Κατσούρ παικτούρα μείνε! Αλλά αποφάσισε τώρα και όχι σε 2 εβδομάδες...


Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στον τύπο ,η ΠΑΕ πρότεινε στον Kατσουράνη μείωση μέχρι και 40% του συμβολαίου του και αυτός είπε πως θα απαντήσει στα μέσα Ιούλη.

Ξεκαθαρίζοντας ότι θέλω να μείνει ο Κατσουράνης στην ομάδα ,γιατί τον θεωρώ πολύ σημαντικό για το ρόστερ της ομάδας ,πόσο μάλλον για το άπειρο που χτίζεται, δεν μπορώ να αποδεχτώ την απόφαση του να απαντήσει στην ΠΑΕ μετά απο δύο εβδομάδες και σχεδόν ένα 10ήμερο πριν απο το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας.

Αντιλαμβάνομαι πως θέλει να δει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει (απο Ιταλία) μιας και κυνηγάει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο ,αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάει καθόλου στον προγραμματισμό της ομάδας ,γιατί είτε μείνει είτε φύγει η ΠΑΕ πρέπει να γνωρίζει το διαθέσιμο budget της και τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει. Και 10 μέρες πριν τα προκριματικά του champions league ,δεν βοηθάει ιδιαίτερα την ομάδα το σκεπτικό του Κατσούρ.

ΥΣ: Τον Βύντρα θα τον καλέσουν στην ΠΑΕ για περικοπές ή τα 800 χιλιάρικα που στοιχίζει στην ομάδα ,δεν θεωρείται αξιοσημείωτο ποσό;

Σχόλια

  1. Σιμάο - Κατσουράνη, ποιόν θα διώχνατε πρώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τά 'μαθες? Βελτιώθηκε ο 800χιλ. Τώρα όταν κατεβάζει γρήγορα από δεξιά και σεντράρει, χτυπάει και πουλί στα 12 μέτρα ύψος. Γι' αυτό και θα λάβει αύξηση για τα επόμενα 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βυντρα ειναι βαφτiστηρι.DON'T TOUCH!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ θέλω να μείνει . Φυσικά και να γίνουν περικοπές ΚΑΙ στον Κάτσο . Αλλά να γίνουν πρώτο από όλα στο προκλητικό συμβόλαιο του Βύντρα , και μετά είτε τεράσται μείωση είτε φυγή Σπυρόπουλου .
    Πιστεύω ότι θα μείνει πάντως ο Κάτσο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν μείνει με μικρό συμβόλαιο ας μείνει.( δηλαδή το μισό από το σχεδον 1 εκ που παίρνει..και βέβαια τα άλλα τόσα μπόνους να τα ξεχάσει..)
    Απλά δεν μπορεί άλλο το παλικάρι..Πέρα απο το οτι φαίνεται να μη θέλει ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ... Ειδικά αν τον προορίζουνε για βασικό χαιρετίσματα...!

    Ο ρόλος που μπορεί να παίξει στο ροστερ είναι περισσότερο ως αλλαγή και επειδή έχει παραστάσεις..αλλά ως βασικός με τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαφτιστήρι; όχι γαμπρός τελικά του τζίγγερ; διαλέξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ακομα και τωρα που εχει φυγει ολη η ομαδα, ο Βυντρινιο παραμενει σταθερος και αμετακινητος με τετοιο συμβολαιο κιολας, καλη μας νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eipame ton Vyntra den ton kalun einai stenos synergatis tou IBB!

    Ehoume kai mia ysterofimia stin Taylandi na prostatepsoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσενα σε ειχαμε χασει ..εληξε η συμβαση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ρόλος του Βύντρα , δεν είναι ως αλλαγή και επειδή έχει παραστάσεις ;
    Αυτός μια χαρά τσεπώνει σχεδόν 800.000 όμως έτσι ;
    Επιλεκτική μνήμη περί συμβολαίων έχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την σχέση με τον ΙΒΒ δεν την αμφισβητείς πάντως outsider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. outsider ο βυντρα ειναι τις οικογενειας.Και αυτο οπως και να εχει δημιουργη προβλημα οταν οι αλλοι περνουν μικροτερα ποσα και γινονται περικοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εννοείται οτι πρέπει και το συμβόλαιό του να μειωθεί, και να βρούμε ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ. Τώρα αυτά περι οικογένειας τι να πώ. Μια λένε του Βαρδινογιάννη γαμπροβαφτιστήριμ μετα του Μήτσου. Ο,τι να'ναι, και το χειρότερο είναι οτι αυτά τα επιχειρήματα είναι παραπλανητικά. Δλδ αν ήταν της οικογένειας και ήταν παιχταράς; έπρεπε να φύγει ή να υβρίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα φίλε μου. Ο κύριος Βαρδινογιάννης μου ειχε δώσει μέρος της θερινής αδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να σχολιάζεις κάθε φορά για τον Βύντρα και σε κάθε σχόλιο μου..? Τι σου έχει κάνει πες μου..? Μεγάλο κόλλημα να το κοιτάξεις..
    Ο Βύντρα σε αντίθεση με τον Κατσουράνη ΤΡΕΧΕΙ και παίζει για την ομάδα. Ο Κατσουράνης πέρα οτι δε μπορεί να τρέξει πέρα οτι είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος.. βάζει στα χέρια στη μεση και φωνάζει και βρίζει τους συμπαίκτες του. Μόνο και μόνο επειδή έχει συμβόλαιο και δε μπορεί να σπάσει έγραψα αυτό που έγραψα.
    Είναι δηλαδή κάτι αναγκαίο κακό που με σωστή διαχείριση μπορεί να μας βγει σε καλό.
    Για τα λεφτά του Βύντρα τα έχουμε πει πρέπει να δεχτεί μείωση.

    Όμως ο Βύντρα σε αντίθεση με τον κατσουράνη δε βάζει δημοσιογράφους να πούνε πόσο καλός είναι ..και πόσο πρέπει να πάρει περισσσότερα χρήματα..Αντιθετα ο Κατσουράνης έχει βάλει λυτούς και δεμμένους..και ως βεντάταα λέει στην ομάδα να περιμένει δύο βδομάδες για να το σκεφτεί...

    Ελπίζω να το σκεφτεί..και είτε να δεχτεί μείωση ..είτε να μας αποχαιρετήσει..!

    Εξαλλου αφού ειναι τοσο παικταρας ο Κατσουράνης..δε θα βρούμε και καμιά πρόταση για να τον πουλήσουμε...? αυτό ως ανέκδοτο παρτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαι κάτι που ξέχασα ο Κατσουράνης παίρνει 1.5 εκ ( μαζί με μπόνους..δηλαδή τα διπλά από τον αγαπημένο σου Βύντρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και κατι που ξεχασα ο κατσουρανης εχει παιξει βασικος και σε μια μπενφικα σε αντιθεση με τον αγαπημενο σου βυντρα που αν τον αφηναμε ελευθερο δεν θα πηγαινε πουθενα . αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θεωρώ πως ποδοσφαιριστής Κατσουράνης δεν υφίσταται ότνα μιλάμε για υψηλό επίπεδο και προπονήσεις υψηλής έντασης. Δεν υπάρχει ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη που να έχει στο κέντρο ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Δλδ να περπατάει και να βγάζει απλά πάσες και αυτές σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ αστοχες! Σε ποιά θέση μπορεί να ανταποκριθεί; του 6αριου; του 8αριου μποξ του μποξ; ας γελάσουμε. Ο Σιμάο πέραν το οτι είναι σκύλος, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην τεχνική, και έκλεβε μπάλες και μας έδινε επι πλεον επιθέσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα για παίκτη του κέντρου. Και δεν μάρκαρε μόνο στο μαν του μαν, αλλά και κάθετα και διαγώνια στο γήπεδο. Δες μονο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=8XaQCDVPjqw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. λοιπον σουργελο εχεις ξεφυγει και προκαλεις το γελιο . ο βυντρα δεν τρεχει και παιζει για την ομαδα του αλλα για το τζιγγερ και την παρτι του . ειναι προκλητικα γκαφατζης και δεν κανει πως να το πουμε να το καταλαβεις? επισης για να μαθαινεις οταν εφαγε παγκο φετος καποια οπισθοφυλλα προετρεπαν τον φερειρα να τον βαλει αμυντικο χαφ .και μη μιλησω για ολοκληρα πρωτοσελιδα του τουλουμπα . αν αυτα δεν ειναι βαλτα τοτε τι ειναι ρε αστειε τυπε ? τι ειναι αυθορμητα ?τον κατσουρανη μια χαρα τον λοιδωρουν και τον λενε περιπατητη .


    υγ επειδη εισαι και στημενος δηλωνω οτι και εχει πεσει η αποδοση του κατσουρ και πρεπει να δεχτει μειωση(αυτα γιατι καθε φορα πρεπει να αποδυκνειουμε σε ανυπαρκτους σαν εσενα οτι δεν ημαστε ελεφαντες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου