Έτοιμο τον είχες τον λόγο ...ήθους;


Είναι καλό σήμερα να ξεχάσουμε όσα συνέβησαν. Η Ελλάδα διανύει μεγάλη κρίση και δεν θέλω να μας συζητάνε και γι' αυτά στο εξωτερικό, να μην δίνουμε τροφή για να μας χλευάζουν περισσότερο. Για εμάς υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι με καταλαβαίνετε.
Θέλω οι ξένοι όμως και ο Ερνέστο να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το στηρίξουμε όλοι μας περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ. Είμαι Έλληνας και θέλω να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα θλιβερά που έγιναν σήμερα θέλω να τα ξεχάσουμε και να μην τα προβάλλουμε. Εμείς δεν θα στείλουμε DVD ούτε στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις πάνω σε αυτά που έγιναν.
Θέλω να τα ξεχάσουμε να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αυτό ζήτησα και από τους οπαδούς που ήταν αγανακτισμένοι με όσα είδαν. Επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και θέλω να συνεχίσουν έτσι γιατί αυτή είναι η μαγκιά, σε αυτές τις ασχήμιες να συγκρατηθείς και να έχεις επίπεδο.
Αυτό είναι μαγκιά. Οι ασχήμιες είναι εύκολες αλλά μαγκιά είναι να συγκρατείται κάποιος. 

Σχόλια