Πέρασε ο φόβος της Γ.Σ. της ΠΑΕ και το ντέρμπι και ηρέμησες με τον Πατέρα ,Χατζηνικολάου;


Θυμάστε τις συνεχείς επιθέσεις που δέχτηκε ο Πατέρας απο τον Νίκο Χατζηνικολάου και συνεργάτες του πριν 2-3 εβδομάδες; Ε ,έτσι όπως του τις έκανε ,έτσι και ..ξαφνικά τον ξέχασε. Βλέπετε ,η Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με την επανέναρξη της υπόθεσης των στημένων και των επικείμενων ντέρμπι της ομάδας μας ,είχαν δημιουργήσει φόβο σε δύο συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση ,που μέχρι στιγμής οι εξελίξεις και το ξαφνικό σταμάτημα του πολέμου προς τον Πατέρα ,με δικαιώνουν.

Να σας θυμίσω πως ο Χατζηνικολάου μέσω του fimotro (Παπαδογιάννης),του enikos και της Real News επί μια εβδομάδα ασκούσε κριτική και τον κατηγορούσε για την κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και για την υπόθεση των στημένων.

Τι σχέση και οφέλη θα μπορούσαν να έχουν τέτοια δημοσιεύματα στις μεριές των Βαρδινογιάνηδων και του Μαρινάκη ,όπως και τι επαφές έχουν οι παραπάνω με τον Νίκο Χατζηνικολάου ,μπορείτε να το σκεφτείτε και μόνοι σας..

Πάντως ,η ουσία είναι πως και η ΓΣ πέρασε και ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα. Έτσι πολλοί ηρέμησαν. Το θέμα είναι τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση των στημένων..

ΥΣ: Όσον αφορά την άποψη μου για τον Πατέρα; Τι να σας πω ..έχω μείνει στην άκρως αινιγματική και αδικαιολόγητη αποχώρηση του ,τον Δεκέμβρη του 2010. Τότε που έγινε και το αδικαιολόγητο ντου των οπαδών προς την ομάδα μας..

ΥΣ2: Τα δημοσιεύματα που είχαν ανεβεί για την επίθεση Χατζηνικολάου προς τον Πατέρα:

http://panathinaikos-press.blogspot.com/2012/02/t_28.html
http://panathinaikos-press.blogspot.com/2012/02/blog-post_28.html
http://panathinaikos-press.blogspot.com/2012/03/blog-post_5556.html 

Σχόλια

  1. Καλά, και ποιός υπολογίζει και φοβάται τον καπετάνιο που εγκατέλειψε πρώτος; τον πρόθυμο να αθωώσει το Βαγγλελη; για την πλάκα τους τον έχουνε οι απέναντι. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το που βγήκανε τα στημένα περυσι, αυτός δεν βγήκε και είπε οτι ο Ευάγγελος δεν έχει καμία σχέση; και νωρίτερα πόσο τυχερό είναι το ποδόσφαιρο που έχει το Βαγγέλη; εαν τον έπαιρνε, θα καθότανε και θα πολέμαγε, αλλά ήξερε οτι ο Μαρινάκης είχε το πάνω χέρι και την έκανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε δεν πήρε παράδειγμα από τον Βαρδινογιάννη , τον κολλητό του Πέτρου , τον οποίο άλλωστε ευχαρίστησε όπως και τον Αχιλλέα στην δημόσια συνέντευξη που έδωσε . Ντροπή σου κύριε Πατέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον τζίγγερ τον ξέρουμε, αλλά αυτό είναι επιχείρημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως δεν πιστεύω να είχε πρόθεση να ασχοληθει ο πολυχρονεμένος και να τον σταμάτησε τον μπλογκ του Χατζηνικολαου... Πάντως αυτο που του καταμαρτυρώ περισσότερο απο όλα, ειναι ακριβώς αυτό: οτι ενω είχε κασέτες που διαλύανε κάποιους δεν έκανε τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου