Ποιος είπε πως δεν υπάρχει Ελληνική Αστυνομία; Όλη η ΕΛ.ΑΣ παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΑΚΥΡΟ..


Σχόλια

  1. Kostasgreekracer13/12/12 3:31 μ.μ.

    Tin alli fora na feroun kai ta O.Y.K oi paliokargioles!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi synexiste na trwte to sano pou sas prosferoun amashto ta antikeimnika mme...Polemhste mas kai eseis...MPEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε το καμάρι του Ολυμπιακού. Πραγματοποιήσατε το καλύτερο σενάριο του πιο αισιόδοξου γαύρου. Αφαίρεση βαθμών φέτος και του χρόνου, τιμωρία έδρας, μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Μπράβο σας. Τι θα έκανε ο Ολυμπιακός χωρίς εσάς? Ναι, για εσάς τους 1000 λέω που προκληθήκατε από την αστυνομία και ρίξατε ότι πρόχειρο βρήκατε πάνω σας. Μολότοφ, φωτοβολίδες από πιστόλια, δυναμίτες κλπ. Είχατε προκληθεί επίσης και στον κεντρικό της Λεοφόρου. Ευτυχώς το ανταποδώσατε μέσα στο σπίτι μας. Στο ΟΑΚΑ. Τι σημασία έχει που στο γήπεδο υπήρχαν άλλοι 49.000 φίλοι της ομάδας πού είχαν έρθει να υποστηρίξουν την ομάδα. Να πάνε να κάνουν ''έρωτα''. Τι μας νοιάζει εμάς? Άλλωστε το λέει και το σύνθημα. Μια εκδρομή, κανά τσιγάρο και κανά μπάχαλο. Χάσαμε και το τελευταίο ίχνος δικαίου που διεκδικούσαμε. Χτες δεν ήταν μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο, όπως λένε οι παρθένες και οι σωτήρες του. Ήταν μια μαύρη μέρα για την ομάδα μας και εμάς τους υπόλοιπους φιλάθλους, που δεν μπορούμε να βρούμε μια μικρή δικαιολογία για να καλύψουμε εσάς τα 1000 παλικάρια και τις ακατανόητες πράξεις σας. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει σημασία να σου πω ότι έχω να κοιμηθώ 2 μέρες. Ούτε για την στεναχώρια που έχω για κάτι που έπρεπε να με διασκεδάζει. Εξάλλου πρόβατο είμαι. Εσύ όμως που είσαι γάτος με πέταλα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα μπες στην ουσία και απάντησε μου. Οι μολότοφ τι δουλειά είχαν μέσα στο ΟΑΚΑ? Οι αγανακτισμένοι γιατί δεν περίμεναν να λήξει το παιχνίδι πρώτα. Ποιος θα πληρώσει τα 100 χιλιάρικα πρόστιμο και τους αγώνες χωρίς εισιτήρια, σε περίοδο που δανειζόμαστε ψίχουλα από τον κάθε μαλάκα. Αν είμασταν μάγκες το ματς θα το λήγαμε αφού κερδίζαμε 3-0. Να λέγαμε, σας γαμήσαμε στα ίσια, θα σας γαμήσουμε και αλλιώς. Στο σάπιο πρωτάθλημα σας. Τώρα? Τι λέμε τώρα? Και γάμησε τους γάβρους. Αυτοί θα έχουν να λένε ότι και να γίνει. Η κατάρα του ποδοσφαίρου ήταν είναι και θα είναι. Ο Τότσε? Που βγήκε και είπε ότι έτσι δεν μπορώ να παίξω μπάλα!!!! Αυτό δεν σας πείραξε? Δώσατε το δικαίωμα στον τελειωμένο να βγει και απο πάνω. Παραδειγματική τιμωρία ζητούν όλοι. Εξιλαστήριο θύμα θα γίνουμε. 
    Και για να σε προλάβω, να μη βγεις και πεις ότι είχε μέσα Ολυμπιακούς ή είχε μέσα ανθρώπους του Τζίγκερ, σου λεω το εξής.
    Σπίτι σας είναι η θύρα 13, ας προσέχατε να το περιφρουρήσετε. 
    Άσε λοιπόν τα πρόβατα και τα αμνοερίφια και κοιτάξτε να στρώσετε με την πιάτσα. 
    Δεν έχετε την παραμικρή δικαιολογία.
    και αν έχεις κάνει 1000 εκδρομές και 1000 τσιγάρα δικαίωμα σου.
    Και η ομάδα σου είναι υποχρεωμένη γιατί εσύ είσαι που την στηρίζεις εκεί που όλοι την παρατούν.
    Αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να γίνεσαι πάτημα όλων όσοι μας περιμένουν στη γωνία για να μας εξοντώσουν
    Μέχρι τώρα μας αρρωστούσαν οι παίχτες και η διοίκηση με την αδιαφορία τους
    Τώρα αρρωστήσατε και εσείς τα 1000 άτομα . Και πονάει περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου