Σκίζει απο σχεδιασμό η ΚΑΕ



Όλη την σαιζόν η ομάδα ήταν στον αέρα με συμβόλαια που λήγαν φέτος ,οι Γιαννακόπουλοι (είτε μέσω Παύλου-Θανάση ,είτε μέσω Δημήτρη) ανακοινώνανε κάθε τρεις και λίγο πως αποχωρούν απο την ΚΑΕ ,ο Ομπράντοβιτς απο τον Μάρτη παρακάλαγε δημοσίως να του δώσει κάποιος απο την διοίκηση εξηγήσεις ,ώστε να ξέρει τι να πει στους παίκτες που ρωτούσαν και φτάσαμε στο τέλος της σαιζόν.
Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε τα ραντεβού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ,τα οποία κατέληξαν στο γνωστό διαζύγιο ,όλοι οι παίκτες πλην του Διαμαντίδη είναι ελεύθεροι ,ο Μπράμος φαίνεται πως είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας και ο Νίκολας είναι σχεδόν σίγουρο ότι επιστρέφει ξανά στον Σύλλογο. Αλλά όλα αυτά χωρίς να
έχουμε προπονητή. Και ενώ προσπαθούσαν -και καλά- έγκυροι δημοσιογράφοι των media του Δ.Γιαννακόπουλου ,να μας πείσουν πως υπάρχει σχέδιο και λύσεις ,πριν λίγες καταλήξαμε να θεωρούμε ως επικρατέστερο για την θέση του προπονητή ,τον Σάρας! Και ενώ έχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα και κάθε μέρα ακούγεται και κάτι νέο.
Παράλληλα ο manager των Μπατίστ ,Βουγιούκα ,Περπέρογλου και Καϊμακόγλου στο ραντεβού του με την ΚΑΕ είχε οικονομικές διαφορές ,την ίδια στιγμή που ΠΡΑΣΙΝΗ και onsports μας γράφουν για δεδομένο ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού ,με τους 3 προαναφερθέντες.
Η αλήθεια είναι πως καιρό είχαμε να ζήσουμε τόση ανοργανωσιά και τόση παπαρολογία στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Πάντα υπήρχε ένα πρόγραμμα ,επειδή πάντα υπήρχε ένας Ομπράντοβιτς..
ΥΣ: Το να πάρεις προπονητή μετά και 1 μήνα δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι αν θες να πάρεις προπονητή απο το δεύτερο ράφι (γιατί στο πρώτο είναι μόνος του ο Ζοτς) και παίκτες με την εισήγηση του νέου σου προπονητή. Αν όχι ,τότε καλώς κάνεις και κλείνεις μεταγραφές ,χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν...

Σχόλια

  1. Ρε μαγκες μην κραζετε για την χορηγια της Σονυ. Δεν ειναι το Reuters, ενα blog εχει ο ανθρωπας. Μπορει να επεσε κι εξω, ηρεμηστε. Εδω ακουμε ενα 8μηνο τωρα απο υποτιθεται ΕΓΚΥΡΑ sites και καναλια την καθε ΜΑΛΑΚΙΑ για πριγκηπες και αλλα χιλια μυρια. Τετοιες συμφωνιες χαλανε με το παραμικρο, μπορει οντως να επαιζε κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογραφικά η κριτική μπορεί να είναι σωστή.. Όμως εμείς είμαστε οπαδοί..και πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα . Σαφώς και κριτικη χρειάζεται αλλά κάτσε όμως εσύ εδώ πέρα κάνεις κριτική περι φημολογιών..Κάτσε να δούμε τι θα γίνει τελικά με τον νεο προπονητή το ροστερ , μη προκαταβάλεις πράμματα..
    Εχουμε πολλή μιζέρια στο ποδόσφαιρο δεν αντέχεται και στο μπάσκετ μια από τα ίδια ! Καλόπιστα το γράφω..

    Στη τελική ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απο κριτική δε πρόκειται να γλιτώσει..Τα gazzeto-leoforos θα τον κράζουνε όλη μέρα και όλη νύχτα..Εδώ κάπου διάβασα λέει οτι άλλοθι ήταν ο Σαράς για μια αποτυχημένη χρονιά..για καθίστε ακόμα δε τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε..

    Κατά τη γνώμη μου και όπως έχω ξαναγράψει ..το θέμα του Σάρας του Ιτούδη ποτέ δεν έπαιξε σοβαρά και ως μοναδική λύση και τέτοια . Αυτά είναι αρδιές των δημοσιογραφων επειδή ΚΑΝΕΙΣ δε ξέρει για τον νέο προπονητή .

    Υπομομή και σε 10 μέρες τα πράμματα θα έχουνε ξεκαθαρίσει.

    Επίσης διαφωνώ για μια ακόμα φορά οτι ο Ομπραντοβιτς είναι το πρώτο ραφι και όλοι άλλοι δεύτερα..και ξαναλέω δε πάμε πουθενά έτσι δεν αντέχεται τόση γκρίνια πριν ακομα δούμε έστω μια κίνηση...

    Η ομάδα πάνω από όλα θέλει στηριξη για τη διοικηση και την κριτική υπάρχουνε οι αρδ.
    Εμείς θέλω να πιστεύω είμαστε ΟΠΑΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιωργος 1313/12/12 3:50 μ.μ.

    "Πάντα υπήρχε ένα πρόγραμμα ,επειδή πάντα υπήρχε ένας Ομπράντοβιτς.."
    ας μην ηταν οι γιαννακοπουλοι, αγαπητε αρθρογραφε, και θα σου΄λεγα εγω τωρα...
    ομπραντοβιτς δεν θα ειχαμε, 6 ευρωλιγκες δεν θα ειχαμε, αλλα και παλι θα ειμασταν οι πρωτοι στην ελλαδα και σιγουρα θα ειχαμε τουλαχιστον 3 ευρωπαικα.
    ας μην ηταν αυτοι και θα ΄σου λεγα εγω αν γινοντουσαν μικρα παιδακια παναθηναικοι...
    ολο κλαψα και "κατηγορω" στον τρακη ειστε ρε γαμωτο...
    το παιδι ειναι μαλακας αλλα δεν βγαινει τιποτα με την γκρινια.
    να δω αμα κανουμε καλη ομαδα τι θα λετε...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    υ.γ η χορηγια με την σονυ φανταζομαι θα ανακοινωθει αυριο, ετσι; μαζι με τον σχορτσιανιτη που ηταν κλεισμενος απο περισυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ADERFIA KAKA TA PSEMATA.EXOYME MATHI 13 OLOKLIRA XRONIA[DEN EINAI KAI LIGA ETSI]?SE SXEDIASMOYS SE KOYPES SE XARES SE LIPES KAI SE XILIA DUO PRAGMATA.OTAN EXEIS MATHI ETSI EINAI POLY DISKOLO NA ANTAPEKSELTHIS SE MIA PRAGMATIKOTITA POY OYTE SI ALLOS KAPOTE THA GINOTANE.TO THEMA EINAI OTI OLOI MAS PREPEI NA BADISOYME STIN NEA PRAGMATIKOTITA.O ZELIKO EINAI O KORYFEOS PROPONITIS KAI TO KSEROYME OLOI.OI ALOI PROPONITES EINAI APLA KALI PROPONOTES.O SXEDIASMOS TIS OMADAS EXEI PAEI POLY PISO SXETIKA ME OTI EIXAME SYNITHISI TOSA XRONIA KAI GIAYTO FYSIKA O PROTOS LOGOS PEFTI STON DIMITRAKI.KAKA TA PSEMATA AYTOS EXEI TA INIA TIS OMADAS KAI AYTOS THA KRINETE.GIA OLA.KAI MEXRI STIGMIS TA EXEI KANEI MANTARA.OSO GIA TA ADERFIA MAS EDO STO BLOG EXOYNE KAPOIES PLIROFORIES. KAI AYTES TIS PLIROFORIES TOYS TIS LENE.DEN TIS KATEVAZOYNE APO TO KEFALITOYS.DEN EINAI ROBOT.AYTA TOYS LENE AYTA GRAFOYNE.KAI KALO EINAI NA KRINOYME AYTON POY PRAGMATIKA EFTHINETE.EITE EINAI K.A.E EITE EINAI P.A.E.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιωργος 1313/12/12 3:50 μ.μ.

    αν δεν απαδειχτει μουφα ο πρωτος μαλακας θα ειναι ο τρακης που δεν την εξασφαλισε πρωτου φυγει ο ζοτς. ο δευτερος μαλακας θα ειμαι εγω.
    κακα τα ψεματα ομως ρε μαγκα, με τοσα που εχετε γραψει κατα καιρους ειναι λογικο να σας γραφουμε και εμεις μαλακιες.
    για τον σιγουρο σοφοκλη, που περισυ θα επαιζε σιγουρα στην ομαδα δεν λες κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιωργος 1313/12/12 3:50 μ.μ.

    α και κατι ακομα, αμα η χρονια παει καλα φετος, θα βγεις εσυ να πεις οτι ησουν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που εβριζες τον τρακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ φίλε μου έχω καταλάβει οτι δεν λέει μουφες το blog και οτι αν γράψετε κάτι θα έχει τουλάχιστον μια βάση. Για αυτό και σας διαβάζω και μπαίνω και στον κόπο να γράφω κιόλας. Τέλος, προτιμώ να έχει κάποιος τα παπάρια να γράψει κάτι κι ας εκτεθεί μετά.Όχι παραμύθια φυσικά, αλλά μια είδηση που εμπεριέχει ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η διοίκηση δεν ξέρει πού πάνε τα 4. Να τελειώνει το θέμα, να αναλάβει προπονητής ο υιός που θέλει τα κουμάντα παντού και να μας αφήσει ήσυχους, γιατί οι μαύρες μέρες στον ορίζοντα δεν είναι όσο μακριά θέλουν να γράφουν οι πληρωμένοι βλαμμένοι στο δικό τους σάιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασιλης13/12/12 3:50 μ.μ.

    Γιωργο πιστευω να θυμασαι οτι στο ειπα απο περυσι.Καλο καλοκαιρι.Του χρονου παλι μαζι αλλα δεν ξερω που θα ειναι το νεο διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασιλης13/12/12 3:50 μ.μ.

    Κατ'αρχας μην μπλεκετε το μπασκετ με το ποδοσφαιρο.Πιστευω οτι εδω μεσα ειμαι ο πιο μεγαλυτερος στην ηλικια απο ολους σας,67 ετων,με 2 διαρκειας στο μπασκετ ερχομουνα ολο τον χρονο,βροχες και κρυα,με το μηχανακι απο Πειραια και χαιρομουνα την υπερομαδαρα μας.Σχεδον παντα και στο ποδοσφαιρο οταν πολλοι νεοι απο κοντινες περιοχες το εβλεπαν στην ΝΟΒΑ.Ξυλιαζα σαν τον πελεκανο στις διαδρομες και στις κερκιδες,περυσι εκανα επεμβαση στο Ωνασειο.Θελω να σας πω λοιπον οτι πρεπει παντα ψυχραιμα και με λογικη να αντιμετωπιζουμε τα ζητηματα που αφορουν το καλο της ομαδας.Θυμαστε τι ακουγε ο Σπανουλης οταν ηταν παιχτης μας ?.Οταν πηγε στον γαυρο εγινε ο βασιλιας τους.Εγω προσωπικα ηθελα απο περυσι τον Σοφο αλλα και τον Μπουρουση γιατι τον βλεπω σαν διαδοχο του Μαικλ ασε που θα εβγαζε ολο του το παθος κοντρα στον γαυρο γι'αυτα που του κανανε.Ψυχραιμια λοιπον και ανοιχτα μυαλα για το καλο του Παναθηναικου,[μπασκετ] .Τωρα για το ποδοσφαιρο χρειαζονται μια βρεγμενη σανιδα ολοι οι 'ιθυνοντες' και 'αρμοδιοι'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασιλης13/12/12 3:50 μ.μ.

    Συμφωνω απολυτα μαζι σας στα θεματα αξιοπρεπειας και ηθικης και χαιρομαι να ακουω απο νεους να υπερασπιζονται τετοιες αποψεις γιατι αυτη ειναι η ελπιδα μας οτι κατι καλο μπορει να ξημερωσει γι'αυτην την ερημη πατριδα.Ομως θα πρεπει να εχουμε και το μετρο και την ζυγαρια να μετραμε και να ζυγιζουμε καθε περιπτωση ξεχωριστα,οπως κανουν οι δικαστες αναγνωριζοντες απο ελαφρυντικα μεχρι προτερο εντιμο βιο,δεν ειναι το ιδιο ο φονος για να βιασεις και ο φονος να υπερασπιστεις τον εισβολεα στο σπιτι σου.Επισης θα πρεπει να υπολογιζουμε οτι στα αθληματα και ιδιως στον φανατικο και οπαδικο χωρο της Ελλαδος ακομα και το μειδιαμα του αντιπαλου ειναι εγκλημα οπαδικης καθοσιωσης και δεν σβυνει απο την μνημη του οπαδου,ομως και ο επαγγελματιας της αντιπαλης ομαδας οπως και της δικης μας εχει το ελαφρυντικο οτι πρεπει να 'δειξει' οτι αξιζει τα λεφτα του συμβολαιου του.Μην το αναγαγουμε λοιπον σε μεγιστο ηθικο θεμα αλλωστε η διεθνης εμπειρια το εχει κανει συνηθες φαινομενο π.χ. Ζινταν,Ιμπραιμοβιτς και πολλοι αλλοι.Ξεχωριζω και επαναλαμβανω οτι για παρομοιο ηθικο θεμα πολιτικης,κοινωνικης,δικαστικης ακομα και οικογενειακης ηθικης συμφωνω μαζι σας και επαυξανω......κρεμαλα και χωρις δικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου