Δεν ντρέπεστε για τις μαλακίες που γράφετε; Έχετε ξαναπάει ποτέ σας γήπεδο; Απόψεις σαν τις κωλοτρυπίδες καραγκιόζηδες...


Πραγματικά κάθομαι και διαβάζω απο χθες ό,τι πίπα μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι οι μέρες που ό,τι μαλακία και να πλασάρεις στον άλλον θα την χάψει ,γιατί πολύ απλά δεν έχει ιδέα ,πιθανότατα δεν έχει πάει ποτέ του γήπεδο. Είναι οι ίδιοι υποκριτές που μιλάνε για φανταστικές ατμόσφαιρες σε Σεφ/Καραϊσκάκη κι ενώ πέφτουν στυλό και φωτοβολίδες. Γιατί πολλοί απλά είναι και αυτοί τόσο άρρωστα μυαλά που τα οποιαδήποτε πυρομαχικά που δεν φτάνουν στα όρια της φωτοβολίδας (η οποία δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ,αλλά πέρυσι στο Καραϊσκάκη ,όμως κανείς δεν μιλάει) ,τα θεωρούν φυσιολογικά. Τόσο άρρωστοι και υποκριτές όσο και αυτοί που κατηγορούν.

Αλλά μην το κουράσουμε.. πάμε να δούμε τις πιο χαρακτηριστικές πίπες που έχουν γραφτεί ως αποκαλύψεις..


1. Νίκος Ευαγγελάτος και η ..μυστική σύραγγα μεταξύ ποδοσφαιρικού γηπέδου ΟΑΚΑ και κλειστού μπάσκετ.


2. Ήταν τόσο προγραμματισμένα τα επεισόδια ,που ήρθαν μέχρι και Αυστριακοί της Ραπίντ Βιέννης για να βοηθήσουν στα μπάχαλα.

Ένα Αυστριακό δημοσίευμα ,όπου ανακάλυψε έναν τυπά με καπέλο της Ραπίντ. Προφανώς αυτό το άρθρο το παίξανε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ,παρόλο που γνωρίζουν πως οπαδοί της Ραπίντ έρχονται σε κάθε μεγάλο ματς της ομάδας μας (όπως και το αντίστροφο) και χωρίς υπερβολή είναι τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο οπαδοί τους στην Ελλάδα. Απόδειξη τα πανό τους στο πέταλο μας. Επίσης και γω έχω κασκόλ ,μπλούζες ,φούτερ της Ραπίντ. Αν πάω να τις παίξω ,γίνομαι αυτόματα και Αυστριακός; Τι σας λέω τώρα ,ε;

3.Το περίφημο video του ESPN που μας δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να μπει κάποιος στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Καταρχήν ,το video που δείχνει τον τυπά να μπαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς να τον ελέγχει κανείς στις Θύρες ,είναι απο το ημίχρονο και μετά. Που το ξέρω; Γιατί πολύ απλά με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου οι securitaδες εξαφανίζονται και δε υπάρχει έλεγχος στον περιβάλλοντα χώρο και στις θύρες του ΟΑΚΑ (πλην των επισήμων και των Θυρών 7,9). Αυτό γίνεται σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ ,είτε είναι ματς πρωταθλήματος ,είτε είναι ματς champions league.Δεν έγινε ξαφνικά χθες ,ώστε να μεταφερθούν τα μπιτόνια και τα στυλό και ό,τι άλλο πυρομαχικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Πάντα έτσι είναι η κατάσταση στο ΟΑΚΑ. Απλά τώρα γίνανε τα επεισόδια και ασχοληθήκατε με το θέμα..

4. Επιστρετεύτηκαν μέχρι και αλλοδαποί ώστε να γίνουν τα επεισόδια

Χωρίς να ακούγεται φασιστικό ή κάπως ,Πακιστανοί ,αλλοδαποί ή μπαχαλάκηδες δεν μαζεύτηκαν μόνο στο ματς με τον Γαύρο. Σε κάθε ματς μαζεύονται ,γιατί πολύ απλά το ΟΑΚΑ είναι ένα αχανές γήπεδο ,το οποίο είτε δεν μπορούν security,ΠΑΕ και Ελληνική Αστυνομία να ελέγχους ,είτε δεν θέλουν κιόλας. Δεν ήρθαν οπότε ειδικές δυνάμεις χθες για να γίνουν τα μπάχαλα. Μια χαρά γίνονται και χωρίς αυτούς. Απλά το αλλοδαπιλίκι πουλάει βλέπετε..

5. Προγραμματισμένα τα ντου στις θύρες ώστε να μπει κόσμος τζάμπα

Τζάμπα κόσμος μπαίνει σε κάθε ματς ,για τους παραπάνω λόγους που προανέφερα. Η φύλαξη του περιβάλλοντα χώρου είναι πάντα ελλιπέστατη ,οπότε τα ντου για τζάμπα είσοδο ,άλλοτε σε μικρότερη άλλοτε σε μεγαλύτερη έκταση ,πάντοτε γίνονται. Άρα ,ούτε αυτό έγινε για πρώτη φορά στο ματς με τον γαύρο ,φωστήρες..
Επίσης όταν οι τιμές των εισιτηρίων συναγωνίζονται αυτές του Αγγλικού και του Ισπανικού πρωταθλήματος μην περιμένετε και κάτι διαφορετικό. Να τα προσμετράτε όλα ,άμα θέλετε να είστε δίκαιοι.

6. Η ΠΑΕ δεν ξέρει ποιοι κάνανε τα επεισόδια και πως βρέθηκαν στα επίσημα οι 50 με τα full face.

Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Όσοι ήταν στα επίσημα βρισκόντουσαν 5 σειρές μετρημένες κάτω απο διοικούντες της ΠΑΕ ,τον πρόεδρο ,τέως προέδρους και μετόχους. Και τους κοιτούσαν επί ένα ημίχρονο ,ενώ όλοι ξέρανε πως σε κάποια φάση τα πνεύματα θα ξεφύγουν. Αλλά όλοι κοιτούσαν και κανένας δεν έδωσε εντολή να γίνει κάτι. Αντιθέτως ,όλοι ψάχνουν πως βρέθηκαν μαγικά εκεί πέρα. Ε αν θέλουμε ,μπορούμε πολύ εύκολα να κοροϊδευόμαστε..

7. Τα επεισόδια δεν τα κάνανε άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Και ποιοι τα κάνανε; Ufo; Μπορεί ,όπως είπα, κάποιοι να είναι για τα μπάχαλα και μόνο. Αλλά οι περισσότεροι είναι και Παναθηναϊκοί και πηγαίνουν παντού. Το θέμα είναι ποιοι τα κάνουν για να τα κάνουν ,ποιοι τα κάνουν επειδή τους δίνουν εντολές άλλοι και είναι άβουλοι και ποιοι τα κάνουν συνειδητά και με σκοπό. Εγώ κατανοώ τους τρίτους (εκτός κι αν τα κάνουν συνειδητά για να καταστρέψουν την ομάδα ,πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε 1 στο εκατομμύριο ,παρόλο τις μαλακίες που λένε γνωστοί προπαγανδιστές).


Αυτές είναι οι πιο κύριες μαλακίες που έχουν γραφτεί. Και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει καμία γιατί πραγματικά θα στεναχωρηθώ.







Σχόλια