Καυλώσατε τους Γιαννακόπουλους ξανά!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

Θα καταθέσω προσωπική άποψη με βάση 2-3 πραγματάκια που είδα σήμερα πέραν του αγώνα και ας εκτεθώ/διαψευστώ/βγω μαλάκας..

Ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε στο final 4, η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού απο τον γαύρο ,η έντονη αμφισβήτηση που υπάρχει για την ομάδα μας στην διάρκεια των τελικών και η σίγουρα όχι αντικειμενική διαιτησία που έχουμε στα ματς με τον γαύρο ,έχουν μπριζώσει για τα καλά τους Γιαννακόπουλους.

Και εξηγούμαι: Σήμερα τα μάτια μου σε πολλές φάσεις ήταν στραμμένα σε Παύλο ,Θανάση και Δημήτρη. Σας πληροφορώ πως δεν πίστευα στα μάτια μου ,με το πόσο έντονα ζούσαν και οι 3 τους το ματς. Τον Παύλο ,ούτε και γω θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να τον δω να πετάγεται απο την θέση του και να διαμαρτύρεται εντονότατα. Όπως και ο γιος του που χτυπιόταν σε φάουλ που δεν δινόντουσαν..

Η επόμενη μέρα θα βρει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι της ΚΑΕ και σιγά-σιγά θα γίνεται η μετάβαση στην νέα εποχή. Πιστεύω πως εν τέλει θα δικαιωθώ για την άποψη μου ότι τα φεύγουμε των Γιαννακόπουλων ήταν απλά για να τσιτώνουν τον κόσμο. Το χουν κάνει άλλες 3 φορές στο παρελθόν και ο Δημήτρης την μια δήλωνε έτσι ,και την άλλη αλλιώς..

Αυτό που δεν ήξερα είναι με τι ποσά θα παίζουν πλέον μπάλα στην ΚΑΕ. Πιστεύω με αρκετά λιγότερα ,καθώς έχουν κι αυτοί χοντρά οικονομικά θέματα. Τουλάχιστον για του χρόνου ,το budget δεν νομίζω να πέσει. Αντιθέτως η ομάδα θα δυναμώσει.. Βέβαια αυτό είναι προυπόθεση να μείνει ο Ζοτς στο τιμόνι ,αλλιώς θα πρέπει να μιλάμε σε άλλη βάση.

Αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι πως απο χθες έχουμε την σταδιακή εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα της ΚΑΕ ,πως ο Ζοτς θα μείνει γιατί είναι πολύ περισσότερα αυτά που τον δένουν με την ομάδα και την Αθήνα και πως η ομάδα θα κάνει καλό προγραμματισμό το καλοκαίρι και θα δυναμώσει.

Ο χρόνος θα δείξει.. οι επόμενες μέρες δηλαδή!

Σχόλια

  1. EXO TIN APOPSI OTI O DIMITRAKIS O GIANNAKOPOYLOS THA EINAI H TAMPELA.APO PISO THA EINAI TA ADERFIA KAI THA TON KATHODIGOYN ETSI OPOS PREPEI.EGO PROSOPIKA DEN TON EXO KAI SE POLY EKTIMISI.ALLA ASOPSETE POY EINAI GIOS TOY KAI THA PREPEI NA TO SEVASTOYME.EOS ENA ORIO OMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου