Η επιστροφή του πράκτωρ 007!

Με μια επιθετική ανακοίνωση κατά του Αλαφούζου και του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης που πάει να γίνει στον Σύλλογο ,ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να ξαναμπεί στις ζωές μας.

Ο άνθρωπος που έφερε την δικτατορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και έκανε στην κυριολεξία ότι ήθελε για παραπάνω απο 1 δεκαετία ,βγαίνει σήμερα για να μας ενημερώσει πως έπαιρνε όλα τα πρωταθλήματα επειδή είχε καλύτερους παίκτες ,παίζοντας με την νοημοςσύνη μας. Αλλά είναι ρε πούστη μου τόσο έντονα χαραγμένα όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει ,που μόνο γέλια και οργή προκαλουν.

Μιλάει για το γήπεδο που κατάφερε να χτίσει μέσα σε ένα βράδυ εξαιτίας του Πάγκαλου που ήταν τότε στην Κυβέρνηση και έστειλε την Ν.Φιλαδέλφεια εκτός φακέλου ολυμπιακών αγώνων. Για τόση καθαρότητα μιλάμε...

Ο άνθρωπος που του χάρισαν χρέη ,που ανακάλυψε τον όρο Ριζούπολη ,που νομιμοποίησε στην ΠΑΕ τους εγκληματίες ,που που που...

Φαίνεται πως η παρουςσία του Αλαφούζου ,έχει σημάνει κίνδυνο σε όλα τα Ολυμπιακά επίπεδα. Δεν εξηγίται αλλιώς η επαγρύπνιση του 007. Ή τέλος πάντων ,υπάρχει κόντρα συμφερόντων και αυτό είναι ολοφάνερο..

Φαίνεται πως το εγχείρημα της λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό ,όντως φοβίζει και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το απαξιώσουν.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Θείος καλύτερο δώρο στον Αλαφούζο και στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να κάνει. Του προσφέρει συσπείρωση του κόσμου και μια πολύ καλή αφορμή οι Παναθηναϊκοί να ζεσταθούν με την λαϊκή βάση.

Προσωπικά μόνο και μόνο αυτή η επανεμφάνιση ,για μένα λέει πολλά και κερδίζει την +1 στήριξη μου στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

ΥΣ: Πως το λέγαμε εκείνο το σύνθημα το 2003; "Όλοι μέλοι-όλοι μέλοι ,ο Σωκράτης σας κάνει ό,τι θέλει" ...

ΥΣ2: Κάπου πήρε το αυτί μου πως ο Μαρινάκης κίνησε διαδικαςσίες για γκάλοπ περί προτίμησης ομάδων ...έτσουξε πολύ η διαφορά των 300.000 ανθρώπων. Οπότε ετοιμαστείτε τον Σεπτέμβρη να μας παρουσιάσει την Ευρώπη ...κόκκινη!

Σχόλια

  1. Yparxi mia entoni fimologia pos to skiniko einai stimeno.Gia na syspirothi o kosmos pio poly.Kai oso apistefto moy akoygete piso apo olo ayto to skiniko akoygete ena onoma.Tziger.to leo me kathe epifilaksi etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τζιγκερ γιατι να θελει να συσπειρωθει ο κοσμος? Μαλλον το αντιθετο θελει ο συγκεκριμενος. Ισως απλα οντως τους τσουζει ο Αλαφουζος, που εχει και καποια ΜΜΕ δικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPRABO SOY FILE. AEKTZHS EIMAI ARRWSTOS KAI DEN 8A KSEXASW POTE TOYS ALLEPALILOYS BIASMOYS POY EXEI KANEI STO ELLHNIKO PODOSFERO O KYRIOS AFTOS ME PIO BASIKOYS TO OTI EBGALE APO TA XARTIA TH NEA FILADELFEIA KAI EBALE TO KOKALISKAKI KAI OTI PIRE ENA AKOMH BRWMIKO PROTA8LIMA ME TOSO TRISA8LIO TROPO TO 2007 TO LEGOMENO XARTINO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως το είπες. Κόντρα συμφερόντων. Αλλά ρε μάγκα πάει πολύ να επανεμφανίζεται ο τύπος... Ευτυχώς για τη βλακεία του που μας κάνει και γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμένα μου προκαλεί ιδιάιτερη εντύπωση όλο αυτό το γαιτανάκι των επιθέσεων απέναντι στον Αλαφούζο.
    Δεν μπορώ να καταλάβω απο την στιγμή που ο Ολυμπιακός καλώς η κακώς διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα και στον οικονομικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα, τόσο στο θέμα της αδειοδότησης όσο και σε αυτό του γκάλοπ βγάζει έναν υπέρμετρο εκνευρισμό. Εκτός εάν γνωρίζουν κάτι παραπάνω κάτι που δεν γνωρίζουμε όλοι οι υπόλοιποι, οπότε αυτό θα φανεί στο μέλλον.
    Καταλήγοντας θεωρώ ότι έχουν δίκιο όλοι αυτοί που λένε και γράφουν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαφήμιση απο αυτή που κάνουν οι αντίπαλοι μας στο εγχείρημα του Αλαφούζου.
    Υ.Γ. Περιμένω απο τις εφημερίδες του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες νέα γκάλοπ, είναι κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου