Αυτή η φωτογραφία πάλιωσε και είναι άκαιρη πλέον. Βρείτε καμία προσωπογραφία του Τζίγγερ καλύτερα

ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..


Ο Πατέρας έχει δηλώσει απο τον Δεκέμβρη του 2010 πως δεν ξανά ασχολείται με την ομάδα. Απο τότε όντως δεν έχει ξανά εμπλακεί με τα της ΠΑΕ και έχει εξαφανιστεί. Τους λόγους τους πραγματικούς μπορεί να μην τους μάθουμε και ποτέ ,αλλά η ουσία είναι ότι το καράβι το χει παρατήσει πάνω απο 1 χρόνο.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ,μέχρι πέρυσι έκανε αραιά και που καμία τοποθέτηση. Φέτος τις σταμάτησε και αυτές και η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν θέλει να έχει άμεσες σχέσεις πλέον με την ΠΑΕ. Μπορεί να ένιωσε προδομένος ,αδικημένος ή ακόμη και πιόνι των παιχνιδιών του Τζίγγερ και του Βγενόπουλου. Αυτός το ξέρει καλύτερα. Η ουσία είναι πως και αυτός δεν ασχολείται.

Κοινό σημείο και των δύο είναι πως κανένας τους δεν έκανε κίνηση να συμμετάσχει στην ΑΜΚ ,ούτε εκδήλωσε και κάποιο ενδιαφέρον ή έβαλε τίποτα όρους. Και αυτό σημαίνει πολλά για το τι σκέφτονται σχετικά με την ΠΑΕ.

Μέσα στους Παύλο και Πατέρα ,βάλτε και άλλους μικρομέτοχους ,όπως τους Δάβαρη ,Ζολώτα ,Νίκα και ίσως Ξυλά. Το ίσως μπορείτε να το βάλετε και για τον Νίκα. Τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι ,αλλά και αυτοί είναι απόντες στα της ΠΑΕ.

Απο την άλλη ,αυτοί που φαίνονται και δείχνουν να ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ και την ομάδα ,είναι οι Θανάσης Γιαννακόπουλος ,Βγενόπουλος ,Πολέμης και Αλαφούζος. Για τον Βασιλάκη δεν μπορώ να έχω άποψη ,μιας και ο άνθρωπος ούτε επίσημα τοποθετήθηκε ποτέ του ,ούτε στο παρελθόν έχει ακουστεί το όνομα του για την ΠΑΕ. Οι προαναφερθέντες και πατάνε γήπεδο και κάνουν δηλώσεις και την ψάχνουν ..ε δε γίνεται ρε μάγκες να το κάνουν για τις εντυπώσεις. Πλέον ,με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν αποτελεί διαφήμιση να ασχολείται κάποιος με τον Παναθηναϊκό και να μπαίνει στο τριπάκι να έρχεται σε αντιδικίες για ΓΗΠΕΛ κτλ. Μόνο κακό τους κάνει. Τώρα ,θα μου πείτε για ποιο λόγο δεν πάνε να πάρουν την ΠΑΕ γράφοντας την ΓΗΠΕΛ και όλες τις λοιπές μαλακίες στα @@ τους; Αν φοβούνται μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις ,λογικό είναι να θέλει -τουλάχιστον- ο Βγενόπουλος να διασφαλίσει την θέση του. Αλλά βάλτε μέσα και τον παράγοντα "εγωισμός" και θα πάρετε την απάντηση σας. Εδώ που φτάσαμε ,τους καίει (Τζίγγερ και Βγενόπουλο) ,ο ένας να ξεφτιλίσει τον άλλον. Αλλιώς θα μπαίνανε σε ένα γραφείο και θα τα βρίσκανε. Το θέμα είναι πως ούτε ο ένας το θέλει ,ούτε ο άλλος.

Που θέλω να καταλήξω; Να μην βάζετε πλέον την φωτογραφία με τους 4 που τραβήχτηκε το 2008. Είναι τουλάχιστον παλαιομοδίτικη. Δεν έχει νόημα να κράζουμε ανθρώπους που δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθούν ,όπως όλα δείχνουν ,με την ΠΑΕ. Εκεί που πρέπει να ρίχνετε τις ευθύνες είναι στον Τζίγγερ που προσεγγίζει -εικονικά- τον Τσάκα και όχι τον Βγενόπουλο. Σοβαρός επιχειρηματίας ,έτσι; Να ρίξετε ευθύνες σε αυτόν που τεχνάζεται Άραβες ,που διώχνει μέλη του απο το ΔΣ για να μην πάρει ποτέ τις ευθύνες που του ζητάνε για την ΓΗΠΕΛ.

Και αν δεν θέλετε μόνο προσωπογραφία του Τζίγγερ ,βάλτε και αυτή του Βγενόπουλου σε περίπτωση που πιστεύετε πως μια ΓΗΠΕΛ δεν είναι ικανή για να σταματήσει κάποιον απο την αγορά της ΠΑΕ. Εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ενστερνίζομαι αυτήν την άποψη ή όχι. Αλλάζω άποψη κάθε 10 μέρες. Για αυτό θα περιοριστώ στον Τζίγγερ που τον έχω πάντα έτσι κι αλλιώς μέσα στους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης..

Σχόλια