13/4/2008 - 13/4/2012: 4 χρόνια απο την πιο ιστορική στιγμή συσπείρωσης του Συλλόγου!

ΤΙ ΛΑΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...


4 χρόνια απο την μεγαλειώδη πορεία 40.000 φίλων του Συλλόγου που βγήκαν εκείνο το Κυριακάτικο μεσημέρι για να διαδηλώσουν κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και υπέρ της ελευθερίας του Παναθηναϊκού.

4 χρόνια απο εκείνη την μέρα όπου όλες οι ηλικίες των Παναθηναϊκών ,ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό.

4 χρόνια ,όπου κανένας δεν μπορούσε να προπαγανδίσει και να αποπροσανατολήσει τον κόσμο απο την ανάγκη του να δει τον Σύλλογο να ξαναμεγαλουργεί στο ποδόσφαιρο.

4 χρόνια απο τότε που βουλώσαν στόματα και είδαν όλοι πως δεν ήταν 500-1.000 αυτοί που δεν θέλανε τους Βαρδινογιάννηδες στον Παναθηναϊκό. 

4 χρόνια απο κείνη την μέρα που Γκότζος και σία μιλούσαν για 6.000 άτομα ,η αστυνομία για 20.000 ,η κρατική τηλεόραση να αποκρύπτει το γεγονός και οι κάμερες στο Park μέχρι σήμερα να είναι εξαφανισμένες. Προφανώς η ποσότητα του πλήθους  έφερε μπόλικες ζαλάδες.

Μπορεί πολλοί να λένε πως δεν γιορτάσαμε τα 100 χρόνια όπως άρμοζαν στην ιστορα του Συλλόγου. Όντως ,η ΠΑΕ ,η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης δεν τιμήσανε τα 100 χρόνια όπως έπρεπε με μια μεγαλειώδη γιορτή. Αυτή η μεγαλειώδης γιορτή όμως ήρθε στις 13/4 απο τον κόσμο που έδειξε την δυναμική και το πάθος του για αυτό το έμβλημα.

4 χρόνια... και το τι πετύχαμε και τι όχι ,θα το κρίνει η ιστορία.
Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως εκείνη την μέρα ο κόσμος έδειξε πως αν τον αναγκάσουν ,θα ξαναβγεί ειρηνικά και μαζικά!



Σχόλια