Νέα μόδα: Πρώτα θέματα οι απόψεις γαύρων δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ,σε "αντικειμενιά" ΜΜΕ.

Κώστας Καίσαρης ,Sport24


Οι απόψεις τους απολαμβάνουν την προώθηση απο sites υψηλής επισκεψιμότητας και θέλοντας ή μη διαμορφώνουν θέσεις πολλών που τους διαβάζουν. Και φανταστείτε πως δεν είναι καν φίλαθλοι της ομάδας μας. Προφανώς ο Κώστα Καίσαρης δεν είναι το μόνο παράδειγμα ,γαύρου δημοσιογράφου που έχει άποψη και την γράφει με απόλυτο τρόπο για τα διοικητικά της ομάδας μας. Βλέπετε είναι μόδα. Το ίδιο κάνει και ο Καρπετόπουλος ,ο Τσόχος και ο Χελάκης.

Τι μας λέει ο κ.Καίσαρης στο άρθρο του;


  • Πως για άλλη μια φορά ο Βγενόπουλος βάζει και βγάζει τα λεφτά του. Ξεχνάει να αναφέρει όμως πως αν ο Βγενόπουλος άφηνε τα λεφτά του και όριζε και δικά του μέλη στο ΔΣ ,θα ήταν σαν να αναιρούσε απο μόνος του ,όλη την ιστορία που έχει δημιουργήσει με την ΓΗΠΕΛ. Προφανώς ο κ.Καίσαρης ,ξέχασε αυτήν την μικρή λεπτομέρεια..



  • Πως ο Τζίγγερ ήταν μυρωδιάς απο το ποδόσφαιρο και ο Κόκκαλης τον έκανε μια μπουκιά. Ο γαύρος κ.Καίσαρης ξεχνάει κι εδώ να μας πει ,πως έκανε ο Κόκκαλης μια μπουκιά τον Τζίγγερ. Με τι μέσα. Ξέχασε να μας αναφέρει τι έπρεπε να κάνει ο Τζίγγερ ,για να μην τον πάρει αμπάριζα ο Κόκκαλης. Ξέχασε με λίγα λόγια αυτήν την ...ασήμαντη παράμετρο που ακούει στο όνομα ,παράγκα. Τι λέμε τώρα ,ε; Προφανώς δίκαια θα τα έπαιρνε ο Κόκκαλης τα πρωταθλήματα. Αυτό θέλει να μας πει..



  • Πως ο Τζίγγερ έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εκτός του Κωνσταντίνου ,που αλλού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη; Άντε πες και στον Πάουλο Σόουζα. Έχετε κοιτάξει τι έχει εισπράξει εκείνα τα χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απο τις ευρωπαϊκές πορείες; Και πορείες να μην κάναμε ,είχαμε τα σίγουρα (και υψηλά) έσοδα του champions league για αρκετά χρόνια. Προφανώς κι αυτά λεπτομέρειες που τις ξεχνάει ο κ.Καίσαρης ,ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει άποψη στο αναγνωστικό του κοινό.



  • Πως με τον Τζίγγερ η ομάδα ήταν φερέγγυα οικονομικά και τώρα που έφυγε καταστρέφεται. Ωραίο παραμύθι κι αυτό και διαβάζεται/πιστεύεται πολύ εύκολα απο τον κόσμο. Αλλά ξεχνάει να μας πει ,αν ο Τζίγγερ έχει βοηθήσει να έρθει ο Παναθηναϊκός στην σημερινή κατάσταση. Ποιος διαπραγματευόταν με έναν Πρίγκιπα που όλο ερχόταν και με fund ,φάντασμα που δεν μάθαμε ποτέ ποιο είναι; Ποιος κρατούσε 5 μήνες στον αφρό ,τον Τσάκα ενώ οι υποχρεώσεις μεγάλωναν και τα χρονικά όρια περιορίζονταν; Ποιος πήρε δάνεια απο την Τράπεζα του ,ενώ την ίδια στιγμή διαλαλούσε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε δυσχερή οικονομική θέση; Ποιος αρνείται να τα βρει με τον μοναδικό ενδιαφερόμενο της ΠΑΕ; Πάντως όχι εγώ..



  • Πως η κόντρα των οργανωμένων με τον Τζίγγερ κάθε άλλο παρά αυθόρμητη είναι. Η μεγαλύτερη μαλακία του κειμένου. Και τι είναι η κόντρα κ.Καίσαρη; Καθοδηγούμενη; Απο ποιον; Μήπως παλιά απο τον Πατέρα και τώρα απο τον Βγενόπουλο; Και πιο παλιά όταν φωνάζαμε "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ"; Απο τους Γιαννακόπουλους ήταν; Πολύ εύκολη ατάκα ότι κάποιος καθοδηγεί συνέχεια τους οργανωμένους ,αλλά πλέον λιώνει και αυτή η καραμέλα. Ο κόσμος βρίζει τους Βαρδινογιάννηδες γιατί τόσα χρόνια αφήνουν τον Παναθηναϊκό ,όμηρο και παιχνίδι του Κόκκαλη και του Μαρινάκη. Για αυτό ,σου είναι τόσο δύσκολο κ.Καίσαρη να το καταλάβεις.

ΥΣ: Ο Κώστας Καίσαρης είναι ο ίδιος άνθρωπος που τον Σεπτέμβρη του 2007 ,την επομένη του ντέρμπι με τον γαύρο στην Λεωφόρο ,είχε γράψει πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πήγαν γήπεδο λόγω της κόντρας τους με τον Τζίγγερ και είχαν μαζευτεί στου Γκύζη να δουν το ματς ώστε σε περίπτωση γκέλας να κάνανε επεισόδια έξω απο το γήπεδο. Τα συμπεράσματα δικά σας..

Σχόλια