Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.8


13 πράσινα υστερόγραφα σχολιάζοντας την Παναθηναϊκή επικαιρότητα..


ΥΣ.1
Τέταρτη η ομάδα μας στο final 4 και για πρώτη φορά στην ιστορία μας τερματίζουμε σε αυτήν την θέση. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως ό,τι κι αν κάνει αυτή η ομάδα ,πάντα θα κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου. Τουλάχιστον όσο απαρτίζεται απο τα ίδια πρόσωπα..

ΥΣ.2
Σχετικά με τα επεισόδια που γίνανε με τους Τούρκους ,η ιστορία έγραψε πως οι μεν τις παίζανε με οπαδούς της Γαλατά στο κέντρο της Πόλης τραγουδώντας στην μάπα τους τον εθνικό ύμνο και οι δε τραγουδούσαν Κυριακή βραδύ αγκαλιά μαζί τους "είσαι στο μυαλό ,κάτι μαγικό..". Κατά τα άλλα "πήραμε το Κύπελλο σε χώμα Ελληνικό"

ΥΣ.3
Βαγγέλης Μάντζαρης: Πέρυσι πανηγύριζε την Ευρωλίγκα σαν οπαδός με τον Παναθηναϊκό ,φέτος έβριζε τον Παναθηναϊκό σαν παίκτης του γαύρου κατακτώντας την Ευρωλίγκα. Βρίσε λίγο ακόμη Βαγγελάκη και θα γίνεις ίνδαλμα στους γαύρους..

ΥΣ.4
Πάντως ο Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία φέτος να τους βιάσει και ως Πρωταθλητές Ευρώπης. Γιατί με όλους τους άλλους τρόπους ,το έχει καταφέρει (break ,κούπα μέσα στην έδρα τους ,3-0 παρθενιά ,1ος εναντίον 8ου ,30άρα στο Κύπελλο στην έδρα τους κτλ).

ΥΣ.5
Όσον αφορά τους επικριτές του Διαμαντίδη που τον κατηγορούν για την τελευταία επίθεση με την Cska ,καλό είναι να θυμηθούν πόσες χαρές τους έχει προσφέρει αυτός ο αθλητής και να καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με άνθρωπο και όχι ρομπότ.

ΥΣ.6
Αλήθεια αυτοί που μιλάνε για την μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό της Euroleague, το Ευρωπαϊκό μας στην Μπολόνια τον θυμούνται; Νίκη επί της Kinder μέσα στην έδρα της απο το -14. Και όταν λέμε Kinder ,εννοούμε Τζινόμπιλι ,Σμόντις ,Γκρέϊντζερ ,Γκρίφιθ και Ριγκοντό. Είπατε τίποτα;

ΥΣ.7
Αλήθεια ,την μπάλα που χτύπησε στο πόδι του Κιριλένκο και αλλοίωσε την πάσα του Διαμαντίδη στον Καϊμακόγλου στην τελευταία φάση ,την είδε κανείς;

ΥΣ.8
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ,ένιωσε καθόλου απο το Σαββατοκύριακο που πέρασε; Ευκαιρία να αρχίσει να κάνει θετικά πράγματα για τον Σύλλογο..

ΥΣ.9
Και μιας που πιάσαμε τον Δημήτρη ,μια μικρή παρατήρηση... δεν είναι ντροπή ιδιοκτήτες και διοικούντες να φοράνε και τίποτα του Παναθηναϊκού που και που..
Απο το Κύπελλο του 2009 η φωτογραφία (αν δεν κάνω λάθος). Τότε δεν συμπαθούσε τον Τζίγγερ...

ΥΣ.10
Ο Αλαφούζος πριν 2 εβδομάδες μας είχε γράψει στο twitter πως σε 10 μέρες θα ανέλυε δημόσια το πλάνο του. Ακόμη περιμένουμε...

ΥΣ.11
Για τον Πρίγκιπα τι να πω; Τα είπε όλα η Real News που τον ακολούθησε στα σουβλάκια που έφαγε.. μόνος του ,γιατί ο Βλάσσαρος είχε χορτάσει απο τα γιαούρτια.

ΥΣ.12
Ο Γόντικας ξαφνικά αγρίεψε και τα έβαλε με φίλαθλο που έβρισε τον Βύντρα. Να ήταν τόσο άγριος μπροστά στον Τσιρώνη...

ΥΣ.13
Αντρικό πόλο. Χάσαμε με κάτω τα χέρια απο την Βουλιαγμένη και πλέον θα διεκδικήσουμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή παίζουμε με την Χίο για το final 4 του Κυπέλλου ,αλλά δεν βλέπουμε φως. Μεγάλη απογοήτευση φέτος το τμήμα..








Σχόλια

  1. Με την παραίτηση Μαλακατέ απο το πόστο του γενικού αρχηγού διάβασα ότι όλη αυτή η ιστορία έχει άμεση σχέση με την κόντρα Θανάση και Μακρόπουλου για την εκπροσώπηση του Ερασιτέχνη στο νέο Δ.Σ..Μάλιστα είναι στον άερα η χορηγία 120.000 ευρώ στο γυναικείο βόλει. Ελπίζω αυτό να μην ισχύει γιατί ο Ερασιτέχνης δεν χρειάζεται κόντρες σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου