Καρμοίρη ,ακόμη σε τσούζει ο Ομπράντοβιτς; Ακόμη να το ξεπεράσεις;

ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ...ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!

Σε ένα δείγμα του μεγάλου κόμπλεξ και κατωτερότητας που τον διακατέχει ,ο Δημοσθένης Καρμοίρης ,χρησημοποίησε μέσα σε ένα άρθρο όσες ατάκες και χαρακτηρισμούς μπορούσε για να αποβάλλει τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτόν που τον ξεφτίλισε μπροστά σε ολόκληρο το πανελλήνιο ,όταν πήγε αυτός ο δημοσιογραφίσκος της πλάκας να το παίξει μάγκας κάνοντας του ερωτήσεις για διαιτησίες κτλ. Τότε πολλοί απόρησαν με την αντίδραση του Ζοτς ,να αφήσει μαλάκα τον Καρμοίρη με το μικρόφωνο στο χέρι ,αλλά μάλλον ο κόουτς ήξερε με τι καρμίρη είχε να κάνει.

Το κείμενο του μακάρι να δοθεί και να διαβαστεί στον Ζοτς ,με αφορμή τον αυριανό τελικό..

ΥΣ: Για να καταλάβετε πόσοι γαύροι υπήρχαν και υπάρχουν στα αντικειμενικά ΜΜΕ. Όταν είναι εκεί κάνουν την προπαγάνδα τους και μόλις φύγουν βγάζουν όλη την αρρώστια και το κόμπλεξ τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΥΣ2: Απολαύστε το βίντεο με τα why why του Καρμοίρη ...http://www.youtube.com/watch?v=0aCpuhY5_NI

YΣ3: Και τώρα διαβάστε και το κείμενο του κομπλεξικού ...



Κάθονται και βαυκαλίζονται με το παρελθόν. Ψάχνουν ελπίδες και ζωή μέσα από flash back και περασμένα μεγαλεία τους. Ζούνε με τα ψέματα, όσο ο χρόνος και η αγωνιστική διαδικασία για να κατακτηθεί το τρόπαιο του πρωταθλήματος, τους παρέχουν αυτή τη μικρή, έσχατη πολυτέλεια.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ μεταξύ τους, ενώ το βλέπουν: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.


Χείμαρρος πάθους, ενέργειας, αυτοπεποίθησης, πίστης και ρεαλισμού, ότι έχει ήδη ξημερώσει η ΝΕΑ, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΗΜΕΡΑ στο ελληνικό μπάσκετ, ήταν η εμφάνιση των παιδιών του Ντούντα στον τρίτο τελικό. Όταν οι κατάμεστες κερκίδες του ΣΕΦ έτριζαν από το σύνθημα: «ένα… χαμαιτυπείο – για να το παραφράσω λεξικά, χωρίς να χαθεί το νόημα, δημοσιογραφική αδεία -  είσαστε…» δεν ήτανε πείραγμα. Δεν ήτανε ΚΑΖΟΥΡΑ.


Ήτανε η εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα που είχαν οι ομάδες στο παρκέ. Σε ένα ματς που είχε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ και ΚΟΜΠΑΡΣΟ.


Ο «εξάστερος» δείχνει σημάδια… ΛΥΠΗΣΗΣ. Είναι μια ομάδα, που απέναντι ΣΕ ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό, ήταν… ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ. Ήταν ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. Το έργο τελειώνει. Πάνω στη σκηνή του μπάσκετ έχουν πια ανατείλει τα νέα αστέρια του αθλήματος. Που έχουν συνθέσει ένα εκπληκτικό σύνολο, πανέτοιμο μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, να «παντρέψει» και τον τίτλο του πρωταθλήματος, υπογράφοντας με τον πιο θριαμβευτικό και εκκωφαντικό τρόπο το επιμύθιο μιας πραγματικά ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.


Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ έχει αδειάσει. Τα αποθέματα καταναλώθηκαν. Οι «απέναντι» ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ. Όσο κι αν – είμαι απόλυτα σίγουρος – θα… πατάνε γραμμές την Τετάρτη, θα κάνουν βήματα και θα σφυρίζονται… αμυντικά φάουλ, θα «σπρώχνονται» σε ελεύθερες βολές για να ‘χουν κανένα πόντο εύκολο από… πέναλτι, για να συντηρούνται ζωντανοί με τεχνητές αναπνοές, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να τους δώσει το χαριστικό «ντιρέκτ» μέσα στη φωλιά τους.


Έτσι κι αλλιώς, πέρα από την πασιφανή ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και ΟΛΑ τα ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» για να επιστρέψουν πανηγυρικά (και) στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΟΝΟ, το κομβικό σημείο του τρίτου ματς στη σειρά, το πέρασε ο Ολυμπιακός άνετα, καθαρά, χαλαρά, δίχως καν… ΥΠΟΨΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣ.


Κατά συνέπεια, η ψυχολογία δουλεύει ΜΟΝΟ για τους Πειραιώτες. Οι «άλλοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εκτελούν το προτελευταίο… πέναλτι και ξέρουν πως δεν έχουν άλλη ευκαιρία. Ξέρουν πως και να… σκοράρουν ακόμα, τους περιμένει ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.


Μια ακόμα «κατηφόρα» στα νότια προάστια, εκεί από όπου έχουν φύγει ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ήδη τρεις φορές τη φετινή περίοδο (1+2 / κανονική περίοδος και τελική σειρά).


Στη θέση τους, ειλικρινά όμως, θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ… μια ψυχή που ‘ναι να βγει, ας βγει! Όχι άλλο… ΚΑΡΒΟΥΝΟ!


Αφού το ξέρουμε ότι… το ξέρετε: ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ μαζί μας, ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού μπάσκετ (γιατί αυτή η ομάδα έχει και πολύ μέλλον μπροστά της). Δείξτε αλτρουισμό, μεγαλοψυχία, γενναιότητα παραδοχής, για να γίνετε κι εσείς μια φορά αληθινοί ΜΑΓΚΕΣ, ρε παλικάρια!


Διευκολύνετε το FAIR PLAY. Παραδώστε τώρα τα «κλειδιά» στους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ!

Σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E OXI.APISTEYTO!!!!!!TI LES TORA?????TA PISTEVI AYTA POY LEEI?PREPEI PASI THISIA AYTO TO ARTHRO NA PAEI STA APODITIRIA EPIGONTOS.MILAME O ANTHROPOS EKTOS APO TO THRASOS POU EXEI EINAI KAI 100%MALAKAS KAI ME TIN BOYLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κρατάω σε περίπτωση που το σηκώσουμε μέσα στο ΣΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poso malakas einai autos??gamw to spiti tou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikos Christou13/12/12 3:43 μ.μ.

    Ποιο κομπλεξικός πεθαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΙΑΣ Κας ΚΑΡΜΟΙΡΗ13/12/12 3:43 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=0aCpuhY5_NI&feature=related
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ... ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ??????? ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ λεει ρε ο γαμοσπιτος?? Δεν γινεται ρε παιδια αυτο το κινούμενο κόμπλεξ να είναι δημοσιογραφος..Ρε δεν γινεται να γραφονται αυτα ρεεε.....Θα πεσει φωτια να σας καψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτα να βλεπουν οσοι θεωρουσαν καποιους δημοσιοκαφρους στυλ καρμοιρη καραπαπαρα κτλ ως αντικειμενιους και εμας ολους που τα βλεπαμε ως γραφικου κτλ.....αυτοκρατορας ο γαυρος στο μπασκετ απο που κι ως που ?Το ξαναλεω , θελω αντιντοπινγκ ΤΩΡΑ!!!!Δεν εξηγειται τοση βελτιωση , σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα απο ενα συνονθυλευμα αποτυχημενων μεχρι το Δεκέμβριο παικτων....Οσο για τον Καρμοιρη ελπιζω να του απαντησουμε οπως ξερουμε στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη λες ρε καραγκιοζη που θα μιλησεις ετσι για τον εξαστερο.. Ντροπη σας ρε.. γαμω τον πειραια σας, πουστογαυρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου