Να βάλουν λεφτά όλοι οι μέτοχοι ,αλλά και ο Τζίγγερ ,ο όρος του Πατέρα: Ό,τι να ναι δηλαδή ...

Το ΤΟΣΟ ενωτιλίκι μετά απο κάποια φάση δεν είναι καλό!


Μέσα στην γεμάτη (παράπονο δεν έχουμε) ημέρα Παναθηναϊκών εξελίξεων ,είχαμε και το ραντεβού των Παλαίμαχων με τον Πατέρα ,όπου ο τελευταίος δήλωσε πως αν μπουν όλοι στην ΑΜΚ ,μαζί και ο Τζίγγερ ,τότε θα βάλει και αυτός το ποσοστό του.

Πρόταση χωρίς νόημα και ουσία. Ή δεν θέλει να ασχοληθεί με την ΠΑΕ και για να μην φανεί κακός ,πρότεινε ένα ανέφικτο σενάριο ή πολύ απλά είναι τόσο ενωτικός και έχει τόσο ενωτικές διαθέσεις. Όμως μετά απο κάποιο σημείο ,η τόση ενωτική διάθεση δεν είναι καλή.

Γιατί για τον Τζίγγερ βγήκαμε το 2008 ,γιατί ο Τζίγγερ έκανε το καλοκαίρι του 2010 μπουρδέλο την ομάδα και γιατί στην τελική ο Πατέρας ήταν υπέρ της φυγής του Τζίγγερ τον Σεπτέμβρη του 2010 και τον είχε κατηγορήσει για επικοινωνιακούς πολέμους απο ΜΜΕ που είχε υπο την επίβλεψη του. Οπότε τι μαλακίες είναι αυτές; Ούτε cent να μην βάλει θέλουμε ο Τζίγγερ. Κι το "θέλουμε" ισχύει για την απόλυτη πλειοψηφία του κόσμου που ασχολείται με τα της ομάδας περισσότερο απο μια Κυριακή την εβδομάδα.

ΥΣ: Και όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πλέον δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων Πατέρα-Βγενόπουλου.

ΥΣ2: Η συμπεριφορά του Πατέρα είναι η μακράν πιο αινιγματική..

Σχόλια

  1. Ο Πατέρας απλά είπε κομψά δε θέλω να βάλω λεφτά..δε μου καίγεται καρφί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Και επειδή καταλάθος πάτησα enter , προτιμότερη αυτή η συμπεριφορά πάρα αυτή του Βγενόπουλου δηλαδή τάζω τάζω και ποτέ δε βάζω..Ή βάζω κάτι λίγα για να κοροιδέψω τον κοσμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου όταν έρχεται η ώρα του να μπει το χέρι στην τσέπη πάντα πέφτουν οι μάσκες. Βάλε τζίγγερ εσυ το ποσοστό σου να γίνουμε πάλι μάγκες εμείς με το 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου