    Πάντως δεν έχει καμία σχέση με Ρουντολφ σαν όνομα..αλλά ελπίζει να μην έχει σχέση στην προσφορά και ο Μπαρμπαρούσης να προσφέρει στην ομάδα.

    Οι οποιες κινήσεις πρέπει να γίνουνε γρήγορα..γιατι τα περυσινά είναι προ των πυλών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το μόνο που είμαι σίγουρος για τον Μπαρμπαρούση σε σχέση με τον Ρούντολφ είναι ότι θα τον δούμε σε πολλούς περισσότερους αγώνες απ'ότι τον Ούγγρο. Μακάρι το παληκάρι να αποδειχθεί "λίρα εκατό" άλλωστε και για αυτόν αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστός στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο μέσω της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου