Η επόμενη ημέρα

 Όσο περνάνε οι ώρες και αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε σιγά-σιγά την αλλαγή στον πάγκο του μπασκετικού Παναθηναικού,θα πρέπει να κοιτάμε και το μέλλον. Για αυτό και είμαι σύμφωνος 100% με την ανακοίνωση των οργανομένων, σε αυτό το πνεύμα θα πρέπει να κινηθούμε απο εδώ και πέρα.
Το σύνθημα "παλιά μας κράτησες εσύ τώρα θα σε κρατήσουμε εμείς" έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία την χρονιά που θα ξεκινήσει απο τον Οκτώβριο.
Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου και στον νέο προπονητή όποιος και αν είναι αυτός, άλλωστε θα έχει να αντιπαλέψει με το "φάντασμα " του Ομπράντοβιτς.Ολοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα,κραδασμοί σίγουρα θα υπάρξουν αρκεί να αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο.
Ίσως θα ακουστεί παράξενο το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πλέον δεν είναι ο εκδότης της "Πράσινης", η ο γιός και ο ανιψιός του Παύλου και του Θανάση. Είναι αυτός που έχει τα ηνία του τμήματος και θεωρώ παρά τα ολισθήματα του παρελθόντος. Κριτική σίγουρα θα πρέπει να γίνεται αλλά να είναι επάνω στο τι θα κάνει στον καινούριο του ρόλο 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/12 9:02 μ.μ.

    Οκ εφυγε ο ζοτς στο καλο να παει..στηριξτε ολοι τον παο και τον γιαννακοπουλο γιατι αν την κανει κ αυτος να δω μετα με τι θα ασχολουμαστε..σε ερωτηση ποιος θελετε να φυγει αν πρεπει να φυγει καποιος απ τους αφους η το ζοτς τι θα διαλεγατε;αντε κοψτε την γκρινια γιατι δεν μας βλεπω καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλαξε τη φωτογραφια φίλε. ΕΞΑΣΤΕΡΗ ειναι η ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου