Ρε άσχετε Ευαγγελάτο αφού δεν έχεις καμία σχέση ,τι στο διάολο ασχολείσαι και γράφεις πίπες;;

Newsit.gr


Επειδή είχα την ατυχία να παρακολουθήσω την εκπομπή του Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ (του Αλαφούζου για να μην ξεχνιόμαστε..) σχετικά με τα προχθεσινά επεισόδια ,να σας ενημερώσω πως ο τρομερός κινδυνολόγος "αποκάλυψε" στο κοινό του μέσω ενός βίντεο που έβγαλε το ESPN ,πως η τρύπα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ στο πέταλο των οργανωμένων ,ήταν μια ..τρύπα που συνέδεε το κλειστό του μπάσκετ με το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κάτι σαν σύραγγα δηλαδή που είχαν φτιάξει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ,ώστε να μπαίνουν τζάμπα στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ ,απο το κλειστό του μπάσκετ. Βέβαια δεν μας είπε πόσους μήνες χρειάστηκαν για να φτιαχτεί η συσγκεκριμένη σύραγγα και πόσα ήταν τα έξοδα κατασκευής της. Γιατί όσο να ναι ,μια σύραγγα κοστίζει..

Το αστείο της υπόθεση ήταν πως στο πάνελ βρισκόταν ο Μπιτσαξής ,ο διευθυντής του ΟΑΚΑ ,ο Γκόντζος και ο διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας (ο Κοκκαλάκης ή όπως λέγεται που απο χθες έχει πάρει σβάρνα όλα τα παράθυρα) και όλοι τους κουνούσαν καταφατικά το κεφάλι τους ,χωρίς να πάρει τον λόγο ένας και να του πει "τι πίπες είναι αυτές που λες" και πως αυτή η τρύπα που έλεγε ,ήταν στο πέταλο και σπάει κάθε φορά σε επεισόδια με την αστυνομία (έχει σπάσει άλλες 2 φορές) ,γιατί πολύ απλά είναι το πιο εύκολο κομμάτι εκεί να σπάσεις. Και κανένας δεν του ανταπαντούσε στις μαλακίες του για σύραγγες ,παρόλο που δεν τιμούσε κανέναν τους να υπήρχε μια ...σύραγγα ανάμεσα στα γήπεδα και αυτοί να ξέρουν ή να μην ξέρουν τίποτα.

Βέβαια μετά στο άρθρο του στο newsit ,η σύραγγα έγινε τρύπα στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ ,μιας και θα του σφύριξαν να κόψει την μαλακία που έλεγε. Πως το λέει ο λαός; Έχουν άποψη όλοι ,έχουν και οι..

ΥΣ: Πάντως ο μόνος που θα έπρεπε να πάρει τον λόγο απο τον Ευαγγελάτο χθες και να συμφωνήσει για ύπαρξη σύραγγας ,τούνελ και διώρυγας ανάμεσα στα 2 γήπεδα ,ήταν ο Κώστας Γκόντζος. Κάνοντας καίριες ερωτήσεις του στυλ "ποιος χρηματοδότησε αυτήν την σύραγγα;" ή "αν η Θύρα 13 επιδοτήθηκε για να φτιάξει αυτό το πράγμα απο γνωστό παράγοντα που ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναθηναϊκού το 2008" ,θα μπορούσε και να κερδίσει τις εντυπώσεις ,αλλά και να βρει πάτημα την προπαγάνδα του. Μας έκανε εντύπωση που σιώπησε..

Σχόλια

  1. edo den kseroyn poy peftei to oaka..sthn propaganda kala ta katafernoyn...koyfales..kapote elpizoyme na parei k esas oi mpala...diorismenoi toy koloy..
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου