Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.6


13 Πράσινα Υστερόγραφα σχολιάζοντας την Παναθηναϊκή επικαιρότητα..
ΥΣ.1
18/3/2012 ...μια ημέρα που θα μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ,του Ελληνικού Αθλητισμού και της Ελληνικής Κοινωνίας γενικότερα. Μια ημερομηνία που δεν ήθελε πολύ για να γραφόταν με αίμα ,χωρίς καμία υπερβολή. Αυτά κάνει ο φανατισμός ,η αδικία και η ...βλακεία.

ΥΣ.2
Το τι έγινε ,γιατί έγινε ,πως έγινε και απο ποιούς ,αμφιβάλλω αν το ξέρουν και αυτοί που τα κάνανε. Μακάρι να τα σπάγαμε πάντα για κάποιο λόγο και όχι απλά για να τα σπάσουμε και για να το παίξουμε κάπως. Αυτά να τα σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα πας να σπάσεις μια καρέκλα ή να πετάξεις κάτι. Να σκεφτείς για ποιο λόγο είσαι στο γήπεδο ,τι θες να προστατεύσεις και αν κάνεις καλό στην ιδέα που αγαπάς. Πολύπλοκες σκέψεις ,αλλά απαραίτητες..

ΥΣ.3
Πάντως ,το μόνο καλό απο όλα τα της Κυριακής ήταν πως δεν δώσαμε και βάση στην ομάδα και στην εμφάνιση της. Να μου πεις όταν γίνεται της πουτάνας απέξω ,θες ο άλλος να μπορέσει να παίξει και μπάλα; Και οι άλλοι όμως παίζανε και κάνανε ευκαιρίες. Εμείς με το ζόρι ...μία; Πάλι καλά λοιπόν που η αστυνομία ήταν τόση και έκλεψε την παράσταση..

ΥΣ.4
Και υπάρχουν μερικοί που θέλουν να γυρίσουμε του χρόνου στην Λεωφόρο. Ρε σεις πάτε καλά; Ούτε στην Αλεξάνδρας θα μπορέσει να στρίψει το πούλμαν με την τόση φανατίλα που υπάρχει. Κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο θα βγει η αποστολή του γαύρου ,μέσω ελικοπτέρου..

ΥΣ.5
Αμ το άλλο που έκαναν πάλι τα ΜΑΤ και το χουν κάνει έθιμο σε κάθε ματς που το πέταλο είναι γεμάτο; Που μπουκάρουν στην θύρα λέω ,αδιαφορώντας πως απο αυτά που πετάνε (δακρυγόνα ,κρότους λάμψης) και τον πανικό που δημιουργείται ,καμία μέρα θα ποδοπατηθούν άτομα και θα θρηνήσουμε θύματα. Τι λέω τώρα ,ε;

ΥΣ.6 
Τώρα πάμε να κάνουμε και μαθήματα αρρώστιας ,γιατί πολλοί λένε ό,τι πίπα τους κατέβει στο κεφάλι ,χωρίς να παίρνουν πρέφα πως και οι ίδιοι τα ίδιοι είναι με αυτούς που κατηγορούν.

Όπως είναι άρρωστος αυτός που βαράει με ανάποδο γκλομπ αδιαφορώντας αν δημιουργήσει μεγάλες ζημιές στην υγεία του άλλου ή όπως ο άλλος που είναι όργανο της τάξης και κάνει κωλοδάχτυλα προκαλώντας αντί να κάνει σωστά την δουλειά του ,το ίδιο άρρωστοι είναι και αυτοί που βρήκαν πεσμένο τον αστυνομικό κάτω και ξεσπούσαν πάνω του με μανία. Η ίδια αρρώστια είναι μάγκες, μην εθελοτυφλείτε!

ΥΣ.7
Όσον αφορά τις ποινές που φάγαμε ,η άποψη μου είναι κάπως αιρετική. Αν είναι να κάνουμε εμείς την αρχή και επιτέλους να υπάρχει τιμωρία στην Ελλάδα ας την κάνουμε. Αλλά όχι να είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης για ακόμη μια φορά. Αν και ουσιαστικά το δεύτερο ισχύει πάλι...

ΥΣ.8
Παραίτηση χθες μελών του Βαρδινογιάννη απο το ΔΣ. Κανείς δεν το περιμένε ,όλοι μείναν έκπληκτοι ,εκτός απο τον Γκότζο που το έγραψε το ίδιο το πρωί. Λέτε να το έκανε επίτηδες ο Τζίγγερ; Η "δικαίωση" δεν ήρθε το 2008 με το συλαλλητήριο και του έκατσε 4 χρόνια αργότερα σαν λύτρωση.  Κάλλιο αργά...

ΥΣ.9
Πάντως αυτή η ΓΗΠΕΛ ,αν ήταν γυναίκα θα ήταν και πρώτο γκομενάκι. Κάθε μέρα ,όλοι για πάρτη της μιλάνε.. ΓΗΠΕΛ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑΑΑΑ

ΥΣ.10
Εκλογές Ερασιτέχνη είχαμε. Ένας κατέβηκε για πρόεδρος. 76 ψήφισαν. Και κάναμε κάποτε ολόκληρη φασαρία για να ανοίξουν οι πόρτες στον ερασιτέχνη.. φανταστείτε! Η δικαίωση του Θανάση με άλλα λόγια..

ΥΣ.11 
Μπασκετάκι πάμε με την σειρά των αγώνων στο Ισραήλ ,στο ανέλπιστο 1-1 ,αλλά η εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα ξεχειλίζει ,οπότε είτε τους περιμένουμε για το 5ο ματς στο ΟΑΚΑ ,είτε για την αποθέωση στο αεροδρόμιο την Παρασκευή το ξημέρωμα!

ΥΣ.12
Το γυναικείο βόλεϊ πέρασε στον τελικό του κυπέλλου και θα παίξει τον Απρίλη με τον γαύρο στην Πρέβεζα. Αλλά ,δεν πήραμε πρέφα τίποτα. Τι έγινε ρε παίδες; Μόδα ήταν ο ερασιτέχνης και πέρασε;

ΥΣ.13 
Και τελευταίο υστερόγραφο για το αγαπημένο (και πονεμένο όσο ποτέ) τμήμα του βόλεϊ που τελικά έχει ακόμη 1 ευκαιρία να σώσει την παρτίδα και να μην πέσει στην Α2. Τα ίδια ισχύουν και για τον κόσμο. 3 ματς με την Πάτρα για να αναπληρώσουμε το κενό όλης της χρονιάς. 3 ματς ,μία ιστορία!













Σχόλια

  1. οσο για τα επεισοδια,να εισαι σιγουρος,μαλακες θα πιαστουμε.θα κανει τιποτα καγκουριες ο γαυρος και θα την γλυτωσει με κεκλεισμενων,γιατι θα δουλεψει ολο το συστημα και θα κανουν το ασπρο-μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιος, σωστος και παναθηναικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Ωραίο μεστό κείμενο που πληροφορεί τον κόσμο για το τι συμβαίνει στον Παναθηναικό. Ειδικα για τον Ερασιτέχνη που πολλοί δε γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν πηγαίνει καλά το ποδόσφαιρο τότε θα ασχολείται ο περισσότερος κόσμος τουλάχιστον και με τον Ερασιτέχνη, αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία. Ευτυχώς που αυτήν την φορά κατέβηκε ένα ψηφοδέλτιο έστω και αν ψήφισαν 76 άτομα, και αποφύγαμε το καραγκιοζιλίκι του καλοκαιριού όταν και χάθηκε χρόνος για να βρούμε την διοίκηση Πρωτοδικείου, γιατί κανένας τότε δεν ήθελε να πάρει την "καυτή πατάτα". Πάλι καλά που βρέθηκε ο κυρ-Αχιλλέας και μπήκε μπροστά έστω και σε αυτήν την ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που ειδες τις ευκαιριες ρε φιλε θα μας τρελανεις?1 ευκαιρια εκαναν στο 2 λεπτο και τιποτα αλλο,και εμεις 1-2 σουτ της πλακας καναμε.γενικα ηταν λες και εβλεπες ματς κουλων-αναπηρων.μπαλα της πλακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου