Η ομάδα θύμισε τον πρώτο γύρο και το ξεκαθάρισμα


Σίγουρα όλους μας απασχολούνε τα διοικητικά μας πρόβληματα όμως αξίζει να δούμε τι έγινε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που δεν έγινε στα τρια ματς που κρινόταν το πρωτάθλημα ..(Παοκ - Αεκ - Ολυμπιακός )

  • Έπαιξε η καλή τετράδα στην άμυνα Βύντρα - Σαριέγκι - Μπουμσονγκ - Σπυρόπουλος
  • Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω γιατι ο Φερέιρα είχε το κόσμημα σαν άνθρωπο αλλά και κολώνα της άμυνας Μπουμσονγκ έξω , ενώ ήταν έτοιμος στα ντέρμπι ιατρικά..Αυτό αποδείχτηκε μεγάλο λάθος ..
  • Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω γιατι δεν έβγαινε εκτός ο Κατσουράνης ο οποίος έχει να κάνει καλό ματς από το πρώτο γύρο..
  • Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω γιατι συνέχιζε να παίζει βασικός ο Τοτσέ που πρέπει να είναι το χειρότερο βασικό φορ που είχε ποτέ ο Παναθηναικός..
  • Ο Κλέιτον ήταν έξω από τα παιχνίδια με Aεκ και Ολυμπιακό ενώ φέτος κάνει την καλύτερη του χρονιά..


Η ομάδα θύμισε πρώτο γύρο

Ακόμη γιατι ο Ζέκα χαραμιζόταν στα πλάγια ενώ και ο Νίνης άργησε πολύ να μπει στα παιχνίδια...Ειδικά για τον Νίνη θα ήθελα να σημειώσω οτι εντυπωσιάστηκα από την θέληση που έδειξε. Κατά 95 % θα αποτελέσει παρελθόν δυστυχώς από την ομάδα , έκανε πραγματικά ματσάρα και έβαζε τα πόδια του στη φωτιά παρότι τα τάκλιν από τους παίχτες του ΟΦΗ έπεφταν βροχή..Γενικότερα το σύστημα έμοιαζε περισσότερο ισορροπημένο . Ζέκα και Νίνης που και τρεξίματα  έχουνε αλλά και γνωρίζουνε να μοιράζουνε μπάλα μαζί με έναν καθαρό αμυντικό μέσο τον Βιτόλο . Πιο μπροστά Λάζαρος Κλέιτον και Κουίνσι να εναλάσσονται στο ρόλο του σέντερ φορ . Ακριβώς όπως γινόταν και με τον Λέτο στο πρώτο γύρο..( η τριάδα τότε ήταν Λέτο - Κλέιτον - Κουίνσι )..

Συμβόλαια που λήγουν και η ευκαιρία για ανανέωση -ξεκαθάρισμα

Νέα άμυνα

Σαριέγκι Καντέ λήγουν τα συμβόλαια τους και εύλογα δεν ανανεώνονται και αποχωρούνε.
Μπιάρσμιρ Ιωαννίδης και Γιούρκας Μελίσσης (μεταγραφές επι πολυμετοχικότητας ) δεν έχουνε να προσφέρουνε τίποτα και καλό θα ήτανε να αποχωρήσουνε..

Ο Σπυρόπουλος αν δεχτεί να μείνει με μικρό συμβόλαιο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση. Μαζί με Μαρίνο Βύντρα τον Μπουμσονγκ ( πρέπει οπωσδήποτε να μείνει )και δύο καλές μεταγραφές να φτιάξουμε επιτέλους μια καλή άμυνα..

Από εκεί και έπειτα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μείνει ο Σιμάο και προσωπικά βλέπω και θετική μια ανανέωση στον Κλέιτον αν συνεχίσει και τελειώσει καλά την χρονιά ..Ευχής έργο θα ήταν να ανανεώσει και ο Νίνης , όμως φαίνεται να μη θέλει να συνεχίσει. Και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει άλλωστε όταν βλέπει έναν Παναθηναικό παρατημένο..

Για τις μεταγραφές νέο ροστερ τα συζητάμε σε επόμενο κείμενο..όταν θα ξέρουμε καλύτερα τι να περιμένουμε και στα διοικητικά..
 
Τέλος, η ομάδα οφείλει να βγει πρώτη στα play -off . Όσο και να μη μας αρέσουνε και όσο και αν μας πονάει ..Αν η ομάδα βγει στο champions league θα αποτελέσει τεράστια οικονομική ανάσα αλλά και κίνητρο για να παραμείνουνε παίκτες όπως ο Μπουμσονγκ ..Και πέρα από το οικονομικό κίνητρο εαν η ομάδα βγει πρώτη στα play off θα δώσει ελπίδα στο κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει .. Ο Παναθηναικός μας είναι συνδεδεμένος με την Ευρώπη αν το στερηθούμε και αυτό τότε τι μας μένει....;

Σχόλια