Τι ΠΡΑΣΙΝΗ ,τι Derby...

Εφημερίδα Πράσινη


Ένα πρωτοσέλιδο που μας θυμίζει όσο ποτέ τα παλιά "καλά και ένδοξα" χρόνια της Derby που η μόνη περίπτωση για να κατηγορήσει τον Τζίγγερ σε κάτι ,ήταν για να βγει αθώος και καλός. Και φυσικά τα κατηγορώ να μην είναι για δικιές του κίνησεις. Ε αυτό λοιπόν έκανε σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ και μας έβαλε σε σκέψεις κατά πόσο πλέον οι δύο αυτές "πράσινες" εφημερίδες συνεργάζονται΄. Μπορεί και το ίδιο άτομο να βγάζει τα πρωτοσέλιδα τους. Έτσι κι αλλιώς σήμερα αλλάξαν ρόλους. Η Derby μιλούσε για τα κατορθώματα του μπάσκετ και η ΠΡΑΣΙΝΗ για τα διοικητικά της ΠΑΕ και τον Τζίγγερ.

Ο "δεν σε θέλει κανείς" ,"σήκω και φύγε" και "εισαι ανεπιθύμητος" ,καέληξε στο σημερινό πρωτοσέλιδο.

Προφανώς στην ΠΡΑΣΙΝΗ ξεχάσανε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Γιάννης Βαρδινογιάννης ,για αυτούς πριν κάτι χρόνια ήταν ο ...σωφέρ! Όπως προφανώς ξεχάσανε πως τα "κατηγορώ" αυτής της μερίδας ,κάποτε τα ενστερνιζόντουσαν και οι ίδιοι. Αλλά ψιλά γράμματα ,έτσι;

Το καλοκαίρι του 2010 ο ..Γιάννης είχε αλλάξει. Πλέον (εδώ και 2 χρόνια) άλλαξε και ο Δημήτρης. Γιατί βέβαια ,αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

ΥΣ: Οι πωλήσεις τους ,είναι και αυτό που αξίζουν. Δηλαδή τίποτα!

Σχόλια

  1. Καλά τι να πει κανείς για την ΠΡΑΣΙΝΗ . 
    Το 2008 ο Δημήτρης ήταν ενεργά υπέρ της πολυμετοχικότητα και καλούσε σε συλλαλητήρια .
    Απόψεις όλοι αλλάζουμε , αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι αλλαγή άποψης .
    Είναι καθολική αλλαγή.
    Είναι σαν ένας δεξιός , να γίνεις αναρχικός .
    Εδώ μιλάει για τους κακούς οργανωμένους , ενώ κάποτε ήταν ενεργό μέλος των GWF .
    Ντροπή σου Δημήτρη , ντροπή μου που κάποτε έδινε λεφτά για να διαβάζω την ΠΡΑΣΙΝΗ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα καλά τα λέει η Πράσινη..σήμερα. Εξάλλου τα πράμματα αλλάζουνε. Το 2008 η πολυμετοχικότητα είχε υποσχεθεί οτι θα γινόμασταν σαν τον Αμπράμοβιτς της Τσέλσυ και καλύτεροι και είδαμε τώρα που βρεθήκαμε..Το αποτέλεσμα της πολυμετοχικότητας όπως εξελίχθηκε και λόγο και οικονομικής κρίσης έφερε τα χειρότερα για τον σύλλογο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το πρώτο διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις απο την στιγμή που ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης σε δημόσια επιστολή του είχε αναφέρει ότι ο Πατέρας δεν έκανε κακοδιαχείριση, συν το γεγονός ότι η πλειοψηφία στο Δ.Σ. ήταν επιρροή δικιά του. Οπότε οποιαδήποτε στιγμή είχε την δυνατότητα να τον ελέγξει. Όσον αφορά το δεύτερο δεν νομίζω ότι ήθελε το 2010 να δώσει την ΠΑΕ, ενώ για το τρίτο υπήρχε το άλλοθι αν και η εφημερίδα μάλλον ξέχασε το κοντινό παρελθόν της και πως τον προσφωνούσε.
    Όσον αφορά την πολιτική της εφημερίδας τελικά μάλλον αυτό που είχαν αναφέρει οι MAD BOYS στο περιοδικό τους ότι είχε πάει ο Δημήτρης με επιταγή στον Βγενόπουλο για να πάρουν απο κοινού την ΠΑΕ και τελικά δεν προχώρησε ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Απο εκείνη την στιγμή είδαμε την μεταστροφή της εφημερίδας με αιχμή του δόρατος την περίφημη συνάντηση στο "Πεντελικόν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Epese poly coca cola tin proigoumeni mera kai mberdeutikan ligo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου