H χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων χρόνων

Γαύρος-Παναθηναϊκός 84-72

Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσα χρόνια έχω να δω τόσο κακή εμφάνιση της ομάδας σε ντέρμπι με τον γαύρο και συγκεκριμένα σε ματς με υψηλές απαιτήσεις. Πρέπει να έχουν περάσει σίγουρα μπόλικα χρόνια..

Ένα ματς το οποίο το χάσαμε με 12 πόντους ,αλλά έφτασε μέχρι και τους 23 η διαφορά.. και το χειρότερο είναι πως απο την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου η διαφορά δεν έπεσε κάτω απο διψήφιο αριθμό. Λάθη ,χαμένα ριμπάουντ ,ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο και party is over ...μέχρι το ΟΑΚΑ.

Ελπίζω σε αυτό που ήλπιζα και την προηγούμενη Δευτέρα. Οι παίκτες να πείσμωσαν και να πάρουν τα επόμενα δύο ματς. Έχουν σίγουρα την εμπειρία και είναι δεδομένο πως αν παίξουν το 100% των δυνατοτήτων τους ,τον γαύρο τον έχουν.

Μάθημα οπότε το σημερινό ματς για να μην ξαναγίνει πάθημα και όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε ,τόσο το καλύτερο..

ΥΣ: Χαρακτηριστικό της σημερινής αποκαρδιωτικής εμφάνισης είναι πως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζοτς παράτησε το ματς και έβαλε την ..τρίτη πεντάδα.

Σχόλια

  1. Θεος ο Ομπραντοβιτς, αρχοντας, μας πηρε 5 ευρωπαικα ,πρωταθληματα κτλ...καλοπιστη κριτικη δεχεται?Τι θα γινει μ αυτον τον τραγικο, τον αθλιο τον καλαθη?ποσα λαθη, πρεπει να κανει για να τον βγαλει?ο λογκαν οποτε παιζει βαζει καμια 10αρια ποντους....τι σοι κανουν στα βιντεο..αυτος ο πριντεζης δεν εχει σουτ, με μια δικιας του εφευρεσης ημικουταλα μοιαζει τζορνταν...δεν μπορουν να τον κοβουν>αυτο κανει συνεχεια, ελεος....θελει πολυ προσπαθεια για να κοβεις κατι παιχτακια της σειρας οπωε σλουκας ,μαντζαρης και αυτος ο πουθενας ο γκετσεβιτσιους????ξανα ελεος...και ας κοιταξουν το θεμα ντοπινγκ παλι....εχουν παρελθον με τον μπορουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στα τρία ματς στο ΣΕΦ είναι σαν να βλέπω την ίδια εικόνα, να παίρνει ο γάβρος διαφορές άνω των δέκα πόντων και στην συνέχεια να τρέχουμε για να τους φτάσουμε. Εάν εξαιρέσεις το ματς της κανονικής περιόδου όπου φτάσαμε κοντά στο να το στείλουμε το ματς στην παράταση, στα πλει-οφ οι εμφανίσεις είναι αποκαρδιωτικές. Ειδικά σήμερα το έβλεπα και δεν το πίστευα, λάθη παιδαριώδη και καθόλου ενέργεια στο να πάρουν τα ριμπάουντ.
    Ελπίζω ότι την Τετάρτη η ομάδα θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο για να παίξουμε στο πέμπτο ματς την τελική ζαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου