Και να μεταβιβάσει τις μετοχές του στους Παλαιμάχους ο Τζίγγερ ,θα αλλάξει τίποτα στην ουσία;


Διαβάζω απο το πρωί ,για την θέληση του Συλλόγου των Παλαιμάχων να μεταβιβάσει ο Τζίγγερ τις μετοχές του σε αυτούς. Βγάλανε και ανακοίνωση οι Παλαίμαχοι ,ύστερα απο παρότρυνση του γραφείου τύπου των Βαρδινογιάννηδων (δείτε εδώ) ,που ζητάει και γραπτώς τις μετοχές του.

Το θέμα όμως είναι αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Αν οι Παλαίμαχοι εκτός απο το να συγκροτήσουν ΔΣ έχουν και τίποτα πιθανούς αγοραστές υπόψιν τους ,τότε με τα χίλια και γω μαζί τους. Αν όχι όμως ,τότε τι θα πετύχουμε με αυτήν την μεταβίβαση; Μήπως έχουν τίποτα διαθέσιμα εκατομμύρια οι Παλαίμαχοι και δεν το ξέρω;

Γιατί αλλιώς ,δεν μπορώ να φανταστώ σε πόσο διαφορετική θέση θα είμαστε απο την σημερινή. Μαγκιά τους ,να θέλουν να βγουν μπροστά και δείχνουν ότι αγαπάνε πραγματικά τον Σύλλογο ,αλλά η μεταβίβαση αυτή δεν νομίζω να φέρει κάνα διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο μοναδικός που έχει δηλώσει πως ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ και οι υπόλοιποι που έχουν δείξει διάθεση να συνδράμουν (Πολέμης ,Αλαφούζος) ,είτε έχουν δηλώσει πως θέλουν διαβεβαιώσεις απο τον Τζίγγερ για την ΓΗΠΕΛ ,είτε το αφήνουν να εννοηθεί μέσω δημοσιογράφων. Άρα ,τι θα πετύχει μια μεταβίβαση στους Παλαιμάχους; Το θέμα με την ΓΗΠΕΛ δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά θα αποποιηθεί ευθυνών ο Τζίγγερ και μετά θα πάμε σε άλλες ιστορίες.

ΥΣ: Υπάρχει και η πρόταση του Μαυροκουκουλάκη που ανάθεμα κι αν ήξερα ποια είναι και γιατί δεν εμφανίζεται ,αφού δεν προχωράει τίποτα άλλο..

Σχόλια

  1.  Ολοι ****με τη σειρά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Το θέμα της ΓΗΠΕΛ το έχει αναφέρει ως μείζον πρόβλημα ο Βγενόπουλος ..Και όχι ο Πολέμης ο Αλαφούζος ο Βασιλάκης ο Βασιλόπουλος ή όποιος άλλος τελοσπάντων θα έμπαινε στον Παναθηναικό . Μεγαλύτερο άλλοθι είναι η ίδια η παρουσία του Τζίγγερ. Γιατι πέρα από την ΓΗΠΕΛ γενικά λέγεται οτι ο Τζίγγερ δεν έχει φύγει ποτέ κρατάει τις μετοχές του και τι θα γίνει με τα ποσοστά και με τα ΔΣ και πως θα ασκήσουνε διοίκηση και τρέχα γύρευε..Οπότε αν χάσει τις μετοχές του ο Τζίγγερ όλα αυτά με την μια θα διαλύθουνε . Και μιλάμε για τεράστια αλλαγή .Ουσιαστικά δηλαδή αν δώσει τις μετοχές του θα αποδείξει στη πράξη οτι αυτό που δηλώνει τόσο καιρό το εννοεί . Δηλαδή και ο ίδιος ο Τζίγγερ δε θα έχει άλλοθι πλεον οτι ξέρετε εγώ δε δίνω τις μετοχές μου γιατι κανείς δε θέλει την διοίκηση . Ορίστε βρεθήκαν άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν την διοίκηση  . Οπότε τέρμα τα άλλοθι και τα παιχνιδάκια για τους δύο . Θα βγει ο Τζίγγερ από το κάρδο τελείως δε θα έχει καν μετοχές λόγο τίποτα. Θα μείνει ο Βγενόπουλος να μας λέει για την ΓΗΠΕΛ ..(ας μη μπούμε σε αυτό το θέμα γιατι  έχει υπεραναλυθεί..).

    Πάντως ο Βγενόπουλος έκανε τεράστια κωλοτούμπα με τα 2 εκατομμύρια . Έβγαινε και δήλωνε μοναδικός σωτήρας και ορίστε βάζω λεφτά με το ποσοστό μου . Το είχε γράψει και στην ανακοίνωση του οτι αυτά τα λεφτά θα τα βάλλω ανεξαρτήτως ΓΗΠΕΛ για να πληρώσω τους παίκτες εγώ που νοιάζομαι και κτλ...Και μετά τα ζήτησε πίσω ή τα μπλόκαρε όπως μας λένε άλλοι ! Μιλάμε για τεράστια κωλοτούμπα που γενικά πέρασε στα ψιλά..Ο άνθρωπος μετά από αυτό έδειξε και στον πιο αφελή οτι δε θέλει δε μπορεί βάλε όποιο ρήμα θέλεις να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και να αναλάβει μεγάλες ευθύνες ..

    Γι αυτό και πιο πριν έγραψα οτι αμα πάρουμε την αδειοδότηση από την Ουεφα θα ξαναεμφανιστεί..μπορεί να εμφανίσει πάλι και τα λεφτά..και θα περιμένει ξανά το καλοκαίρι μετά για να δει αν θα ξαναεξαφανιστεί μέχρι να εμφανιστεί πάλι..όποτε δεί οτι οι συνθήκες είναι βολικές ...

    Επίσης είναι εξαιρετικά περιέργο απλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να μη νοιάζονται να αναλάβουν οικονομικές ευθύνες μεγέθους ΓΗΠΕΛ και οτι άλλο υπάρχει και επιχειρηματίες όπως ο Βγενόπουλος να κάνουνε πίσω...Αυτό δε σου κάνει εντύπωση...?

    Πάντως ο Βγενόπουλος μας έχει καταφέρει όλους αντι να ασχολούμαστε με τον Παναθηναικό να γράφουμε για την ΓΗΠΕΛ την ΓΗΠΕΛ την ΓΗΠΕΛ αυτό του το αναγνωρίζω ..Έχει κάνει όλους τους Παναθηναικούς να σκέφτονται για την ΓΗΠΕΛ λες και η ομάδα είναι η ΓΗΠΕΛ..Και όλοι έχουμε πέσει μέσα στη λούμπα λέγοντας απόψεις περι ΓΗΠΕΛ..Μόνο στον Παναθηναικό αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα αλλάξει είναι οτι θα τελειώσουν τα άλλοθι όπως γράφουνε οι παλαίμαχοι στην ανακοίνωση τους. Πλεον δεν θα υπάρχει ο Τζίγγερ το θεριό ..για να κρύβονται όλοι από πίσω του ..και επιτέλους θα δούμε πραγματικές προθέσεις..

    Για μένα πολύ καλή κίνηση και μακάρι να γίνει . Άλλωστε δε μας έχει μείνει και τίποτα άλλο και σε κανέναν να ελπίζουμε..
    Όλη με τη σειρά τους αποδείχτηκαν λίγοι για τον Παναθηναικό.

    Οι μόνοι που έχω  κρυφή ελπίδα να κάνουνε κάτι ειναι οι Γιαννακόπουλοι και αυτό από τις δηλώσεις Παύλου .
    Για να δούμε όμως αν θα πάρουμε την αδειόδοτηση γιατι αυτό θα κρύβει πολλά . Και αν την πάρουμε τότε πάω στοίχημα θα ξαναεμφανιστούνε οι σωτήρες με τα εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να σε ρωτήσω ρε Βαγγέλη...εσένα δεν σου κάνει εντύπωση που ο Τζίγκερ είπε στους Πολέμη και Αλαφούζο να μην του μιλάνε για τον Παναθηναϊκό και να μην ασχοληθούν ούτε και αυτοί γιατί θα μπλέξουν; (βλ. 
    http://www.tromaktiko.net/2012/03/23/%CE%9C%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C/
    Υπάρχει και το θεϊκό: 
    http://www.contra.gr/Columns/ScissorHand/oute-na-akouei-gia-panathhnaiko.1706306.html Γιατί θα μπλέξουν; Και γιατί νοιάζεται τόσο πολύ για τους δύο επιχειρηματίες και όχι και για τους Παλαιμάχους;  Δεν φτάνει που έχει ρεζιλέψει το παρον της ομάδας, πρέπει να ρεζιλέψει και το παρελθόν;;; Και αφού δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Τζίγκερ η ΓΗΠΕΛ γιατί δεν βγάζει τις συμβάσεις που έχει υπογράψει για να ξεβρακώσει τον Βγενόπουλο μια και καλή;;; Εσένα δεν σε ενοχλεί που ένας επιχειρηματίας, μια οικογένεια σαν τους Βαρδινογιάννιδες όχι μόνο υπεκοστολόγησαν το γήπεδο, όχι μόνο το συνέδεσαν με το εμπορικό αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ;; (η ερώτηση είναι ρητορική. Εννοείται ότι είναι άχρηστος) Και γιατί αφού όλα για σένα είναι μια χαρά, ΟΛΟΙ ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω και όχι μόνο ο Βγενόπουλος;; Μήπως επειδή δεν υπάρχει διοίκηση;; Μη μου πεις εξαιτίας των επεισοδίων γιατί κάτι τέτοιο βγήκε μόνο για τον Βασιλάκη, ο οποίος θα βάλει μικρότερο ποσοστό. Εσένα ΔΕΝ σου κάνει εντύπωση;;; Και μη μου πεις να έβαζαν δικά τους μέλη γιατί αυτόματα η διοίκηση άρα και οι νομικές υποχρεώσεις για οτιδήποτε (άρα και για τη ΓΗΠΕΛ) θα πήγαινε σε αυτούς. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Panathinaikos Press13/12/12 3:31 μ.μ.

    Μα το θέμα δεν είναι να βρούμε διοίκηση. οκ ,είναι το πρωταρχικό μέλημα ώστε να τσουλήσει η ομάδα ,αλλά οι παλαίμαχοι δεν έχουν φράγκα για να αλλάξουν την κατάσταση απο την τωρινή φάση.

    Αν πάρουν τις μετοχές του Τζίγγερ και δεν έχουν κάποια λύση στον οικονομικό τομέα ,τότε το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι ο Τζίγγερ να μην έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις για θυγατρικές της ΠΑΕ ,όπως η ΓΗΠΕΛ.

    Η ΓΗΠΕΛ αποτελεί βασικό θέμα για τον Βγενόπουλο ,αλλά και για τους πολέμη και αλαφούζο. Και για τον πολέμη ,το γνωρίζω απο πρώτο χέρι.

    Άρα με αυτήν την μεταβίβαση δεν θα λυθεί κανένα θέμα ΓΗΠΕΛ ,ώστε να έχουμε την αίσθηση ότι ξαφνικά θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.
    Ποιος θα δώσει τις εγγυήσεις τότε για την ΓΗΠΕΛ; Αυτοί που δεν ήταν καν μέσα στην ΠΑΕ; Για αυτό ο Τζίγγερ στο συγκεκριμένο θέμα θα απαλασσόταν με αυτήν την μεταβίβαση. Και μην κοροιδευόμαστε ..αν δεν είχε τίποτα να κρύψει και ο Βγενόπουλος έλεγε πίπες ,θα βρισκόταν και θα του ξεκαθάριζε τα πάντα.

    Για την κωλοτοούμπα του με τα 2 εκατομμύρια ,ίσχυει το ίδιο που σου είπα και παραπάνω. Είπε δίνω τα φράγκα στον Γόντικα για να πάνε εκεί. Ο Γόντικας παραιτήθηκε ,άρα αέρας και τα λεφτά. Και γιατί δεν όρισε μέλη στο ΔΣ ενώ μπορούσε ,είναι φαντάζομαι κατανοητό. Θα έπαιρνε όλες τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ ,για τις οποίες ζητούσε εγυυήσεις και εξηγήσεις. Επίσης ,με αυτό το σκεπτικό ,κωλοτούμπα δεν κάνανε και οι Πολέμης-Βασιλάκης;

    Οι παλαίμαχοι όπως σου είπα ,φράγκα δεν έχουν άρα και απο συμβάσεις που θα προκύψουν αργότερα ,δεν θα χάσουν ποσά γιατί δεν θα έχουν βάλει. Μπορεί να υποστούν νομικές επιπτώσεις ,αλλά για αυτές δεν  υποτίθεται πως παραιτήθηκαν τα μέλη του Τζίγγερ και ο Γόντικας;

    Τέλος για αυτό που λες ότι ο βγενόπουλος κατάφερε να ασχολούμαστε με την ΓΗΠΕΛ και όχι με την ομάδα ,είναι ακριβώς το ίδιο με τον Τζίγγερ που μας μιλούσε για χρεοκοπίες ,σπατάλες και την ίδια ώρα έφερνε υψηλά συμβόλαια ,έκανε αύξηση στον Βύντρα και έπαιρνε δάνειο απο την τράπεζα του.

    Όλα τα παραπάνω ,δεν υποδηλώνουν πως στηρίζω τον Βγενόπουλο ,αλλά κατανοώ αυτό που λέει περί ΓΗΠΕΛ κτλ .

    Το ιδανικό για εμάς θα ήταν να εμφανιζόταν ένας μεσίας και να έριχνε με τα όσα ,τα λεφτά στην ομάδα. Κάτι σαν το παραμύθι που μας σερβίρανε 5 μήνες δηλαδή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου