Αυτό το απόσπασμα ,κρατήστε το!

Εφημερίδα Derby News


Δεν θα βαρεθώ να λέω πως το γηπεδικό είναι αυτό που καθορίζει άμεσα ή έμμεσα ,τα πάντα στον Σύλλογο. Είτε με την μορφή της ΓΗΠΕΛ ,είτε με την μορφή της πολυμετοχικότητας. Γιατί της πολυμετοχικότητας; Υπάρχει μια άποψη που λέει ,πως ο Τζίγγερ δεν πιέστηκε πραγματικά απο το συλλαλητήριο για να ανοίξει την ΠΑΕ ,αλλά το βρήκε ως μια καλή αφορμή ώστε να βάλει κόσμο στην ΠΑΕ ,να του πληρώσει λεφτά ώστε να έχει ο ίδιος ακόμη το πλειοψηφικό πακέτο.

Τι νομίζετε; Άλλαξε κάτι στην ουσία με την πολυμετοχικότητα; Απλά είδαμε νέα πρόσωπα ,μάθαμε πως εκτός απο τους Βαρδινογιάννηδες υπάρχουν κι άλλοι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί μέχρι το 2008 νομίζαμε πως μετά την οικογένεια ,υπήρχε ο απλός κόσμος μόνο.. ή μάλλον έτσι θέλανε να μας κάνουν να πιστεύουμε. Στην ουσία όμως και στην πολυμετοχικότητα ,ο ίδιος άνθρωπος έκανε το κουμάντο. Απλά με λεφτά άλλων. Αυτό που κατηγορούν δηλαδή τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα..

Νομίζετε πως αν δεν σκάλωνε ποτέ το γηπεδικό ,η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα έλεγε πως αποχωρεί απο τον Παναθηναϊκό;

Το έχω γράψει και παλαιότερα ,το ξαναλέω και τώρα και μακάρι να διαψευστώ.
Οι Βαρδινογιάννηδες δεν φεύγουν απο τον Παναθηναϊκό. Αν φύγουν ,θα το κάνουν μόνο για τις άδειες του ιντερνετικού στοιχήματος που θα τους αποφέρουν τρελά κέρδη. Μια άδεια που αν δεν με απατάει η μνήμη μου την έχουν καπαρώσει και πιθανότατα θα υπάρξει συνεταιρισμός με τον Κόκκαλη. Αν δεν την πάρουν ,τότε μην περιμένετε άσπρο φως.

Το θέμα του Βοτανικού ,αν προχωρήσει ,είναι ικανό να τους κρατήσει στην ΠΑΕ ,σε περίπτωση που οι άδειες του στοιχήματος σκαλώσουν κάπου (γιατί 2 χρόνια τις περιμένουν) ή κριθεί πως δεν θα είναι εν τέλει τόσο κερδοφόρα μια τέτοια κίνηση.

Ο Βοτανικός κάτι μου λέει πως θα επανενεργοποιηθεί  και μάλιστα θα αποτελέσει νέο μέρος διαμαχών με τον Βγενόπουλο. Κοιτάξτε το παραπάνω απόσπασμα που σας έβαλα απο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Derby και συνδυάστε το με τις δηλώσεις του τέως δημάρχου Αθηνών ,Νικήτα Κακλαμάνη ,τον Δεκέμβριο του 2011 που έλεγε πως τον είχαν διαβεβαιώσει και απο την ΠΑΕ πως το έργο του Βοτανικού θα γίνει (διαβάστε εδώ την σχετική ανάρτηση).

Θα χει πολύ χρήμα το project του Βοτανικού και πολύ μέλλον. Αυτό -για μένα- είναι το μόνο σίγουρο..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου