Ας στρίψουν οι μπουλντόζες στην Αλεξάνδρας και θα γίνει "φωταγώγηση" όλης της Αθήνας!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport ,ολοκληρώθηκε χθες το κείμενο του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος το οποίο αναφέρει την κατεδάφιση της Λεωφόρου. Και μάλιστα χωρίς να συνδέεται με το έργο της Διπλής Ανάπλασης! Αυτό το έγγραφο θα σταλεί απο το ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ.

Δηλαδή εγκρίνεται ένα σχέδιο που δεν καταλάβαμε ποτέ πως ξεκίνησε ,ποιος παρακίνησε και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε η Διπλά Ανάπλαση και δεν θεωρείται απαραίτητη η έκταση του Αθλητικού Κέντρου στον Βοτανικό και η ανέγερση των εγκαταστάσεων. Πράγματα περίεργα...

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν κάνουν αστεία και προχωρήσουν έτσι αυθαίρετα το σχέδιο ,τότε το κέντρο της Αθήνας θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Ότι δεν θα φτάσουν ποτέ στο γήπεδο οι μπουλντόζες είναι μια λεπτομέρεια...

Σχόλια

  1. Γιαυτό δεν θέλει η ΠΑΕ να πάει στη Λεωφόρο; Για να αχρηστευθεί σιγά-σιγά το γήπεδο και κάποια στιγμή να πούν " έτσι και αλλιώς άχρηστο είναι ,θέλει μεγάλο κόστος για ανακαίνηση ας το κατεδαφίσουμε εφόσον δεν μπορούμε να το φτιάξουμε"
    Αυτή είναι η λογική τους και με τα περίεργα που είπε ο Βερβεσός για την στατικότητα των κερκίδων 7 & 8 μάλλον θέλουν να το ξεχάσουμε ότι υπάρχει, και οι εγκαταστάσεις του γηπέδου που πρόσφατα ανακαινήστηκαν το 2008, με την πάροδο του χρόνου να απαξιωθούν ώστε από μόνοι μας κάποια στιγμή να πούμε ότι το γήπεδο δεν κάνει , άρα καλόν είναι να το κατεδαφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA TOYS KATEDAFISOYME TA KEFALIA.AYTO EINAI TO MONO SIGOURO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου