Το δίπολο της διάλυσης Βαρδινογιάννης Βγενόπουλος και ο Θανάσης


Δυστυχώς το σίριαλ πολυμετοχικός Παναθηναικός τελειώνει ..Αρχίζει μια νέα σεζόν με τίτλο ο Παναθηναικός σε διάλυση. Βασικοί πρωταγωνιστές οι κύριοι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος .(Βλέπουμε και στη φωτογραφία τις άψογες τους σχέσεις ..)Ο πρώτος μετά το " ξεχάστε μας από τον Παναθηναικό " τώρα βάζει την υπογραφή του στη διάλυση της ομάδας . Ο δεύτερος στο ρόλο του σωτήρα ..στα λόγια φαίνεται μέχρις στιγμής πολύ μικρός για να αλλάξει πορεία στον Παναθηναικό μας ..

Φυγόμαχο το ΔΣ όταν έχει να δώσει μάχες..

1) Για να ξεπεράσει τον σκόπελο της Ουεφα και να αγωνιστεί στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.
2) Μετά από την εξοντωτική ποινή για τα επεισόδια που όλος ο Παναθηναικός όφειλε να αγωνιστεί για να την ανατρέψει . Αυτή η ποινή ήταν ταφόπλακα με τον Παναθηναικό και τώρα όλοι αυτοί παραιτούνται λειτουργώντας προδοτικά αντι να σταθούν στον Παναθηναικό στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας μας.

Ζητάει τα λεφτά του πίσω ο Βγενόπουλος...

Αν γίνει και αυτό πράξη θα τα έχουμε δεί όλα . 2 εκατομμύρια όλα και όλα κατάφερε να μαζέψει ο Βγενόπουλος και οι συμμέτοχοι του κάτι δάνεια και τώρα ακούγεται πως τα ζητάει και αυτά πίσω !!Και μετά κάποιοι λένε εμπιστευτείτε τον Βγενόπουλο...Δηλαδή έλεος..Μετά έχουμε και τους άλλους που λένε δε θα βάλουνε ούτε τα δανεικά..


Η λύση και ο Θανάσης  



Ο ΣΟΦΟΣ Θανάσης πάλι είπε την αλήθεια ..:
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τόνισε: "Βλέπω τα πράγματα στον Παναθηναϊκό από μέσα και όχι απέξω και είναι πολύ δύσκολα. Για να μην πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Άκουσα πράγματα ανήκουστα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Κατά τη δική μου άποψη πάντοτε και αυτό θέλω να το τονίσετε. Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και όχι απόψεις του Δ.Σ. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μια μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και τέσσερις - πέντε θέλουν να παραιτηθούν;
Άλλοι μεν παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Δεν κάνω τον ξερόλα. Δεν κάνω τον καλό Παναθηναϊκό. Μου είναι όμως αδιανόητο με τα 30-35 χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό να βρίσκομαι σε τέτοιες καταστάσεις".
Για πόσες παραιτήσεις μιλάμε;

"Θα βγουν οι ίδιοι οι αρμόδιοι να πούμε τι είναι και ποιοι είναι και θέλω να σας ζητήσω να ρωτήσετε τους λόγους που το κάνουν αυτή τη δύσκολη στιγμή που το καράβι βουλιάζει. Μου θυμίζει την ιστορία που όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν"


Τι πρέπει να γίνει τώρα ;
  •  Na δώσουνε ΟΛΟΙ οι μέτοχοι τις μετοχές τους στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ..Να οριστεί προσωρινή διοίκηση με μπροστάρη τον Θανάση Γιαννακόπουλο η οποία θα παλέψει για αυτά που το Δ.Σ παράτησε...
  • Να πληρώσουνε όλοι τα χρέη αυτής της χρονιάς βάσει ποσοστού τους και να παραδώσουν τον Παναθηναικό καθαρό ..
  • Να ανατραπεί η εξοντωτική απόφαση της Σουπερλήγκ μετά τα επεισόδια .Να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο ακόμα και αν αυτό είναι να μη στείλουμε τους διεθνείς Καπίνο , Καρνέζη , Βύντρα , Σπυρόπουλο ,Χριστοδουλόπουλο, Καραγκούνη , Κατσουράνη ,Νίνη στο EURO.
  • Να ψάξει ο Παναθηναικός υπεύθυνα και όχι με Τσάκες για επενδυτές από το εξωτερικό με στόχο τη κατασκευή του γηπέδου.Αν δε γίνει αυτό να επιστρέψει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ 
Τα παραπάνω να γίνουνε από σήμερα απαίτηση όλων των Παναθηναικών που ενδιαφέρονται και πονάνε για την ομάδα μας...

Σχόλια