Ματς με τον Άρη. Μήπως ενδιαφέρεται κανείς;


Αν δεν είχαμε σήμερα την τιμωρία πόσο κόσμο να μάζευε το σημερινό ματς με τον Άρη ,άραγε; 5.000; 7.000; Τώραπου δεν μπορούμε καν να πάμε στο γήπεδο ,ποιοι θα κάτσουν να δουν ένα ματς που δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και κανένα κίνητρο απο όποια πλευρά κι αν το δει κανείς; Θα μου πείτε "μάγκα παίζει ο Παναθηναϊκός ,αυτό και μόνο αρκεί" και θα συμφωνήσω. Αλλά δεν το βαρεθήκατε; Για ακόμη μια χρονιά αναγκαζόμαστε να παίξουμε αυτά τα μίζερα και αδιάφορα ματς που στην ουσία δεν κυνηγάμε τίποτα. Γιατί και την δεύτερη θέση να πάρουμε ,που θα πάμε στο champions league με τέτοιο ρόστερ; Άντε να περάσουμε κάνα δεύτερο προκριματικό και μέχρι εκεί. Οπότε τα ζεστά μύρια της uefa ,δεν θα τα δούμε ποτέ. Αν βέβαια πάρουμε άδεια συμμετοχής για να παίξουμε στην Ευρώπη..

Στην κατάσταση που είναι η ομάδα ,ούτε νέους παίκτες δεν έχει νόημα να δούμε ,ούτε συστήματα να δοκιμάσει ο Φερέιρα ,ούτε να δένει η ομάδα κι άλλο με εμφανίσεις για του χρόνου. Εδώ παίζει να γίνει του ξε-πουλήματος το κάγκελο το καλοκαίρι. Ποιους παίκτες να κάτσουμε να δούμε;

Όλα αυτά τα χρόνια ,πραγματικά έχει βαρεθεί η ψυχή μου αυτά τα εντελώς ανούσια ματς που παίζουμε σχεδόν κάθε χρόνο. Αυτά τα ανούσια ματς ,σαν το σημερινό με τον Άρη ,είναι που μικραίνουν τον Σύλλογο επικίνδυνα πολύ. Αυτά τα ματς σαν το σημερινό ,πρέπει να προσέχουμε και να αποβάλλουμε απο τον Παναθηναϊκό οργανισμό..

ΥΣ: Και πριν 1 μήνα ήμασταν εμείς καβάλα στ' άλογο.. Τι ειρωνεία..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου