Όρθιοι παρά τα προβλήματα


Σαν συνέχεια της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναικό παρά τα οικονομικά προβλήματα είναι οι επιτυχίες τόσο στις καταδύσεις αλλά και στην ποδηλασία.
Πιο συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας ο Παναθηναικός κατέλαβε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη, την δεύτερη στο ομαδικό αγοριών με απολογισμό τέσσερα μετάλλια δύο χρυσών ενός ασημένιου και ενός χάλκινου.
Συγκεκριμένα στον βατήρα 1 μέτρου ο  Μόλβαλης Δημήτρης βγήκε 1ος  και κατάφερε να πιάσει το  όριο συμμετοχής για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα . Ο ίδιος αθλητής βγήκε πρώτος και στο τραμπολίνο των 3 μέτρων με δεύτερο τον Νίκο Μόλβαλη, ενώ στην πλατφόρμα ο Γ.Κριτσίνης κατέλαβε την τρίτη θέση
Στην ποδηλασία ο Παναθηναϊκός είχε εξαιρετική παρουσία στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μάστερ και Ερασιτεχνών που διεξήχθη στα Χανιά. Τα πράσινα "πετάλια" κατέλαβαν μια 2η και μια 3η θέση χάρη στις καλές εμφανίσεις της Αλεξάνδρας Στρατηγοπούλου και του 75ου Ηλία Κακλαμάνου,  
Παράλληλα στο δυναμικό του Τριφυλλιού εντάχθηκαν δύο ακόμα αθλητές,πρόκειται για τους Λουκά Σκρέκη στην κατηγορία Μαστερ Α και Νίκο Φάβρο στην κατηγορία μίνι μικρά.
Βάζοντας μέσα και την καλή δουλειά που γίνεται στην ξιφασκία αλλά και στο μπάσκετ γυναικών αποδεικνύεται ότι με ένα σωστό προγραμματισμό και με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ υπάρχει η δυνατότητα ο Παναθηναικός να ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες του.
Μακάρι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη να βρεί την συμπαράσταση που επιζητεί ούτως ώστε να εξυγιάνει τον σύλλογο και να αποτινάξει απο πάνω του τον βραχνά που λέγεται το οικονομικό.
  

Σχόλια