Παναθηναϊκός Παοκ 2-0 ..Στο χέρι μας η πρωτιά στα play-off


Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τοτσέ η ομάδα μας πήρε μια σημαντική νίκη . Θεμιτό είναι να κάνουμε κριτική αλλά επίσης καλύτερο να παραδεχόμαστε κάποια πράμματα. Ο Τοτσέ μπορεί συνολικά να είναι ένα μέτριο φορ όμως έχει το γκολ . Σήμερα έβαλε ένα αρκετά σημαντικό γκολ και έδωσε ελπίδα για πρωτιά στα play - off. Ας πάρουμε όμως τα πράμματα από την αρχή.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πάλι έκανε μέτριο παιχνίδι και βασιζόταν κυρίως στις εμπνεύσεις και στο πάθος που είχε ο Καραγκούνης . H μοναδική μεγάλη φάση έγινε από δυνατή κεφαλιά του Μπουμσονγκ που έβγαλε στη γραμμή ο Μαλεζάς.  Κυρίως όμως προσπαθούσαμε με σέντρες να βρούμε τον Τοτσέ που είχε πολλούς παίχτες να τον μαρκάρουνε αφού η επίθεση μας ποτέ δε γέμιζε με παραπάνω παίχτες για να γίνουμε πιο πιεστικοί . Ο Λάζαρος βρίσκεται σε πολλή κακή αγωνιστική κατάσταση και οι τρίπλες και οι προσποιήσεις δε του βγαίνουνε . Ο Κουίνσι κινήθηκε σε ρηχά νερά μέχρι που έβγαλε τη σέντρα που διαφοροποιήσε όλο το παιχνίδι , ο Τοτσέ πήρε καλή θέση και νίκησε με ωραίο σουτ στον αέρα τον Χαλκιά. Η ομάδα πήρε τα πάνω της μετά το γκολ και έπαιξε ένα διάστημα καλύτερο ποδόσφαιρο . Στο παιχνίδι μπήκανε ο  Κατσουράνης και ο Κλέιτον . Οι δύο τους με συμμετοχή  του Ζέκα κάνανε το 2-0 για την ομάδα μας...Σκόρερ ο Κλέιτον.

Πρέπει όμως μέσα στην ομάδα αλλά και εμείς έξω από αυτήν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Η ομάδα κάνει πολύ μέτρια παιχνίδια , άσχημα πρώτα ημίχρονα και μια νίκη σήμερα δε θα πρέπει να δημιουργήσει ένα αίσθημα υπεροψίας . Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι . Θέλουμε μόνο νίκη στο Περιστέρι για να πλησιάσουμε τον μόνο στόχο που μας έμεινε, την πρόκριση στο champions league..


Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Παναθηναϊκός 8 (3-4)
ΠΑΟΚ 7 (3-3)
ΑΕΚ 6 (5-4)
Ατρόμητος 5 (5-5)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός  16/05/12 17:45

Σχόλια