Μακάμπι-Παναθηναϊκός 69-78: Παναθηναϊκός είναι! Ποια Μακάμπι να φοβηθεί;


Αυτό που έπρεπε να γίνει ,έγινε και η σειρά ήρθε και θα τελειώσει στον ΟΑΚΑ την άλλη εβδομάδα. Όχι ότι κανείς μας είχε αμφιβολία πως ο Ζοτς και η ομάδα δεν θα έβρισκαν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν την σειρά. Έτσι κι αλλιώς το είχε πει με περίσσια σιγουριά μετά την ήττα της Τρίτης ,πως γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν για να φέρουν στα ίσια τις νίκες.

Να πούμε τι για το μεγαλείο αυτής της ομάδας; Τι άλλο μπορούμε να πούμε και που να έχουμε ξεχάσει απο όλες τις προηγούμενες-αμέτρητες χαρές; Τι άλλο; Οι Γιαννακόπουλοι και ο Ζοτς έχουν καταφέρει μέσα στα τελευταία χρόνια να φτιάξουν ένα πραγματικό μύθο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένα μύθο που δεν σβήνει και φέτος αγωνίζεται για να πετύχει -ένα απο τα λίγα ρεκόρ που δεν έχει καταφέρει ακόμα- την κατάκτηση της 2ης συνεχόμενης ευρωπαϊκής κούπας. Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι εκεί ,πρέπει την προσεχή εβδομάδα (πιθανότατα Πέμπτη) να μην αφήσουμε περιθώρια στους Ισραηλινούς και να τους "πνίξουμε" απο την αρχή. Αποκτώντας διαφορά απο το ξεκίνημα και κρατώντας την. Όπως στο πρώτο ματς.

Και σήμερα φάνηκε πως είμαστε πιο έμπειρη και έτοιμη ομάδα. Και γενικά καλύτερη ,με καλύτερους παίκτες. Οι άλλοι πρέπει να κάνουν ΤΟ παιχνίδι και να πιάσουν ΤΗΝ απόδοση για να μας κοντράρουν. Και αυτό έχει φανεί σε όλη την σειρά μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι να μην φτάνουμε την ιστορία μέχρι εκεί..

Απο το αποψινό ματς προφανώς το show του Καλάθη (15 πόνοι ,3 κλεψίματα ,3 ασίστ) και η ψυχή του Καϊμακόγλου στο τέλος του αγώνα ήταν τα βασικά κλειδιά για την μεγάλη νίκη μας. Αν και είχαμε την δυνατότητα ,να κλειδώσουμε το ματς απο το τρίτο δεκάλεπτο όταν και αποκτήσαμε την διαφορά των 11 πόντων ,αλλά ποιος νοιάζεται; Κλάιν μαίν..

Τα λόγια είναι περιττά. Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του και να ζήσει και φέτος ιστορικές στιγμές. Κατάμεστο και μες στην τρέλα..

ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΡΘΩ ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!!

Σχόλια