Επιτυχημένη η παρουσία του Παναθηναϊκού Κινήματος στις Εκλογές!


Αν και οι συνθήκες δεν βοηθούσαν καθόλου και αυτές οι εκλογές ήταν οι πιο σημαντικές και καίριες της σύγχρονης ιστορίας μας ,η συμμετοχή του Παναθηναϊκού Κινήματος μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί βάσει των αποτελεσμάτων.

Με την καταμέτρηση να συνεχίζεται ,το Παναθηναϊκό Κίνημα ξεπέρασε τις προσδοκίες πολλών και έσπασε το φράγμα των 12,000 ψήφων ,με αποτέλεσμα τα μηνύματα μόνο ζεστά να είναι για το μέλλον. Πολλές περιοχές που δεν θα το περίμεναν πολλοί ,"χτύπησαν" αξιοσέβαστα ποσοστά.

Δεδομένων των δυσκολιών και αναγνωρίζοντας ότι πολλοί Παναθηναϊκοί ,ένιωθαν πως πρέπει να απαντήσουν στα διλήμματα με την ψήφο τους σε κάποια απο τα κόμματα της Βουλής ,η πρώτη προσπάθεια πήγε πολύ καλά και αύριο μόλις ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα ,θα τα παρουσιάσουμε και στο blog αναλυτικά.

Μην ξεχνάτε πως βασικός στόχος του κινήματος είναι οι δημοτικές εκλογές ,όπου εκεί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα (γιατί να μην εκλέξουμε και Δήμαρχο Αθηναίων;) ,έχοντας και τον χρόνο μας ως σύμμαχο ,καθώς και στις Ευρωεκλογές όπου είθισται η ψήφος να είναι πιο ...χαλαρή.

Μακάρι να αξιωθούμε να δούμε αυτό το κίνημα ,κάποτε στα κέντρα αποφάσεων αυτού του τόπου και να αποδείξει με τις πράξεις του ,ότι είναι χρήσιμο για την κοινωνία μας.

Σχόλια