Σχόλιο για την νέα φανέλα


Ρε παιδιά την νέα εμφάνιση της ομάδας την είδατε;
Βάλανε πάλι αυτό το σκούρο πράσινο που θυμίζεις εποχές Μπόβιο και Βίκτωρ..
Διάβασα πως στην ανακοίνωση της ,η ΠΑΕ λέει πως ήθελε η φανέλα να θυμίζει σαιζόν 1995-1996.. ωραία αφού θέλετε να θυμίζει ,βγάλτε την γαμημένη ριγέ (άσπρο-πράσινο) φανέλα που την γουστάρει τόσος κόσμος. Είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό..

Νίκος

Σχόλια

  1. Θανάσης13/12/12 3:40 μ.μ.

    Αδερφέ, η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πράσινη. Δεν είναι ριγέ. Ριγέ φοράνε άλλοι που έχουν δική τους πτέρυγα στον Κορυδαλλό για τους προέδρους τους. Γκρίνια και για την φανέλα ρε παιδιά??? Έλεος είμαστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία είναι η νέα φανέλα, μακάρι να είναι και τυχερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα η φανέλα μου άρεσε πάρα πολύ.. Τη θεωρώ από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων..Μόνο ο χορηγός την χαλάει . . Αν έχετε προσέξει θυμίζει τη φανέλα της Τσέλσυ που έχει και αυτή λωρίδες του μπλε αλλά οριζόντιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ http://2.bp.blogspot.com/_bDQdEEC7Lwg/Su2gtp0AnBI/AAAAAAAAAoU/DSpN7NrwldA/s400/liberopoylos_08.jpg ΚΑΙ ΑΥΤΗ http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/45/48/78/1454878_w2.jpg ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΩΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΣΥΝΗΣ.


    ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ.


    ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ POLL ΜΕ 10 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.


    Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ :D


    ΒΑΛΕ ΕΝΑ POLL ΦΙΛΕ. ΑΠΟ 1997 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου