Μπορούμε να παίξουμε και την Πέμπτη τόσο άσχημα;

Γαύρος-Παναθηναϊκος 84-78

Μετά την σημερινή κακή εμφάνιση της ομάδας μας ,υπάρχουν κάποια ερωτήματα που ζητάνε απάντηση για την Πέμπτη:

Μπορούμε ξανά να έχουμε με θετική εμφάνιση μόλις 2 παίκτες μας (Βουγιούκας-Διαμαντίδης);
Μπορούμε ξανά να φάμε τους διπλάσιους πόντους μέσα σε ένα δεκάλεπτο;
Μπορούμε να ξαναέχουμε τόση αστοχία στα τρίποντα και καθόλου λύσεις στα περιφερειακά σουτ;
Μπορούμε να έχουμε ξάνα δύο βασικότατους ψηλούς (Βουγιούκα-Καϊμακόγλου) απο τις αρχές της δεύτερης περιόδου με 3 φάουλ;
Μπορεί ο Σάρας να βρίσκεται τόσο εκτός τόπου και χρόνου και ειδικά αμυντικά να μην μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη του παιχνιδιού;
Μπορούμε να δώσουμε ξανά τόσα ελεύθερα περιφερειακά σουτ και να κάνουμε τους Παπανικολάου και Πρίντεζη να μοιάζουν με top killers;

Και κυρίως μπορούμε ξανά να έχουμε μόλις 1 επιθετικό ριμπάουντ και αυτό στο τελευταίο λεπτό του αγώνα(!!) ,την στιγμή που ο γαύρος έκανε πάρτι στην ρακέτα μας;;

Σίγουρα κάποια απο τα παραπάνω μπορεί να ξανασυμβούν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Το θέμα είναι πως ακόμη κι έτσι δείχνουμε πως μπορούμε να τους γυρίσουμε ματς μέσα στην έδρα τους. Ή μάλλον αυτοί φοβούνται περισσότερο ότι μπορούμε να τους το πάρουμε και αυτό φάνηκε απο την παγωμάρα που έπεσε στο τελευταίο 1,5 λεπτό με το τρίποντο του Διαμαντίδη. Πάντως αν γίνει και την Πέμπτη ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω ,τότε το ματς θα είναι πολύ δύσκολο..

Το μόνο σίγουρο είναι πως απο σήμερα μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν ο Ζοτς ,όπως φαντάζομαι και οι παίκτες. Την εμπειρία την διαθέτουν ,το έξτρα κίνητρο το απέκτησαν την προηγούμενη Κυριακή ,οπότε φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο η σημερινή εμφάνιση να επαναληφθεί και στο ΟΑΚΑ.

ΥΣ: Αν ο Σάρας ήταν αλλού για αλλού σήμερα ,τότε οι Σμιθ και Μάριτς που ήταν;

ΥΣ2: Μακάρι στο ΟΑΚΑ ,να μην αναλωθούμε σε ασκήσεις πυρομαχικών. Πρέπει να έχει γίνει αντιληπτό μετά απο τόσα παραδείγματα πως μόνο στην ομάδα μας δεν κάνουμε καλό..

Σχόλια

  1. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είμασταν τόσο κακοί στα ριμπάουντ, με αποκορύφωμα την φάση όπου χάνει και τις δύο βολές ο Πρίντεζης και όχι μόνο παίρνει το ριμπάουντ αλλά βγάζει έξω στον Γκετσεβίτσιους που ευστοχεί σε τρίποντο. Δεν καταφέραμε να εκμεταλευτούμε το γεγονός ότι ήταν άστοχοι στις βολές και ότι περιορίστηκε ο Σπανούλης. Σαν να μου φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός παίζει με περισσότερο πάθος σε αυτό σίγουρα βοήθησε και ότι κατέκτησαν την Ευρωλίγκα.Περιμένω και εγώ να δω και την αντίδραση τους την Πέμπτη οπότε θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε εάν φέτος θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ομάδα μη τη φοβάσαι τους κάφρους να φοβάσαι...Ειδικά αν το παιχνίδι έχει διακόπες μονο αυτούς θα ωφελήσει..Και αν γίνει το 2-0 υπερ τους..τότε τελείωσε..Για να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω οι πολλοί να βάλουνε μυαλό στους λίγους..

    Αγωνιστικά για την ομάδα μας δε θα πω τίποτα γιατι ο Ομπράντοβιτς και οι Γιαννακόπουλοι ξέρουνε καλύτερα..για τους γαύρους θα πω μόνο οτι έχουνε ορισμένους καλούς παίχτες..Πρέπει να παραδεχτούμε οτι όσο αχώνευτος είναι ο Πρίντεζης..είναι πολύ καλός παίχτης και σιχαίνομαι να τον βλέπω αλλά είναι..όπως και ο Παπανικολάου έκανε τρομερό ματς..φαινόταν οτι έχει ταλέντο από τις μικρές εθνικές..

    Πάντως σε γνωστά "Παναθηναικά "sites και forum ήδη βρίζουνε τους Γιαννακόπουλους και τους παίχτες μας , ντρέπομαι για κάποιους που δηλώνουνε Παναθηναικοί οπαδοί κιόλας..


    Στις χαρές και τις λύπες μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia to mono poy stenaxorieme einai oti fetos den exoyme parei protathlima poythena.an eksereso to protathlima poy peirame stoys paides.apo ekei kai pera to xaos.ama to xasoyme kai sto mpasket............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το καλοκαίρι ήταν φανερό ότι η χρονιά για όλο τον σύλλογο θα ήταν δύσκολη. Στον Ερασιτέχνη έπρεπε να μπεί Αύγουστος για να φτιαχτεί διοίκηση Πρωτοδικείου,στο μπάσκετ με όλη αυτήν την αβεβαιότητα που επικράτησε χάθηκε χρόνος κάτι ανάλογο έγινε και στο ποδόσφαιρο. Πάντως υπάρχει και κάτι θετικό μέσα σε όλα αυτά που είναι οι Ακαδημίες. Στο ποδόσφαιρο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Κ20, στο μπάσκετ το πρωτάθλημα στους εφήβους, στο βόλει οι κορασίδες προκρίθηκαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, και στο πόλο οι πάιδες στην τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος.Να μην ξεχάσω βέβαια να αναφέρω την πολύ καλή χρονιά που έκανε το μπάσκετ γυναικών, και τα πρωταθλήματα στην πυγμαχία και στον ανώμαλο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αναγκαστικά θα στραφούμε προς τις υποδομές. Δεν υπάρχουν πλέον τα μεγάλα "πορτοφόλια" που θα ρίχνουν τα χρήματα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.Πόσο μάλλον για τον Ερασιτέχνη που ύστερα απο αρκετά χρόνια αρχίζει να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου