Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός 61-71: Το Κύπελλο δεν ήρθε ,οι επιτυχίες έρχονται!


Σε ένα ματς που λίγο πολύ όλοι ξέραμε πως κυνηγάμε ένα θαύμα ,τελικά τα κορίτσια μας δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν -πλην του πρώτου δεκαλέπτου- τον Αθηναϊκό και χάσανε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος.

Ένας Αθηναϊκός με ποσοστά που σου φέρνουν απανωτές ζαλάδες ( 7/14 τρίποντα για να πάρετε μια ιδέα) και που μισό μέτρο να άφηνες τις παίκτριες του ελεύθερες στα μπουμπούνιζαν ,δεν μας έδωσε την δυνατότητα να πιστέψουμε για το κάτι παραπάνω.

Το θέμα είναι όμως άλλο και για μένα αυτό έχει σημασία και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Η ομάδα αυτή βγάζει μάτι πως δουλεύεται (μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχει γίνει τεράστια άνοδος) και πως αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς και την ίδια όρεξη (προπονητές ,παίκτριες και διοίκηση) ,δεν αργούν οι μέρες των επιτυχιών και των Κυπέλλων. Η ψαλίδα με τον Αθηναϊκό φαίνεται πως μπορεί να κλείσει και με σωστό προγραμματισμό το καλοκαίρι ,να τον κοιτάξουμε και στα μάτια και να του διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Τώρα ,μας μένει το πρωτάθλημα με τον εφικτό στόχο να είναι η πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και εκεί λογικά θα είναι και το ταβάνι της ομάδας..

Όσον αφορά τον κόσμο έδωσε το παρόν (καμία σχέση με 3 χρόνια πριν που ήμασταν οι διπλάσιοι και) ,βοήθησε με την φωνή του ,αλλά όταν οι διαφορές δυναμικότητας είναι τόσο εμφανείς ,δε γίνεται να κάνουμε και πολλά..

ΥΣ: Ντέλβα: Αυτή η παίκτρια είναι λαχείο ,δεν πρέπει να χαθεί και μπορεί να χτιστεί γύρω της ένα δυνατό σύνολο. Μόλις πάρει την μπάλα στην ρακέτα το γκολ-φάουλ το χει για πλάκα.. Σε κάθε δεκάλεπτο ο Αθηναϊκός συμπλήρωνε φάουλ στα μισά.

Σχόλια