Οι μηχανισμοί του Μαρινάκη σε δράση...

Enikos.gr

Άμεση σχέση με τον Σύλλογο δεν έχει ,έμμεση όμως και μελλοντική σίγουρα.
Όπως διαβάσατε ,ο Μαρινάκης στα πλαίσια της δημοκρατίας που πρεσβεύει, έκανε μήνυση στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ ,επειδή διαβάστηκε σχόλιο ακροατή του ΣΚΑΪ FM στον αέρα που συσχέτιζε τον Μπέο με τον Μαρινάκη και τα στημένα.

Όπως σας έχω ξαναγράψει παλαιότερα ,Μαρινάκης-Enikos.gr-Real fm/gr/press-fimotro είναι ένα και το αυτό. Μετά τον "πόλεμο" στον Πατέρα για τα της ΠΑΕ ,μετά την αδειοδότηση ,τώρα υπάρχει και το ...κυνηγητό στον Αλαφούζο.

Απλά για να τα έχετε υπόψιν σας ,σε μελλοντικά προπαγανδιστικά δημοσιεύματα κατά του Συλλόγου και να ξέρετε ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετούν..

Σχόλια

  1. ειχαμε βαρβατη διοικηση αλλα δεν αρεσε ξερεις ..ηταν προεδρος γλαστρα . ενουχλουσε το κατεστημενο και τους παναθηναικαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου δικιο εχεις αλλα βαρεθηκα να βλεπω εναν Μαρινακη (Κοκκαλης παλιοτερα) να κανει οτι γουσταρει παρασκηνιακα και προπαγανδιστικα. Ας αποκτησουμε μια βαρβατη διοικηση κι εμεις να μας προστατευει απο τον καθε πικραμενο(λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα) κι ας ασχοληθουμε λιγο με το καθαρα αγωνιστικο κομματι. Ξεχασαμε να βλεπουμε μπαλα εμεις οι Παναθηναικοι. Μας το πηραν κι αυτο. Θα καταληξουμε σε κανενα ψυχιατρειο στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η όλη κόντρα έχει ξεκινήσει μετά το περσινό ντέρμπι στου Καραισκάκη και την παρέμβαση του Αλαφούζου στον αέρα,μιας και ο Μαρινάκης είναι και παραμένει ακόμα μέτοχος στο κανάλι. Απο την στγμή που μπήκε στον Παναθηναικό είναι φανερό ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια επεισόδια, και ήδη έστειλε εξώδικο στον Γιάννη Αλαφούζο για την αξιοπιστία του ΣΚΑΙ και τον τρόπο που χειρίστηκε ο σταθμός το θέμα των εκλογών.Οπότε η νέα σεζόν προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα καυτή και ελπίζω ότι η διοίκηση του Παναθηναικού θα απαντάει με τον ανάλογο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου