Πεισμώσατε;

ΜΕΙΝΕΤΕ ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ...ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!


Επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα της ισοπέδωσης και απο χθες το βράδυ άλλο λίγο θέλουμε για να πιστέψουμε πως η ομάδα του Ζοτς απέναντι σε αυτήν του Ίβκοβιτς μοιάζει με ομάδα Α2 ,θέλω να κάνω 2 σχόλια..

Καταρχήν ,αν και προφανώς δεν χάρηκα που κατέκτησε το ευρωπαϊκό ο γαύρος (όχι δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των δήθεν ή ...soft Παναθηναϊκών που δεν το χουν σε τίποτα να πανηγυρίσουν στους δρόμους μια κούπα του γαύρου) ,είναι ηλίθιο να μην παραδέχομαι πως αυτό που έκανε χθες είναι τεράστια προσπάθεια και πήρε δίκαια την κούπα. Όπως είναι ηλίθιο ,όποιος θεωρεί πως αυτός που έπρεπε να κοντράρει τον γαύρο στον τελικό είναι η cska και όχι ο Παναθηναϊκός. Αλλά αυτό έγραψε και τελείωσε. Σημασία έχει τώρα τι γίνεται και επειδή ο Σύλλογος βρίσκεται σε μια απίστευτη καμπή ,πρέπει να διασφαλιστεί το μέλλον του πιο πετυχημένου αθλητικού τμήματος της Ελλάδας. Πως θα διασφαλιστεί; Μα προφανώς με την παρουσία των Γιαννακόπουλων. Αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να μην σπάστηκα με το χθεσινό ,είναι ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα οι Γιαννακόπουλοι να πείσμωσαν και να ξαναζεστάθηκαν για το τμήμα. Παλιά θα έλεγα ότι αυτό είναι δεδομένο ,απλά με τα τωρινά δεδομένα μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω..

Λέγεται έτσι κι αλλιώς ,πως σε χθεσινές του δηλώσεις (για τις οποίες δεν ξέρω αν όντως ισχύουν) ο Θανάσης έδωσε ραντεβού του χρόνου για το έβδομο. Και προφανώς γνωρίζει πως για να συμβεί κάτι τέτοιο ,η παρουσία του Ζοτς στον πάγκο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο.

ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ .ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ,ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ).

Απλά πραγματάκια ...το θέμα είναι οι Γιαννακόπουλοι. Μακάρι να μην αφήσουν αυτήν την ομάδα να χαθεί στην ιστορία του χρόνου. Είναι στο χέρι τους και αν κρίνω απο την ψυχοσύνθεση τους που είναι γνωστή ,τότε δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο με τίποτα...

Σχόλια

  1. Aderfia den me endiaferei ti ginetai stin bala, an o Alafouzos i opoios allos exei plano laikis vasis kai xazomares.
    Protimaw ta lefta tis laikis vasis na ta dwsw ston 6stero kai na ta diaxeiristei o Zots opws autos kserei para na ta dwsw ston Alafouzo (Tziger) kai na min doume pali prokopi. Oxi oti dld kai na vlepame 8a aksize ton kopo, upoxewmenoi einai stin teliki na valoun oi idioi stin bala to xeri stin tsepi. Tosa xronia stin diaita mas exoun.
    Opws kai na xei nomizw pws kai meis prepei na kanoume kati apo tin pleura mas kai na steiloume minima oti 8eloume Giannakopoulos-Zots gia panta stin Pana8a kai oxi na koitame tis ekselikseis apa8eis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου