Οι αλήτες τα κατάφεραν..εξοντωτική ποινή στον Παναθηναικό μας

Ανακοίνωση για την ποινή



Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία»:

Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Η εγκαλουμένη ΠΑΕ ηττήθηκε με τέρματα 0-3, τιμωρεί αυτήν με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ». 


Τέλος στην αλητεία οχι αύριο χθες !

Αρκετά επεισοδία αρχίζουνε από συγκεκριμένες θύρες κυρίως στο πέταλο εκεί που είναι η 1 και από πάνω. Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια υπάρχει ντου από διάφορους που προσπαθούνε να μπούνε στην 1 χωρίς εισητήριο. Εκεί πάντα υπάρχει " μάχη ". Και δε θα σας μιλήσω για τώρα..που δεν έχουμε διοίκηση . Να πάμε στη προεδρία Πατέρα και στο έπος στον αγώνα με την Ρόμα ; Και τότε γίνανε ντού και όποιος ήταν στο γήπεδο γνωρίζει. Αλλά επειδή τα επεισόδια ήταν " μικρής έκτασης " δεν απασχόλησε και κανέναν . Και όποιος πάει γήπεδο συχνά γνωρίζει οτι επεισόδια γίνονται πάντα στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι σαν να λέμε αν δε γίνουνε επεισόδια με την αστυνομία δε θα μας πάει καλά ο αγώνας βρε αδερφέ. Μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων χρησιμοποιεί το γήπεδο για ξέπλυμα λογαριασμών με την αστυνομία . 

Τώρα σε επίπεδο προτάσεων..Γίνανε επεισοδία από την 1 την 2 την 35 ; Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και επιστροφή των χρημάτων τους. Έτσι τόσο απλά και " δημοκρατικά " . Η δημοκρατία έχει μετατραπεί σε ασυδοσία..Άδικο για 200 που κυρίως κάνουνε τα επεισόδια , να μείνουνε οι 3000 απέξω ; Άδικο άλλα κάποια στιγμή πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο όταν οι ίδιοι οι οργανωμένοι δε μπορούνε να ελέγχουνε τους δικούς τους αλλά ούτε επιθυμούνε να τους  " δώσουνε " ε τότε να την πληρώσετε όλοι κύριοι. Γιατι δε γίνεται πάντα να την πληρώνει η ομάδα μας . Απλά δε γίνεται .

Και δε θέλετε την παραπάνω λύση δε τη βρίσκετε δημοκρατική ? Ωραία τότε 3000 χωράνε στις επίμαχες θύρες . 2000 θα μπούνε και θα κάνουνε παρέα με 1000 αστυνομικούς . Όποιος κάνει το παραμικρό οι αστυνομικοί παίρνουνε τα στοιχεία του και η ΠΑΕ τον πετάει έξω από το γήπεδο . Με το καιρό και όταν οι ταραξίες θα έχουνε αποτιναχτεί θα μπορούνε να πηγαίνουνε στο γήπεδο όσοι δεν έχουνε ποτέ προκαλέσει φθορά στην ίδια τους την ομάδα .

Ναι και τώρα θα μου γράψουνε οι μάγκες ..θέλεις όλους τους " φλώρους " μέσα. Ναι καλύτερα φλώροι παρά οι δάγκες - ταραξίες . Μήπως γυρίσουνε οι normal οπαδοί πίσω . Μόνο κέρδος θα είναι αυτό και υγεία . Πραγματική υγεία και όχι imitation..Γιατι υπάρχει και η άλλη λύση καθρεφτάκια στους ταραξίες - ιθαγενείς για να είναι καλά παιδιά.. Αυτή η λύση είναι προσωρινή την δοκιμάσαμε ας πάμε παρακάτω ας γίνουμε πιο σκληροί με τους ευατούς μας για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

Αν δε βάλουμε και τώρα μυαλό τότε πότε όταν καταστρaφεί η αγάπη μας ολοκληρωτικά ;;; 
Σαφέστατα και πρέπει να κάνουμε οτι νόμιμο περνάει από το χέρι μας για να ανατραπεί η σκληρότερη απόφαση που έχει παρθεί ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει ζήσει πολύ χειρότερα , Ριζούπολη Καραισκάκη κτλ..

Σχόλια

  1.  Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, εγώ αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό και κανέναν άλλον. κ το περήφανος πάει στο αλήτες γενικότερα κ ότι είμαι ένας από αυτούς κ όχι απαραίτητα στα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://youtu.be/Gr5bMDoVeRg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fighting irish13/12/12 3:32 μ.μ.

    apla tragikos!!!!!krima!!!!tsouvaliasma kai megalh agnoia epi tou thematos!!!an kai genika sumfwnw me tis apopseis sou sto blog kai xerw pws oute provato eisai,oute tsatsos alla swstos kai skeptomenos panathinaikos,to parapanw arthro sou to apodidw sthn orgh ths stigmhs kai sto tholomeno mualo pou exoume oloi....filika panda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο παναθηναϊκός είναι ιδέα, όπως όλες οι ιδέες αν δεν την πιστεύει κανένας δεν υφίσταται. την ιδέα αθτή την πιστεύει πολύς κόσμος και την συντηρεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ελλαδικού χώρου κ όχι μόνο. όσοι πραγματικά πιστεύουμε σε αυτή την ιδέα δεν μας ενδιαφέρει αν ο παναθηναϊκός είναι στη Ά ή στη ΄Δ κατηγορία κ γράφώ στα αρ@@napolitanos13την κάθε διοίκηση. δεν μ ενδιαφέρει πόσο όνομα είναι ο κάθε παίχτης, μ ενδιαφέρει να το κάνει με την καρδιά του. όσο για τους αλήτες είμαι περίφανος που είμαι ένας από αυτούς γτ πολύ απλά εκτός από την ιδέα είμαι κ ένα κομμάτι της κοινωνίας η οποία δεν χωρίζεται σε ταραξίες, οπαδούς, <>, εργαζομένους, άνεργους, μετανάστες κ.τ.λ. αλλά είναι όλα αυτά μαζί. η βία είναι παράγωγο της κοινωνίας και η αντιβία αντίδραση σε αυτή. όσο υπάρχουν κρατικοί τρομοκράτες (μπάτσοι που προκαλούν), μμε (τα οποία καλλιεργούν πολεμικά κλίματα), συμφέροντα των παραγώντων και ιεραρχικές δομές μιας κοινωνίας που βασίζονται στο κέρδος προφυλάσοντας το με την βία (με όποια μορφή κ να έχει αυτή) θα υπάρχει η αντίσταση κ η αντιβία της κοινωνίας που καταπιέζεται, ετσι λοιπόν κράτα τις φασιστικές αρρωστημένες σου ιδέες να συντηρούν το σύστημα. οι αλήτες ξέρουν πως να δράσουν κ ναι είναι καθοδηγούμενοι από την ψυχή τους κ μόνο. όλοι περιμένανε επεισόδια και  αυτό που έγινε ήταν μια μικρή γεύση για ότι έρχεται μετά σε κοινωνικό επίπεδο.
    Το γήπεδο είναι
    ένα κομμάτι της κοινωνίας, και σε αυτή τη βάση αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία
    μιας κερκίδας χρωμάτων και συνείδησης.






     Tο ποδόσφαιρο δεν είναι απλό παιχνίδι.
    Είναι ένα όπλο της επανάστασης. (Ernesto
    Che Guevara) 
    Υ.Γ. διάβασε την ανακοίνωση της Ε.Φ.Σ. θύρα 13 που αν κ την περίμενα πιο επιθετική λέει πολλές αλήθειες για τον ρόλο των μπάτσων κ των μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το napoli13 είναι άσχετο. έγινε λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  To κειμένακι το αντέγραψες από κάποια κουμμουνιστική φυλλάδα ; Για την ουσία και την ταμπακέρα τίποτα..Για τον Παναθηναικό τίποτα.  Ε λοιπόν αυτή είναι η διαφορά μας . Εμένα με νοιάζει ο Παναθηναικός και όχι να κάνω τον αντιεξουσιαστή στον Παναθηναικό . Λες και στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλά επεισόδια στους δρόμους θέλετε να τα μεταφέρετε και στο γήπεδο . Να μας στερήσετε και την ομάδα μας που την οδηγείτε στο γκρεμό . Και οτι και να γράψω τσάμπα θα πάει. Σε αφήνω λοιπόν στο παραλήρημα σου με αυτό . Φασισμός δεν είναι να εκφράζεις ιδέες και απόψεις ελεύθερα , αλλά να τα σπας στο γήπεδο επειδή και καλά είσαι ιδεαλιστής . Θέλεις να με πείσεις δήλαδη οτι όλοι αυτοί που τα σπάσανε είναι ιδεαλιστές - επαναστάτες..Σε λίγο θα τους τιμήσουμε κιόλας σαν τον Τζε Γκεβάρα ένα πράμμα ..επειδή κατάφεραν να φέρουνε τον Παναθηναικό στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΛΙ που ήρθε ποτέ. Κούνα το κεφάλι σου διαχώρισε κάποια πράμματα στο μυαλό σου . Οι πραγματικοί ιδεαλιστές και επαναστάτες ποτέ δε θα τα σπάγανε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο όλοι αυτοί οι ιδεαλιστές ..άρχισανε να τα σπάνε όταν η ομάδα τους έχανε...Τότε βιώσανε δηλαδή την εκδίκηση..Μέχρι το 82 ήταν καλά..

    Σε ποιους τα ΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ? Σε ανήλικο νομίζεις οτι μιλάς ?

    Αν θέλανε να το παίξουνε ιδεαλιστές να κάνανε καθιστική διαμαρτυρία μέσα στο γήπεδο . Οχι να περιμένουνε να φάει ο Παναθηναικός το γκολ για να τα σπάσουνε και να δείξουνε τις και καλά ιδέες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Καταρχήν το παραλήρημα
    που λες το κάνεις ο ίδιος αντιγράφοντας
    όλα αυτά που λένε τα ΜΜΕ και όχι δεν έχω
    αντιγράψει καμία Κομουνιστική φυλλάδα!
    Οι οπαδοί του ΠΑΟ δεν είναι τόσο πρόβατα
    ώστε να αντιγράφουν “όμορφα” κείμενα!
    και εννοείτε ότι πιστεύω πως το γήπεδο
    έχει άμεση σχέση με την κοινωνία γιατί
    είναι μικρογραφία της, αφού οι άνθρωποι
    που είναι μέσα στο γήπεδο είναι και οι
    ίδιοι έξω στην κοινωνία. τέλος δεν ξέρω
    αν έμαθες η είδες τον αγώνα στα αλήθεια
    η το έμαθες από κάποιο Μ.Μ.Εξαπάτησης,
    Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει από τις 4
    το απόγευμα κι όχι στο 82' και μάλλον δεν
    κατάλαβες την "μικρή" καθυστέρηση
    του ημιχρόνου ( 45 λεπτά) Για να λες για
    επεισόδια στο 82 αφού ήδη χάναμε! Η
    αστυνομία είναι εδώ και πολύ καιρό
    τουλάχιστον προκλητική με πεσίματα σε
    συνδέσμους και μαζικές προσαγωγές
    οπαδών μας κι αυτό δεν είναι τυχαίο
    γιατί δεν θεωρώ οτι κρύβεται μόνο ο
    Μαρινάκης πίσω απ' όλα αυτά άλλα προφανώς
    ενοχλούν και πολλούς άλλους ο κοινωνικός
    λόγος που βγάζει η θύρα 13 και οι σκεπτόμενοι
    οπαδοί της. Βλέπε Αλληλεγγύη σε απεργίες
    χαλυβουργών, ALTER, στον αγώνα των κατοίκων
    κερατέα, στο λαό της Παλαιστίνης και
    πολλά άλλα.Υ.Γ. Ο Αλέξης ήταν ένας
    από μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή για να μη το κουράζουμε..Εσύ λες οτι τα επεισόδια και τα κάνατε και είστε περήφανοι που τα κάνατε ...; Aυτό το αποδέχονται και άλλοι οργανωμένοι ; Γιατι οι απόψεις διίστανται..Αν λοιπόν λες οτι τα κάνατε τα επεισόδια και είστε περήφανοι που τα κάνατε εκφράζοντας τους οργανωμένους στο σύνολο τους..τότε να σας χαιρόμαστε...και μακριά και αγαπημένοι.

    Εγώ αυτό που λέω και θέλω να πιστεύω είναι κάτι διαφορετικό . Και αυτό είπα από την αρχή . Οτι αυτοί που κάνανε τα επεισόδια είναι μια μειοψηφία που δεν έχει κανένα γνώρισμα πολιτισμού ιδεαλισμού οπαδισμού και κτλ. Και αυτή η μειοψηφία πρέπει να μείνει ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Και σε αυτό κανένας νόημων άνθρωπος δε θα πρέπει να διαφωνεί. Ειδικότερα δε κάποιος που λέει οτι αγαπά την ομάδα.

    Αυτά και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου