Τι είναι ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και γιατί γίνανε όλα αυτά;

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ..


Βρίζετε ,αναθεματίζετε ,ξεσπάτε ..άλλοι προς την αστυνομία ,άλλοι προς τους μπαχαλάκηδες ,άλλοι προς το γαύρικο σύστημα ,άλλοι προς τους Βαρδινογιάννηδες. Η αλήθεια τα εμπεριέχει όλα απο λίγο..

Ο Παναθηναϊκός απο το καλοκαίρι του 1996 και με τον θάνατο του Θόδωρου Βαρδινογιάννη ,ξεκίνησε να αποκτά τον ρόλο του κομπάρσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,να είναι μόνιμος κατακτητής της δεύτερης θέσης και κυρίως να αποτελεί θύμα των ορέξεων του Κόκκαλη και πλέον του Μαρινάκη. Ένας Παναθηναϊκός που σταδιακά μίκραινε απέναντι στον γαύρο που απολάμβανε όλες τις αβάντες της εκάστοτε κυβέρνησης. Για αυτό ποιος ευθύνεται; Αυτός που ήταν στην ιδιοκτησία δεν ευθύνεται αποκλειστικά ή κάνω λάθος;

Οι Βαρδινογιάννηδες (πες το Βαρδή ,Γιώργο ή Τζίγγερ) είτε αδιαφορούσαν ,είτε δεν ήθελαν να έρθουν σε κόντρα με τον Κόκκαλη ,είτε τα είχαν συμφωνημένα ,είτε δεν ήθελαν να μπλέξουν στο παρασκήνιο του Μητρόπουλου ..η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο έχασε τίτλους και δεχόταν σφαγές ανάλογα με τα θέλω του Κόκκαλη. Ύστερα προώθησαν ένα τεχνοκρατικό μοντέλο (ιδέα Τζίγγερ) που μας έφερε μόλις ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και μπόλικες ξεφτίλες. Δεν τους ενδιέφερε ουσιαστικά να σταματήσουν τον πόλεμο απαξίωσης που δεχόταν η ομάδα σε όλους τους τομείς ,δεν τους ενδιέφερε που δεν παίρναμε κούπες και έτσι στο ποδόσφαιρο ήμασταν οι κομπάρσοι και οι αδικημένοι.

Μετά πολυμετοχικότητα ,1 double και σήμερα φτάσαμε πάλι στο ίδιο σημείο. Ίδια ιδιοκτησία ,αστεία διοίκηση και ομάδα απροστάτευτη στα βίτσια του Μαρινάκη. Μόνο που τώρα ,αυτά τα βίτσια δεν περιορίζονται στην ομάδα μόνο ,αλλά και στον κόσμο. Αποτέλεσμα; Ο γαύρος πήρε ακόμη ένα πρωτάθλημα που το έπαιξε με τους όρους του και ο Παναθηναϊκός απειλείται με βαρύτατες τιμωρίες ,μαζεύοντας τα κομμάτια του.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί ο κόσμος νιώθει αδικία και γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το τέλμα;

Το θέμα είναι τι γίνεται απο εδώ και στο εξής και όχι τι έγινε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μεγαλώσει και να βρει τον δρόμο τους.. αλλά αυτό θυμάμαι να το λέω εδώ και πόσα χρόνια.

Θέλω να πιστεύω πως όλες αυτές οι μαύρες στιγμές που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ ,είναι οι θυσίες για ένα καλύτερο αύριο.. δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ για να μην μιζεριάζω ..

Σχόλια

  1. fighting irish13/12/12 3:20 μ.μ.

    και βεβαίως και δεν είναι ''είσασταν'' αλλά ήσασταν.... :-) δικό μου λάθος ¨-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σχεδόν 30 χρονών και κάθε χρόνο τα ίδια.Τίποτα δεν θα γίνει.Ενα σκατό εχει γίνει αυτος ο τεραστιος συλλογος που λεγεται Παναθηναικος,μεσα σε ενα σαπιο σύστημα.Πόσο πρέπει να μικρυνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους αυτοί που κάνανε τα επεισόδια δεν είναι Παναθηναικοί.Δε πρέπει να υπάρξει καμία δικαιολογία και καμία μετακύλιση ευθυνών.Είναι
    αλήτες . Απλοί  αλήτες , άνανδροι. Με μια
    κουκούλα και κρυμμένοι σπάνε το γήπεδο μας την έδρα μας! Τίποτα και κανείς δε τους ευαισθητοποίησε , τσάμπα η προσπάθεια από την ΠΑΕ για τα καμμένα μυαλά τους . Προκλήσεις και αστειότητες ,
    είναι αλήτες. Οι μάγκες δε συμπεριφέρονται έτσι. Εαν ειναι μάγκες να πάνε να παραδωθούνε στην αστυνομία και να πούνε εμείς τα κάναμε γιατι μας φταίει αυτός και αυτός..Αλλά κοκοκο.
    Η ίδια η ομάδα πρέπει να μάθει ποιους μπαγλάρωσε η αστυνομία και να τους απαγορεύσει να ξαναμπούνε ποτέ στο γήπεδο.



    50.000 άτομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και 100 ζώα τα κάνανε μαντάρα..
    Άραγε μετά από αυτά τα αίσχη οι πραγματικοί Παναθηναικοί θα ξαναπάνε στο γήπεδο ?
    Ποιοί είστε ρε αλήτες να μας στερείτε τον Παναθηναικό μας και να βάζετε ταφόπλακα πάνω στα όνειρα μας και την ομάδα μας ?
    Μια διοίκηση που θα τα βάλει στα ίσια με όλους αυτούς τους αλήτες και θα τους πετάξει έξω από το γήπεδο μας . Αυτούς θα στηρίξω.
    Δε γίνεται να αφήνουμε τους στημένους αλήτες να καταδικάζουνε την ομάδα μας έτσι . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.Και αυτοί που καλύπτουνε όλους αυτούς και δε λένε τα πράμματα με το όνομα τους και αυτοί μου φταίνε.Με συγχωρείτε για τα νευρά που βγάζει αυτό που γράφω.Αλλά ήθελα να τα πώ . Καλημέρα σε όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ χωρίς αυτούς τους αλήτες. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fighting irish13/12/12 3:32 μ.μ.

    όπα ρε μάγκες!!!!!!ακούω για 50000 και ότι τι φταίνε αυτοί κτλπ για 100 μλκς και τέτοια...που είσασταν ρε όλη την χρονιά που η ομάδα πολέμαγε μόνη της και ηταν μόνη πρώτη στην βαθμολογία???μπροστά σε 15000 παίζαμε,ξεφτίλα!!!!που είσαστε όταν οι άλλοι κόντρα σε απαγορεύσεις πάνε και ενισχύουν την ομάδα εκτός έδρας με προσωπικό κόστος και ρίσκο???που είσαστε στα δ.σ. της ομάδας,στα ερασιτεχνικά ματς,σε διαμαρτυρίες τύπου επο-φερειρα κτλπ???που θα είσαστε σήμερα το απόγευμα που θα γίνουν οι εκλογές του ερασιτέχνη?????και γιατί πααααααααααρα πολλοί απο αυτούς που κράζουν όταν έρχοντε γήπεδο σε κάνα ματς μεγάλο ή σε κάνα σημαντικό ματς στο μπάσκετ περιμένουν-απαιτούν να μπούν τσάμπα με τα ούμπαλα άλλων???γιατί ρε όταν μας κάνετε την τιμή και έρχεστε σε μεγάλα παιχνίδια δεν τραγουδάτε καθόλου...λέμε τον ύμνο και ούτε αυτόν δεν λέτε....άλλα στο με σήμα στην καρδιά έναν πουσταρά σείεται όλο τον γήπεδο και βέβαια όλοι τρέχανε κάποιους στο παγκράτι.....τεσπα μπορώ να γράψω πολλά αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει η γνώμη σας γιατί ξέρω την επιχειρηματολογία σας και βαριέμαι να αντιπαρατίθεμαι με άσχετους και πρόβατα....υγ πολλά από αυτά που στιλιτεύω πάνε και στους πολλούς κομμήτες που έρχονται και στην 13....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά και τα σημερινά πιστεύω ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή ιδιοκτησίας και να έρθει ένας νέος αέρας στον σύλλογο. Η διετία 2008-2010 απέδειξε ότι αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου