Εξελίξεις στον Ερασιτέχνη: Πάλι ο Θανάσης ,μόνο ο Θανάσης;


Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την κατιούσα του ανδρικού βόλεϊ έχει ξεκινήσει απο κάποιους η μίνι-απομυθοποίηση του Θανάση Γιαννακόπουλου (αλλά και του Παύλου) σχετικά με την δράση τους και τις ευθύνες τους για τον ερασιτέχνη. Η αλήθεια είναι πως έχουν κάνει λάθη ,αλλά δεν φταίνει κυρίως αυτοί. Αυτοί που φταίνε είναι κυρίως οι έφοροι των τμημάτων και τα άτομα εμπιστοσύνης που είχαν τριγύρω τους τόσα χρόνια. Δε γίνεται να φταίνε οι μόνιμοι χρηματοδότες. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν και άλλοι (αποδεδειγμένα πλέον..).

Μπήκαμε 2012 για να ακούσουμε για ακόμη μια φορά τον Θ.Γιαννακόπουλο ,να λέει πως θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει το τμήμα βόλεϊ γυναικών ,που ύστερα απο 7 χρόνια συνεχόμενων πρωταθλημάτων ,φέτος μένει να διεκδικεί μόνο το Κύπελλο και αυτό σαν αουτσάιντερ. 120.000€ ενίσχυση λοιπόν στο τμήμα απο τον Θ.Γιαννακόπουλο ,που είναι ακόμη στον ερασιτέχνη και δίνει λεφτά. Μαζί με τον Μακρόπουλο φυσικά που έπρεπε τα 100 παρά κάτι χρόνια για να τον ..ανακαλύψουμε και να δούμε την υγιεινή Παναθηναϊκή τρέλα που κουβαλάει.

Επανέρχομαι στον Θ.Γιαννακόπουλο και ξαναλέω πως όσα λάθη κι αν έχει κάνει ,απο την στιγμή που δίνει διαρκώς χρήματα στον ερασιτέχνη δεν μπορώ να τον κατηγορήσω με την ίδια ευκολία που το κάνω και για άλλους. Να του ρίξω ευθύνες που δεν προσπάθησε να κρατήσει τον Βλάση στο Ανδρικό Βόλεϊ και πάντα δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με αποτέλεσμα φέτος να υποβιβαζόμαστε στην Α2 ,ενώ πριν απο λίγα χρόνια απολαμβάναμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης και κάναμε ευρωπαϊκές πορείες σε final4 .Nα τον κατηγορήσω πως το άνοιγμα και οι οφειλές παικτών στο εν λόγω τμήμα γίνανε την χρονιά της εποπτείας της δικής του και του Έλληνα. Αλλά και πάλι ,τι να τον κατηγορήσω όταν είναι ο μόνος που χώνει λεφτά τόσα χρόνια; Να τον βρίσω που δεν έβαλε περισσότερα; Άδικο έχει όταν μιλούσε για Παναθηναϊκάρες και έλεγε πως και οι πόρτες να ανοίξουν ,η απήχηση θα είναι λιγοστή; 76 άτομα ψήφισαν χθες ,τι να λέμε τώρα; Αυτή είναι η δυναμική αυτού του Συλλόγου; Και προφανώς ,χωρίς να αναιρώ τις ευθύνες που -θεωρώ πως- έχει για το ανδρικό βόλεϊ.

Η ουσία είναι όμως πως ο ερασιτέχνης "ξεφορτώνεται" ένα μεγάλο budget απο πάνω του ,καθώς τα 120.000€ είναι σχεδόν όσα χρήματα χρειάζεται το συγκεκριμένο τμήμα για να πρωταγωνιστήσει. Αν γίνουν βέβαια οι σωστές κινήσεις. Οπότε για εκεί τουλάχιστον ,το να ακούμε του χρόνου για οφειλές σε παίκτριες ,θα είναι -το λιγότερο- περίεργο. Θυμηθείτε αυτό που σας λέω και αν γίνει κάτι τέτοιο ,να έχετε στο μυαλό σας που πάνε τα λεφτά εν τέλει.

Έκκληση σε Παναθηναϊκούς λεφτάδες δεν χρειάζεται πλέον να κάνουμε. Είδαμε ποιοι είμαστε ,ποιοι θέλουν να βοηθήσουν και ποιοι δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Τα ίδια ισχύουν και για τον απλό κόσμο που δεν πάει να γραφτεί στον Ερασιτέχνη..


ΥΣ: Δεν σας κάνει εντύπωση πως ο Θανάσης έδωσε 120.000€ στον ερασιτέχνη χωρίς πολλά-πολλά και για την ΑΜΚ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον αυτός και ο Παύλος; Τίποτα δεν είναι τυχαίο μάγκες ..για αυτό λέω πως η πολυμετοχικότητα χρησημοποίησε τους 2 πιο πετυχημένους παράγοντες του Συλλόγου..

ΥΣ2: Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη με πρόεδρο τον Αχιλλέα Μακρόπουλο αποτελείται απο τους:


Ακριτίδης Π., Αντωνίου Π., Κατσαρός Γ., Λιβέρης Δ., Μακρόπουλος Ν., Μαλακατές Π., Μούρτος Δ., Παναγιωτόπουλος Στ., Σβινέλλης Χ. , Σπύρου Στ., Συνοδινός Θ., Τζιμέας Κ., Τσίλης Ν., Χατζησαράντος Ι.

Αναπληρωματικά: Βραχας Κ, Λάζος Ν., Λεκάκης Ε, Παπαπασχάλης Χ., Τσίγκου-Λαδοπούλου Κ.

Σχόλια

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, έχει προσφέρει τόσα πολλά στον Σύλλογο γενικότερα χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχει κάνει λάθη. Τα κυριότερα για μένα ήταν με τον Βλάση και την άτυχη δήλωση που είχε κάνει μετά ότι θέλει το βόλει να ακολουθήσει τα χνάρια του μπάσκετ, αλλά και το ότι άργησε να ανοίξει τον σύλλογο πριν τέσσερα χρόνια που τα πράγματα ήταν καλύτερα και υπήρχε διάθεση.
    Εδώ όμως θέλω να σταθώ και στον Ανδρέα Βγενόπουλο και το 1 εκατομμύριο που θα έβαζε στον σύλλογο αλλά δυστυχώς δεν το έκανε. Τον Σεπτέμβριο δεν με έπεισε ιδιαίτερα στην αναφορά που είχε κάνει γιατί εάν ήθελε θα μπορούσε σε συνεννόηση με την τότε ΠΕΚ να αλλάξει τους συσχετισμούς και να εκσυγχρονίσει τον Ερασιτέχνη.Τότε οι Γιαννακόπουλοι ήταν στο πλευρό του και θα μπορούσε άνετα να κάνει τις αλλαγές που θα τον εξυγίαναν. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς με το που έγινε ο πολυμετοχικός Παναθηναικός η ΠΕΚ ανέστειλε την δραστηριοτητά της και ενώ ακόμα θυμάμαι τα δημοσιεύματα του "Πράσινου Τύπου" που έγραφε ότι κάποια μέλη της είχαν ζητήσει απο τους εφόρους των τμημάτων αναλυτικές καταστάσεις για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν.Τότε για μένα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία ο σύλλογος να αλλάξει εικόνα έστω και αν δεν είχε το δικό του γήπεδο, και με το άνοιγμα του γενικότερα.
    Θα συμφωνήσω 100% για το θέμα του γηπέδου είναι μεγάλο το δέλεαρ και ίσως και ένας λόγος ήταν και το ότι έγινε ο πολυμετοχικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου