Εύγε δημοσιογραφάρες


Είπα να ανοίξω το ραδιόφωνο και να ακούσω μια συγκεκριμένη εκπομπή στον συγκεκριμένο σταθμό όπου ο ένας μεταξύ των δύο ομιλητών παρουσιάζεται ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Βγαίνει λοιπόν στα πρώτα λεπτά με τηλεφωνική παρέμβαση (ααχχχ από εκεί που είχες δικιά σου εκπομπή παρακαλάς να κάνεις παρέμβαση πλεον) γνωστός παναθηναϊκάρας να εκφράσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας ένα κάρο αρλούμπες που πραγματικά δεν έχω υπομονή να γράψω. Ένα μόνο θα πω -τύφλα να'χει ο Αίσωπος.

Και σαν επιστέγασμα όλου αυτού αφού αποχωρεί ο αξιαγάπητος φίλος μας οι παρουσιαστές τί βγαίνουν και λένε???? "Έτσι όπως τον κάνατε τον Παναθηναϊκό να τον χαρείτε. Ελεύθερο τον θέλατε ελεύθερος είναι όριστε".

Δηλαδή εσείς τώρα τι παριστάνετε? Είστε δημοσιογράφοι? Είστε Παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι? Σας νοιάζει το καλό του Συλλόγου ή απλά είστε εκεί για να προασπίσετε τα συμφέροντα κάποιων? Να σας υπενθυμίσουμε ότι εργάζεστε σε κρατικό μέσο, άρα σας πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος ίσως?

Γιατί με αυτά που λέτε μάλλον να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο θέλετε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ.

Το είδατε με τα μυνήματα την ώρα της εκπομπής, το βλέπετε πλεον και με τα σχόλια στα μνημεία δημοσιογραφίας που γράφετε σε διάφορες σελίδες όπου και οι πλεον άσχετοι και χαζοί έχουν αρχίσει και την μυρίζουν την ιστορία. Οι ευθήνες για την σημερινή κατάσταση του Συλλόγου έχουν όνομα και επώνυμο και όσο και να προσπαθείτε να πείσετε για το αντίθετο δεν τα καταφέρνετε.

Υ.Γ. 1. Μόνοι σας καρφώνεστε όταν αναρωτιέστε πώς γίνεται σε μια επιχείρηση οι μέτοχοι να μην ενδιαφέρονται και επομένως να είναι υπαίτιοι. Έλα όμως που στον Παναθηναϊκό υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος με την πλειοψηφία των μετοχών στα χέρια του άρα είναι και ο βασικός υπεύθυνος. Αλλά βέβαια, σύμφωνα με την καινούργια θεωρία περί διοίκησης επιχειρήσεων, φταίει ο μέτοχος του 20 κάτι τα εκατό.

Υ.Γ. 2. Αμα στο μέλλον δεν τσουλίσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου να αναμείνουμε έκδοση εγκυκλοπαίδειας με τίτλο "Η τέχνη της προπαγάνδας", "Θεωρίες περί προπαγάνδας" και άλλα τέτοια συγγράμματα?

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου