Σχετικά με το τούρκικο δημοσίευμα για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΟΥ BUDGET ΛΕΕΙ..
ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ-ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ-ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ-ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΕΙ..
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ "ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ..
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΕΙ..
ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ..

Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιον λόγο έχει γίνει τόσος ντόρος με ένα τούρκικο δημοσίευμα που γράφτηκε στο Basketdergisi.com αναφερόμενο στην επόμενη μέρα της ομάδας μας στο μπάσκετ . Το έχουν πάρει όλα τα ελληνικά sites και το αναπαράγουν λες και βρήκαμε την Πυθία και θα μάθουμε το μέλλον του τμήματος με απόλυτη ακρίβεια. Λες και οι Τούρκοι ξέρουν απο πρώτο χέρι τι σκέφτονται οι Γιαννακόπουλοι..

Πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις ένα άρθρο ,όταν λέει πως ρόλο στην παραμονή του Ζοτς θα παίξει το ύψος του συμβολαίου του; Ή πόσο σίγουροι είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι η επόμενη μέρα στο τμήμα του μπάσκετ; Το ξέρουν δηλαδή καλύτερα τα τούρκικα sites και όχι αυτά του ίδιου του Γιαννακόπουλου;

Και το αστείο είναι πως όχι μόνο αναπαράγουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα ,αλλά το παίζουν και στις πρώτες ειδήσεις. Ανήμερα του τέταρτου τελικού ...παλιά τους τέχνη κόσκινο!

Εκτός βέβαια και αν οι έλληνες αθλητικογράφοι είναι τόσο άχρηστοι και γνωρίζουν καλύτερα τα εντός θέματα οι ...εκτός!

Ο Ζοτς λοιπόν ,δε γίνεται να έχει σε πρώτη μοίρα το ύψος του συμβολαίου του. Σίγουρα δεν θα μείνει με 50.000€/έτος ,αλλά ούτε τεράστια μείωση θα του ζητηθεί ,ούτε θα είναι αυτό που θα τον καίει περισσότερο. Ο κόουτς άλλες διαβεβαιώσεις θέλει ,που θα του δώσουν ένα όραμα για την ομάδα για τα επόμενα χρόνια..

Όπως και το μέλλον στο ιδιοκτησιακό ,η λογική λέει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι (η υπερβολική διαφήμιση της αποχώρησης ,μόνο αθώα δεν είναι) ,αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος όταν οι εταιρίες της οικογένειας μόνο καλά δεν πάνε;

Σχόλια

  1. Ας αναλάβει ο Δημήτρης..και από μόνο του θα είναι θετική εξέλιξη.H oμάδα πρέπει να μείνει στα χέρια Γιαννακόπουλων. Δε φένεται πάντως να θέλει να αναλάβει. Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση γενικά. Oι 4 που αναγράφει το άρθρο είναι και αυτοί που εχουνε κάνει πολλή καλή χρονιά.Ο 5ος είναι ο Σάρας που είναι τεράστιος παίκτης αλλά μεγάλος σε ηλικία. Το θέμα δεν είναι τόσο ποιοι θα φύγουνε αλλά το ποιοι θα έρθουνε..Σαφέστατα και ο Διαμαντίδης πρέπει να μείνει γιατι είναι μαζί με τον Γκάλη οι κορυφαίοι Έλληνες μπασκεμπολίστες όλων των εποχών. Όπως και οι Καμαικόγλου Βουγιούκας που φέτος έχουνε ανέβει δύο επίπεδα και λογίζονται ως βασικοί . Τέλος ο Περπέρογλου παρότι είχε τραυματισμό έκανε πολύ δυνατό come back και αξίζει να μείνει. Για τους υπόλοιπους υπάρχουνε ερωτηματικά..Βέβαια ο Ομπράντοβιτς ξέρει καλύτερα από μενα και από όλους απλά κουβέντα να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου