Αφού ο μοναδικός ενδιαφερόμενος (Βγενόπουλος) για την ΠΑΕ έχει θέμα με την ΓΗΠΕΛ και εσύ (Τζίγγερ) θες όντως να φύγεις ,γιατί δεν το λύνεις να τελειώνουμε;


Σου ζητάει απο τον Σεπτέμβρη .να αναλάβεις τις τυχόν νομικές και οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν προς τρίτους σχετικά με τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ που εμπλέκουν και την ΠΑΕ.

Φτάσαμε Μάρτη και ακόμη να δεχτείς το θέμα που έχει με την ΓΗΠΕΛ. Αφού δεν υπάρχει άλλος επενδυτής για την ΠΑΕ ,γιατί δεν βρίσκεσαι μαζί του να υπογράψεις ,να τελειώνουμε; Πόσο μάλλον όταν κι εσύ ο ίδιος διαδίδεις πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό με τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ.

Και αν θεωρείς πως η ΓΗΠΕΛ είναι πρόσχημα για να μην πάρει την ΠΑΕ ,τότε ας τον να ξεφτιλιστεί.

Εμφανίζεις τον Τσάκα ,5 μήνες υποτίθεται συνομιλείς μαζί του για την πώληση της ΠΑΕ ,σήμερα τα μέλη σου στο ΔΣ παραιτούνται και η ΓΗΠΕΛ εκεί να περιμένει..

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

Αλλά τι μαλακίες ρωτάω και εγώ..

ΥΣ: Και μάλιστα ,όταν τα ίδια θέματα με τον Βγενόπουλο περί ΓΗΠΕΛ ,έχουν και άλλοι μέτοχοι ,όπως ο Πολέμης..

Σχόλια

  1. Οι εγωισμοί έχουν μπεί πάνω απο τον σύλλογο, και αυτό δυστυχώς φάνηκε απο την πρώτη στιγμή που έγινε η πολυμετοχικότητα. Αποδεικνύεται αυτό που γράφει και ένας φίλος ότι πιο εύκολα θα την έδινε την ΠΑΕ στον Κόκκαλη η στον Μαρινάκη ο Βαρδινογιάννης παρά στον Βγενόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε εγώ ξέρεις τι πιστεύω...ότι στον Κόκκαλη ή τον Μαρινάκη την ΠΑΕ θα την έδινε. Στο Βγενόπουλο δεν θα την δώσει. Δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από αυτόν...προτιμά να παίζουμε Δ εθνική παρά να αναλάβει τις ευθύνες του για την ΓΗΠΕΛ, να πουλήσει και να φύγει. Και κάτι τελευταίο...τώρα εξηγείται και το μήνυμα του Αλαφούζου το πρωί που τώρα έχει ξεχαστεί. Πολύ διχόνοια φίλε. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα αντέξουμε όσο και να το θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. assassin green13/12/12 3:33 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΓΙΑΤΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου