Ακούγοντας την συνέντευξη του Αλαφούζου...


Αν και θεωρώ πως έχει έρθει η ώρα για πράξεις στο καινοτόμο εγχείρημα της λαϊκής βάσης -που προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο σαν μοντέλο ιδιοκτησίας/διοίκησης και απαισιόδοξο για την τωρινή του εφαρμογή στον Σύλλογο- και οι συνεντεύξεις σαν την σημερινή του Γ.Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ουσιώδες ,έκατσα και την είδα.

Ούτε την άποψη μου άλλαξε για το εγχείρημα ,ούτε νομίζω πως έμαθα κάτι νέο σχετικά με αυτό. Παρόλα αυτά ειπώθηκαν διάφορα πράγματα και θα αναφέρω ,αυτά που κατά την γνώμη μου είναι και τα σημαντικότερα.


Σχετικά με το θέμα της ΓΗΠΕΛ: Ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως ο Τζίγγερ αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο την ΓΗΠΕΛ και ο ίδιος όλες τις υπόλοιπες.

Σχετικά με την στήριξη των νυν μετόχων: Ο Τζίγγερ έβαλε 300.000€ ,ο Πολέμης επίσης έχει συμμετάσχει με ένα ποσό ,όπως και ο Βγενόπουλος ο οποίος θα βάλει κι άλλα αργότερα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος στηρίζει το εγχείρημα ,αλλά μέχρι στιγμής όχι οικονομικά ,όπως και ο Πατέρας.

Σχετικά με το ποσό που έχει ήδη μαζευτεί στο Σωματείο: Το ποσό ανέρχεται στα 1.100.000€ και το έχουν βάλει διάφοροι επιχειρηματίες απο τους οποίους μέσα είναι και ο ίδιος ο Αλαφούζος.

Σχετικά με την Λεωφόρο: Το γήπεδο δεν πληρεί τις προυποθέσεις για αντισεισμική άδεια. Επίσης γίνανε συζητήσεις για επέκταση στην χωρητικότητα του (16.000 τώρα) και κάτι τέτοιο είναι εφικτό!

Σχετικά με την Παιανία: Θα παραχωρηθεί δωρεάν για τους επόμενους 12 μήνες και ύστερα θα συζητηθεί αν θα ενοικιάζεται και αν ναι με τι ποσό. Όχι πάντως 1 εκατομμύριο που είναι υπερβολικό όπως ανέφερε ο Αλαφούζος.

Σχετικά με τις προβλέψεις του για το ποσό που μπορεί να μαζευτεί τώρα στο Σωματείο: Δήλωσε πως θεωρεί απόλυτα εφικτό να μαζευτούν τώρα 30.000.000€. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θέλει να "πουλήσει" τόσο μεγάλες προσδοκίες ώστε να ανεβεί η αυτοπεποίθηση του κόσμου και να συσπειρωθεί ή όντως το πιστεύει ,αλλά εμένα μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο...

Σχετικά με τον καθορισμό του budget: Θα γίνουν κάποιες κινήσεις τώρα και ανάλογα με τα χρήματα που θα μαζευτούν μέσω του Σωματείου ,θα υπάρξουν αρχές-μέσα Αυγούστου 1-3 επιπλέον μεταγραφές.

Σχετικά με τις μεταγραφές: Απο την άλλη εβδομάδα να περιμένουμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

Σχετικά με την ανανέωση του Κουίνσι: Άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει θέμα με τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη που επιθυμεί αύξηση των αποδοχών του και όχι με την ομάδα του ,στην οποία πρέπει η ΠΑΕ να δώσει 250.000€.

Σχετικά με την ανανέωση του Μπουμσόνγκ: Ακόμη δεν έχει συμφωνήσει ,αλλά είναι θετικός για την προσαρμογή του συμβολαίου του.

Σχετικά με τους Καραγκούνη-Κατσουράνη: Θέλει να μείνουν (σύμφωνα και με αυτά που άφηνε να εννοηθούν) ,αλλά πρέπει να κάτσουν με λιγότερα χρήματα.

Σχετικά με τον Πρίγκιπα: Δεν είναι Πρίγκιπας απο το ...πρώτο ράφι και δεν τον έχει βρει ,παρά μόνο τον μεγάλο του αδερφό.

Αυτά ήταν για μένα τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης και το αστείο είναι πως τα περισσότερα σημαντικά τα μάθαμε μέσα απο τις ερωτήσεις του κόσμου και όχι απο τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων (Βεργη και Καραγιαννίδη) που αρέσκονταν ο ένας να ρωτάει για τα παρασκηνιακά και ο άλλος να προσπαθεί να πείσει πως δεν κάνει η λαϊκή βάση.

Όπως είπα ,κοντός ψαλμός αλληλούϊα την άλλη εβδομάδα που ξεκινάει η εγγραφή στο Σωματείο.

ΥΣ: Πάντως το ερώτημα μου ακόμη περιμένω να απαντηθεί. Αν το Σωματείο έχει κάποιο μίνι πλαφόν ποσού ,για να μην γυρίσει το πλειοψηφικό πακέτο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και αν είναι σίγουρο πως σε περίπτωση αναστολής ή παύσης της λειτουργίας του Σωματείου τα χρήματα που μπήκαν ,θα πάνε στον Ερασιτέχνη και δεν θα καταλήξουν πουθενά αλλού...

Σχόλια

  1. O Aλαφούζος για μια ακόμα φορά δεν είπε τιποτα θετικό . Μια από τα ίδια με οτι έχει διαρρεύσει τις προάλλες..
    Εντάξει άντε έβαλε και μέρος του ποσού από το 1.1 εκ..Με αυτά και με αυτά θα κάνουνε τον Τζίγγερ να φανει ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ και μεγας επενδυτής..Ήμρτον

    Το μόνο που πρόσθεσε ήταν κάποια αρνητικά επιπλέον ..To εγχειρημα της λαικής βάσης όπως το έχουνε κάνει είναι για ΓΕΛΙΑ..
    Θα μας κάνουνε οχι την νέα Αεκ αλλά τον ΝΕΟ ΑΡΗ αν τους αφήσουμε

    Δε γίνεται να λέει οτι οι οπαδοί του Παναθηναικού είναι 15 % λιγότεροι από του Ολυμπιακού και έλεος με αυτή την έρευνα που λέει και ξαναλέει είδαμε και την έρευνα του και στα πολιτικά πόσο πετυχημένη ήταν..

    Επίσης είπε " η δεύτερη θέση δεν είναι κακή " ..Ετοιμαστείτε λοιπόν για ταβάνι δεύτερης θέσης..
    Το 30.000.000 είναι να χάμε να λέγαμε..αν μαζευτούνε 30.000 ευρώ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια..

    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ που θα γίνει τον Αυγουστο αν και εφόσον μαζευτούν χρήματα..Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό..Θα χάσουμε τους αγώνες για το τσου λου δε θα έχει μπει τιποτα στη λαική βάση και μετά θα μας πούνε ε δε βάλετε χρήματα μη περιμενετε μεταγραφες..

    Γενικά με όλο όσα είπε και ΔΕΝ έχει κάνει αυτός και η νέα διοίκηση έχουνε ΜΙΚΡΥΝΕΙ τον Παναθηναικό πολύ..

    Πάντως ο Αλαφούζος θα χαίρεται γιατι τα λεφτά που έβαλε στον Παναθηναικο ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ..απο την σημερινή εκπομπή της ΔΙΚΗΣ..

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aderfe gia to erotima soy MHN PERIMENEIS APANTHSH.STIN EDOSE EIDH.EXEI KANEI TIN PAPIA..oso einai o tziger mesa den dino mia.kai tis 300.000 poy edose ypotithete oti eixe pei oti den tha asxolithi me ton PANATHINAIKO KSANA KAI DEN THELEI NA EXEI KAMIA ARMODIOTITA ME TIN OMADA.ton epiase ksafnika o ponos gia tin omada?poion doylevi re o keratas?oso gia ton alafoyzo o anthropos gia na min po tipote allo einai baltos.kai pos fenete?[:Σχετικά με τον Πρίγκιπα: Δεν είναι Πρίγκιπας απο το ...πρώτο ράφι και δεν τον έχει βρει ,παρά μόνο τον μεγάλο του αδερφό. TZIGER] [ Σχετικά με το θέμα της ΓΗΠΕΛ: Ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως ο
    Τζίγγερ αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο την ΓΗΠΕΛ και
    ο ίδιος όλες τις υπόλοιπες. TZIGER] [ Σχετικά με την στήριξη των νυν μετόχων: Ο Τζίγγερ έβαλε 300.000€] [ Σχετικά με την Παιανία: Θα παραχωρηθεί δωρεάν για τους επόμενους 12 μήνες TZIGER].AYTOS HTANE O AGONAS POY KANAME TOTE RE ADERFIA?GIAYTO TO LOGO KATEVIKAME TOTE 30.000?GIA NA EINAI PARKARISMENOS O ALLOS ME TIS METOXES TOY?TIN MIA LEEI DEN ASXOLOYME KAI TIN ALLOI VAZEI 300.000?AMA PSAXNEI GIA MALAKES KAI GIA PROVATA NA PAEI PEIRAIA PLEYRA.KSEREI AYTOS KAI OI OIKOGENEIA TOY POLY KALA APO EKEI KATO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου