Άποψη και πληροφορίες για τον Πρίγκιπα + Νέες Φωτογραφίες


ΛΑΒΑΜΕ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ 5 ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ) ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ,ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 




Υπαρκτό Προσωπο,υπαρκτο ενδιαφέρoν!

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Βλάσης Τσάκας έδωσε μια επιστολή του Πριγκιπα οπου αναφερε οτι ήθελε να επενδύσει 220εκ.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε πραγματικα ούτε ήταν επιστολή του Πριγκιπα και ας είχε πάνω την σφραγίδα του.Ο Μπασεμ είχε στείλη την συγκεκριμενη επιστολή και η πλεύρα του πρίγκιπα ζήτησε μόνο να την συμπληρώσει ο Τσακας .Φυσικά και η υπόθεση αμφισβητήθηκε απο όλους λόγω τσάκα βεβαίως βεβαίως,αλλά και επειδή θεωρήθηκε οτι η φωτογραφία που απεικόνιζε τον Πρίγκιπα ήταν photoshop.
Το σιριαλ σοβάρεψε οταν στις 27 Σεπτεμβρίου ο Πρίγκιπας έστειλε το πληρεξούσιο και ήρθαν οι φωτογραφίες όπου τον απεικονιζαν

.Ο Τσάκας είχε ενημερώσει τον Πρίγκιπα ότι
στην Ελλάδα αμφισβητείται έντονα επειδή πιστευουν οτι η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη,και για αυτό του ζήτησε να στείλη οσο πιο γρήγορα το πληρεξούσιο και μερικές καινούριες φωτογραφίες!

Ποιος ειναι ο Πρίγκιπας Σουλτάν...

Ο Πρίγκιπας Σουλταν είναι ενας 27χρονος Σαουδάραβας παντρεμένος με 2 παιδιά.Πριν πέντε χρόνια έκανε την πρώτη του επένδυση στην Σαουδική Αραβία ιδρύοντας την MAS Group(εταιρεια που διοργανώνει event)!Την εταιρεία την διαχειρίζεται ο πολύ καλός του φίλος και συνέταιρος(οχι σύμβουλος,ούτε γραμματέας)Μοχαμεντ Μπασεμ.Ο Πατέρας του είναι αντιπρόεδρος στην Al Sharq(κατασκευαστική εταιρεία).


Και άλλοι 3 Πριγκιπες πίσω απο τον Σουλτάν!

Αύτο που δεν ξέρουν οι περισσοτεροί είναι οτι ο Πρίγκιπας Σουλτάν ήταν επικεφάλης σε ενα Group απο Πρίγκιπες!Δεν θα ήταν μόνος του στον Παναθηναικό,άφου μόνος του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις του σύλλογου.Ο Τσάκας το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει να ψάχνει επενδύτες κύριως απο Σαουδικη Αραβια,αφού είχε γνωριμιες...ετσι βρήκε και πρότεινε στο group που ήταν επικεφαλής ο Πρίγκιπας Σουλτάν να επενδύσουν στον Παναθηναικό.


Η πρώτη συνάντηση Tσάκα-Πριγκιπα

Ο Τσάκας συναντήθηκε για πρώτη φορα με τον Πριγκιπα Σουλτάν τον Οκτωμβριο και του έκανε γνωστά τι ζητούσε ο Βαρδινογιάννης.Μάλιστα έβγαλε και μια φωτογραφία μαζι με τον Πριγκιπα για να σβήσει κάθε αμφιβολια(η φωτογραφια ηταν αληθινη,αλλα οι αμφιβολιες δεν εφυγαν).Ο Τσάκας άρχισε να πιέζει τον Πριγκιπα και τον Μπασεμ να δεσμεύσουν τα λεφτά στο ονομα του Παναθηναικου,κατι βεβαια που ηταν αδυνατον αφου ο νόμος δεν είχε αλλάξει!

Μπάσεμ vs Τσακας

Ο Μπάσεμ προς τα τέλη  Οκτωβρίου έδωσε στον Τσάκα μια επιστολή που γνωστοποιούσε οτι ο Πρίγκιπας θα έρθει στις 5 Ιανουαρίου στην Ελλάδα!Φυσικά ο Τσάκας τα...εχασε αφου η πίεση απο τα ΜΜΕ ήταν τεράστια επειδή ολο αυτο το καιρό έπαιρνε αναβολή η άφιξη του Πριγκιπα,οπως και για τα λεφτά.Ο Τσάκας που δεν συμπαθουσε τον Μπασεμ ιδιαιτέρως απέδωσε ευθύνες και σε αυτον και στον Πριγκιπα λέγοντας οτι δεν ξέρουν απο business,και οτι χωρίς αυτον δεν θα καταφέρουν να κάνουν το Deal.

Ξεκαθαρισε αρκετά πράγματα

Ο Μπάσεμ μίλησε στα ΜΜΕ και ανέφερε οτι ο Τσάκας δεν τους εκπροσωπεί επειδή δεν τους είχε στείλη μερικά έγγραφα (δεν ηταν αυτή η αλήθεια φυσικα),και ούτε τo MOU ήταν επιθυμία του Πρίγκιπα.Επίσης ανέφερε οτι θα έστελναν τις εγγυήσεις που ζηταγε ο Βαρδινογιάννης στις αρχές Ιανούαριου και αυτός με την σειρά του θα υποδείκνυε μια ημερόμηνια μέσα στον Ιανούάριο για να συναντηθούν με τον Πρίγκιπα...

Έστειλε τις εγγύησεις αλλα δεν πήρε απάντηση και ....Πρίγκιπας Σουλτάν...τελος??
Ο Μπάσεμ έστειλε τα έγγραφα  που ζήταγε ο Βαρδινογιάννης στις αρχές Ιανουαρίου αλλα δεν πήρε απάντηση μέχρι σήμερα,μάλιστα ο ίδιος αναφέρει οτι δεν δείχνουν σεβάσμο άφου μαζί με τα έγγραφα είχε στείλη και ευχές για την νέα χρόνια αλλα δεν του απάντησανε.Ο Καιρός πέρασε και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια σοβαρη εξέλιξη....αλλα μόνο φήμες.

Δυστηχώς απο εδω και πέρα δεν γνωρίζουμε και πολλά,ο Μπάσεμ παραπονιόταν για την αντιμετώπιση που είχαν απο τα ελληνικα ΜΜΕ,συγκεκριμένα έλεγε <<γιατι να έρθουμε κάπου οπου με φωνάζουν όδηγο αυτοκινήτου και δεν μας πιστεύουν?>>

<<Ο Πριγκιπας είναι πολύ θυμωμένος με αυτά που γράφονται και μου ξεκαθάρισε οτι χωρίς εμένα δεν θα γινει το deal>>.Στις 15 Μαρτίου είπε οτι έρχονται στην Ελλάδα σύντομα για να δούνε τον Παναθηναικό και αν θέλει κάποιος θα μπόρουσε να μιλήσει μαζί τους για Business.

Οι νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα

Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:35 μ.μ.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΒΛΑΟΒΙΤΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ, ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΡΕ.

    ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ............

    ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει μόνο ο εκπρόσωπος αλλα και ο Αλ Σαουντ απο τι καταλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά είναι τα πράγματα εφόσον ο Αλ Σαούντ όντως θέλει να επενδύσει στον Παναθηναικό έρχεται στην Ελλάδα και βλέπει τον μεγαλομέτοχο και να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Οτιδήποτε άλλο είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και επειδή έχει κουράσει όλη αυτή η ιστορία κάποια στιγμή θα πρέπει να μπεί και ένα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο σε Άραβες και παραμύθια μπορούμε να ελπίζουμε..από τους Ελληνες παραμυθάδες χορτάσαμε..ας δοκιμάσουμε και κάτι πιο εξωτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις τη δυνατοτητα να μας πεις ποια ειναι η πηγη σου?

    Συμφωνω με το Βασιλη, οτι κακως το αναπαραγεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) Δεν εισαι δημοσιογραφος ωστε να εισαι υποχρεωμενος να προστατεψεις την πηγη σου!
    2)Προσεξε μην την πατησεις οπως ο ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ!
    3)Σε διαβαζω σχεδον καθημερινα ασχετα αν δεν σχολιαζω σχεδον ποτε.. Θελω να πω δηλ οτι εχω θετικη αποψη για σενα και γι αυτο με εξεπληξε που δημοσιευσες κατι που εσυ ο ιδιος το χλευαζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου