Την έκανε κι ο Σιμάο. Μηδέν ευρώ στα ταμεία πάλι!


Μιας και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρόνια τώρα μας έχουν μάθει στους οικονομικούς υπολογισμούς (παλιά με την προνομιούχο δεύτερη θέση ,τώρα με τις δημοσιονομικές πολιτικές επιβίωσης) ,δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την ΠΑΕ για ακόμη ένα οικονομικό στραπάτσο που έφαγε. Αν και απο πέρυσι είμαστε πρωταγωνιστές στο μεταγραφικό παζάρι απο την πλευρά των αποχωρήσεων ,φέτος καταφέραμε να βάλουμε στα ταμεία μας απο τους δύο παίκτες μας με την μεγαλύτερη αναμενόμενη μεταπωλητική αξία ,το εκκωφαντικό ποσό των 0 ευρώ!! Ελεύθερος ο Νίνης στην Πάρμα ,ελεύθερος κι ο Σιμάο -πιθανότατα- στην Κίνα. Για να μην θυμηθούμε το τρομερό deal απο τα τσακάλια μας που πούλησαν με λιγότερα χρήματα τον Σισέ απο ότι ο γαύρος τον Ριέρα.

Οπότε ακόμη ένας παίκτης που
αγάπησε την ομάδα ,προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα και είχε μέλλον ,μας αποχαιρέτησε και την έκανε για άλλες πολιτείες. Δεν ξέρω αν θα ναι σημαντική αγωνιστική απώλεια ,αλλά είναι πραγματικά κρίμα να φεύγουν έτσι παίκτες που έχουν πονέσει την ομάδα.

Για τα τυπικά ,να αναφέρουμε ότι ο Σιμάο ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2007 επί Πεσέϊρο. Είχε έρθει αρχικά για να δοκιμαστεί στην Παιανία ,έπεισε και έκανε συμβόλαιο σε ηλικία 17 χρονών. Με την φανέλα μας ,αγνωνίστηκε σε 149 ματς και πέτυχε 2 γκολ (ένα με την Σπάρτα πράγας για τα προκριματικά του champions league και ένα φέτος στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη).
Ρεκόρ συμμετοχών έκανε την σαιζόν 2008-2009 με τον Τεν Κάτε ,όπου έπαιξε σε 40 αγώνες.

Highlight της καριέρας του -για μένα- ,ο θάνατος του αδερφού του πέρυσι όπου δεν στάθηκε εμπόδιο για να μην είναι στην διάθεση της ομάδας λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Γαύρο. Αυτό απο μόνο του ,σημαίνει πολλά..

Σχόλια

  1. αποθεωση απο σιροπιαστο σημερα για προφανεις λογους
    αν ειχε ερθει μετα το 8 θα ηταν αχαριστος λιγος αχρηστος και προδοτης


    πως καρφωνονται ετσι ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα έχει γαυροποιηθεί διοικητικά ο σύλλογος με πολλούς μαλακούς "παναθηναϊκάρες" τί περιμένεις.. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή συνέχεια ..στη Κίνα ! Από τους παίχτες που ήταν αδυναμία μου και από τους καλύτερους που παίξανε στο κέντρο μας τα τελευταία χρόνια μαζί βέβαια με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όμως αποδείχτηκε πολύ φιλοχρήματος..είναι δυνατόν να εισαι 23 χρονών με όλο το μέλλον μπροστά σου και να πας στην Κίνα ? Τεσπα να ναι καλά το παλικάρι..

    Τρομάζω στην ιδέα του χρόνου για βασικό Κατσουράνη ως αμυντικό χαφ..μετά τη φετινή του χρονιά αλλά και αυτά που βλέπω στην Εθνική..Τουλάχιστον φέτος είχαμε τον Σιμάο και έτρεχε για τον πολύ Κατσουρ..
    Ελπίζω ο Φερέιρα να βάζει τον Βιτόλο και τον Ζεκά και ο Κατσουράνης αν δε μειώσει το τεράστιο συμβόλαιο του να μας αποχαιρετήσει .

    Με τα λεφτά που παίρνει ο Κατσουράνης 800 καθαρά και περιπού άλλα τόσα μπόνους αν παίξει τους μισούς αγώνες..
    Δηλαδή 1.5 εκατομμύριο στοιχιζει ο Κατσουρ στην ομάδα....Μεγάλο πάρτυ στα συμβόλαια τις χρονιες της πολυμετοχικότητας. Ειδικά αυτό το 800 χιλιάρικα bonus μου σηκώθηκε η τρίχα..

    Για να επιστρέψω στον Σιμάο ήταν παίχτης που έδινε παραπάνω από value for money...και τιμαγε τη φανελα.Να ναι καλα΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου