Καταλάβατε τώρα τι κάνει η ατιμωρησία;


Μερικά άλλη καμμένα μυαλά (προφανώς Παναθηναϊκοί) βρέθηκαν χθες το βράδυ στον χώρο που υπήρχε το πούλμαν της ομάδας πόλο του γαύρου στην Κεφαλλονιά και το έκαψαν ολοσχερώς. Ευτυχώς να λέμε ,που δεν αποπειράθηκαν να το κάψουν και με τους παίκτες μέσα...

Αυτό είναι και η... απάντηση για τις πέτρες που πετάχτηκαν προχθές. Αυτό είναι και το θάρρος που παίρνουν αυτοί οι καμμένοι εγκέφαλοι ,όταν βλέπουν πως δεν τιμωρούνται και οι απέναντι. Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και όλοι εκπλήσσονται..

Θέλετε να κάνουμε και τα μέντιουμ; Αν οι τελικοί ξεκινήσουν την Δευτέρα και η σειρά έρθει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ,εκτός ότι θα επιστρατευτεί όλη η Ελληνική Αστυνομία ,το πούλμαν του γαύρου είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα επιχειρηθεί να χτυπηθεί πριν ή μετά το ματς. Και αν δεν υπάρξει ..σχέδιο για κάτι τέτοιο ,τότε οι φωτοβολίδες θα πάρουν θέση μάχης για να κάψουν κάνα παίκτη του γαύρου. Δηλαδή ,δώστε ατιμωρησία να γεννιούνται κι άλλοι κατεστραμμένοι εγκέφαλοι.

Σχόλια

  1. gia mena prosopika ithikos aytoyrgos einai o mpitsaksis me tin apofasi toy.an ginei to oti dipote sto derby aytos tha einai ypeythinos.o kseftilismenos trefi ton houliganismo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου