Δηλαδή τι περιμένατε να γίνει ρε υποκριτές; Θέλετε να πούμε μήπως αλήθειες;

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ..


Πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που πίστευε ,πως σε ένα ματς με τον γαύρο στο οποίο ο φανατισμός είχε φτάσει στο κόκκινο ,δεν θα γινόντουσαν τόσο χοντρά επεισόδια;

Σε μια Ελλάδα που νοσεί ,σε ένα ποδόσφαιρο που βγαίνουν σκάνδαλα και κανείς δεν τιμωρείται ,που επι σειράς ετών υπάρχει το αίσθημα αδικίας ,που φυλλάδες και πρόεδροι πωρώνουν τον κόσμο ,τι άλλο περιμένατε να γίνει; Δεν είναι ρε μάγκες 100-200 άτομα που κάνουν τα επεισόδια. Είναι πολλοί περισσότεροι..

Θέλετε να πούμε αλήθειες;

Για ποιο λόγο σήμερα υπήρχε ΤΟΣΗ αστυνομία; Πότε υπήρξε ξανά;
50 άτομα όλα με full face πως βρέθηκαν στα επίσημα; Πως πηδάγανε τις θύρες και φτάσανε δίπλα στην φυσούνα; Πως γίνεται αυτοί που περιφρουρούν την κερκίδα να τους μετακινούν και όταν γίνονται τα επεισόδια να νίπτουν τας χείρας; Και όλα αυτά μπροστά στην διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ.. Θέλετε δηλαδή να πιστέψω πως η ΠΑΕ δεν ήξερε τίποτα και δεν βοήθησε;

Επίσης πως στο διάολο γίνεται οι αστυνομικές δυνάμεις να βγουν κατεύθειαν στο σημείο ,όταν υποτίθεται πως η αστυνομία δεν είναι μέσα στο γήπεδο; Πως ήξεραν ότι θα υπάρξουν άτομα δίπλα απο την φυσούνα; Μπορούμε να πούμε και περισσότερα για το συγκεκριμένο ,αλλά δεν θα το παίξουμε επαναστάτες και να βρούμε τον μπελά μας.

Τα άτομα που κάνουν τα επεισόδια μάγκες δεν είναι άγνωστα. Ή μάλλον αυτοί που πωρώνουν τους πιτσιρικάδες είναι άτομα γνωστά. Εκτός αν θέλετε να λέμε μαλακίες και να δουλευόμαστε μεταξύ μας ,μέχρι να θρηνήσουμε θύματα. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε φυσιολογικά να φεύγουν φωτοβολίδες κατά των παικτών.

Επίσης ,υπάρχει και άλλη μια άποψη για τα γενικότερα επεισόδια ,η οποία λέει πως όταν υπάρχει ατιμωρησία και μάλιστα συνεχής εύνοια προς μια μεριά ,τότε φαινόμενα σαν τα σημερινά δεν είναι καθόλου περίεργα. Υπάρχει θυμός (ακόμη και για θέματα άσχετα με το ποδόσφαιρο) και αυτός ο θυμός ,μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε επεισόδια. Όταν βγαίνουν κασέτες (και δύο φορές την τελευταία δεκαετία) και κανένας δεν τιμωρείται ,όταν βγαίνει ο Μαρινάκης μετά απο ένα διαιτητικό έγκλημα και μια εισβολή οπαδών και μιλάει για ήθη ,όταν οι τιμωρίες ομάδων και προσώπων είναι επιλεκτικές ,όταν ο Αττικάρχης της Ριζούπολης γίνεται υπεύθυνος ασφαλείας του γαύρου ,όταν όταν όταν ... τότε πραγματικά γιατί σας κάνουν εντύπωση τα σημερινά;

Τα επεισόδια στα γήπεδα θα σταματήσουν ,μόνο αν θρηνήσουμε μαζικά άτομα. Μόνο τότε θα ταρακουνηθούν εγκέφαλοι. Όσο δεν χάνονται ψυχές ,τόσο θα καυλώνουν κάποιοι με αυτό το ..παιχνίδι.

Ας σταματήσουμε πλέον να εθελοτυφλούμε. Υπάρχουν αυτοί που τα οργανώνουν,αυτοί που δίνουν τις εντολές ,αυτοί που τα κάνουν και αυτοί που συνεργάζονται. Σίγουρα οι πρώτοι είναι και οι πιο έξυπνοι.. Αυτοί που τα κάνουν ,οι πιο μαλάκες μιας και μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι για κανένα λόγο στην ουσία..

ΥΣ: Δεν φαντάζομαι να περιμένατε διαφορετικού ύφους κείμενο..

Σχόλια